reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Cześć dziewczynki:-):-):-)

puchatko idź na całość, oczywiście że dasz radę:-):-):-) tym bardziej spróbuj że i tak teraz robisz "na czarno", poza tym te 12 godzin to nie do wytrzymania, jestem z Tobą kochana, a Twój nowy pracodawca ma wielkie szczęście że na Cibie trafił:-) uszy do góry:tak::tak::tak:

ataata precz smutkom:wściekła/y:, wszystko jest ok, masz kochanego faceta, dzidzię w brzuszku, a te smutki to przez hormonki, moje kumpelki też przez to przechodziły (uwierz mi że niejedna).Uśmiechnij się kochana, no i najważniejsze.....masz Nas, zawsze możesz na nas liczyć, pomyśl że Twoja w tym zasługa bo to Ty rozkręciłaś ten wątek:-):-):-) trzymaj się ciepło:tak:

niesamowita pytasz jak minął dzionek:-) a więc
dopiero wróciłam z pracy, dzień był niestety tragiczny, robiłam po kilka rzeczy na raz ( w sumie to jak zwykle:wściekła/y:), generalnie to mam juz dość pracy w banku ( po prawie 9 latach w tej branży to chyba każdy miałby dość), marne wynagrodzenie za ogromną odpowiedzialność i moje poświęcenie, cały czas na pełnych obrotach, mam dość, a na dodatek @ mnie wczoraj dopadła więc czuję się fatalnie, jedno co mnie pociesza to fakt że jutro mija 2 miesiące jak nie palę!!!!! Hurra:-):-):-)

isikora, wagnies, kindzia,sreberko, asialc,telma, gosia gorąco Was pozdrawiam dziewczynki:-):-):-)

Oj jak milo - wateczek nam odzywa... a juz sie balam...

Mufka glowa do gory... moze przez dlugi weekend uda Ci sie troche odpoczac od pracy. A kiedy planujesz jakis urlop? Dla pocieszenia dodam, ze ja tez mam nie za ciekawy tydzien w pracy... ale perspektywa weekendu...

Niesamowita dobranocc, miłych, słodkich snów:-)

A ja sobie właśnie fundnęłam rybaczki na Allegro:laugh2: Hehe ciążowe:-p

A wiecie ile za nie dałam:confused: :confused: :confused:
Całe 9.90zł mnie kosztowały :cool2:
I w tym "mega drogim" komplecie jest jeszcze jedna para gateki i sweter ale takie troche buraczane:laugh2: Licytowałam dla samych rybaczek;-)

Wagniesku, mufeczko dziękuje Kochaniutkie jesteście tu wszystkie, co do jednej!!!!!!!!!!!!!!!

Ja własnie M jak Miłość sobie oglądam, potem Na Wspólnej, kąpanko i lulu;-)
Miłego wieczorku.

wagnies urlopik biorę na majówkę, pierwszy raz od kiedy w ogóle pracuję mam wolną majówkę :-):-):-) calutki tydzień laby, jedziemy sobie ze znajomymi pod domki do Łapina, taka mała mieścinka nad jeziorkiem w woj. Pomorskim, super, nie mogę się już doczekać, a ty kiedy planujesz wolne:confused:, bo z tego co widzę to też ostro zasuwasz z pracą:-):-):-)

ataata fajowe te rybaki, nie widziałam jeszcze rybaczek ciążówek z bliska:tak::tak::tak: no i cena zdecydowanie przystępna:-)

a ty kiedy planujesz wolne:confused:, bo z tego co widzę to też ostro zasuwasz z pracą:-):-):-)

Mufka jezeli dostane wolne to na dlugi weekend tez wyjezdzam z mezem na konferencje kolo Brodnicy... a jak nie dostane to mam zamiar isc na L4 - tylko musze sie do gina zarejestrowac....
A Ty kochana wypocznij dobrze przez ten czas... zregeneruj sily... ja w swojej pracy tez sie dlugo zasiedzialam (juz 9 lat) i tez momentami mam dosc...

No dziewczynki zjadłam pyszniutki obiadek był barszczy z uszkami i ziemniaczki i kotlecik i ogóreczki kiszone najadłam się niemozliwie:-) :tak:
Najgorsze że jakis katarek mnie dopada chyba zbytnio leczyłam mężusia i teraz przelazło wszystko na mnie:tak: mam nadzieje że do rana uda mi sie troszke to opanować:-)
NieSamowita słodkich snów robaczku :tak: :tak:
Ataata gratuluje rodzinki bo wiem że z reakcjami na maluszka różnie bywa a i jeszcze fajniutkie galotki :-) :-)
wagnies obiecuję że jak tylko cos będę wiedziała to zaraz przybiegnę na BB i wszyściutko wyśpiewam:tak: :tak:
mufka mam nadzieję że jutro wszystko wypali i dostane tę pracę ale jeszcze wiele może sie zdarzyć więc musze zaczekać :tak: a i fajnie że zapowiada sie dla Ciebie taki milutki weekendzik:-)
isikora asialc telma gosia tiara telam kethrin kindzia sreberko macham do Was kobietki :-) :-)
No a dla wszystkich kobietek tak globalnie miłych snów bo nie wiem czy zaraz nie padnę ze zmęczenia:tak:

reklama
Do góry