reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
hej moje kobitki kochane:-)
dziekuje Wam z calego serca za zyczenia urodzinowe i za pamiec, az sie wzruszylam, :-) :-) naprawde kochane jestescie,
przepraszam bardzo mocno ze nie bylo mnie te pare dni , bylam taka zalatana :-( no ale skutki beda pozytywne mam nadzieje, jak bede to cos miala to sie pochwale
no i wskoczylam tak dzis na neta a wy 15 stron namazalyscie :szok: :szok: wiec narazie nie odpisuje wam bo musze poczytac , skonczylam na 147 stronie

pozdrawiam was i sciskam kochane :-) :-) , naskrobie cos wieczorkiem , bo dzis wagaruje i nie ide do szkoly -mamy wkoncu wiosne hihihih

hej kobitki , na ogol jestem skromna osobka , ale tym musze sie podzielic , bo jakos tak mi sie wierzyc nie chce tym bardziej ze juz mi mlodosc mija
:p i jeszcze przed zafasolkowaniem , moj misek nie mogl wymyslec niczego lepszego na moje urodzinki, tym bardziej ze zawsze chcialam miec cos takiego, a to cos to profesjonalna sesja zdjeciowa ;-D; na poczatku sie wnerwilam bo powiedzial mi o tym 3 dni przed, a ja blada jak sciana, paznokcie straszne, bo obciete na krotko:wściekła/y: myslalam ze go zabije, mialam tyle biegania , szukania jakis odpowiednich ciuszkow , poprostu pomyslalam ze jak juz tyle kasy placic to te zdjecia musza wygladac porzadnie, w kazdym badz razie jestem bardzo zadowolona no i musialam sie z kims tym podzielic :-) :-) , ze bede miala piekna pamiatke , narazie mam tylko jedna fotke czekam na reszte, moze bedzie za tydzien jak sie uda
to tyle u mnie , temu bylam nieobecna bo taka wlasnie mialam przygode- pozdrawiam i caluje wszystkie mocno , mocno :);-)

Witajcie z samego ranka,

Ale sie wczoraj wkurzylam... korzystalam z internetu bezprzewodowego i moglam sobie z notebookiem chodzic po mieszkaniu, a tu wczoraj ktos zalozyl blokade... brrrr... i musialam sie przeprosic z komputerem stacjonarnym...

Gosia to super prezent!!!! No i fajne pomysly ma Twoj facet. To teraz rozumiemy dlaczego nas opuscilas na kilka dni;-)

Witajcie!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-).
Pospałabym jeszcze ;-);-);-);-);-), a najlepiej w ramionach mojego mężczyzny :happy::happy::happy:.

Jak Wam sie spało miłe panie???

Buziaki :-)

reklama
Witaj NieSamowita.
Jakoś mam dzisiaj melancholijny nastrój :-):-).
Może to od tej pogody ;-):tak:.
Tak jakoś przypomniały mi sie wierszyki NieSamowitej
i powiem Wam ale kiedyś pisałam wiersze :happy::happy::happy:,
ale od 4 lat weny brak :no::no::-p.

Wleje jeden :zawstydzona/y:.

Muzyka
powiew wiatru,
odgłos chórów rozśpiewanych
w oddali.
Błękitne niebo
kilka chmur.
zadumany człowiek