reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie Kochane!!!
isikora nie martw sie ja tez w pracy i to do 19.30:oo: i jeszcze jutro i w poniedziałek więc o tym że ktos ma weekend wole nie myśleć niestety mężus będzie musiała się zając sam sobą poza tym już wszędzie naokoło słysze o długim weekendzie a ja połowę z niego spędze w pracy chyba tylko w krótszych godzinkach bo w sklepie będą robic inwentaryzajcę ito i nasz szef będzie musiał sobie kantorek zamknąc :-D i dobrze
telma wiesz narazie staram sie nie myśleć co będzie jak sie dzidzia pojawi a wierze że sie pojawi. Zreszta szukam innej pracki ale to nie jest tak że mówisz i masz. O tej osattniej rozmówce o prace nic nie wiem pewnie nic z tego ale nic będę szukac dalej:tak: życze miłego dnia :-D
Ataata pozdrowionka i dla Ciebie i przekaż Kiniusi :tak: no i zamiast po nocach przesiadywac przy komputerze to lepiej zaczynij sie wysypiac póki możesz:tak:
wagnies wcale nie piszemy tak dużo tylko troszke sie nam rozpędził wąteczek i ot tak samo wychodzi:-D dużo słonka:tak:
asialc
NieSamowita
mufka
Tiara
Kethrin
wszystkie Kobitki miłej sobótki:-) :tak: :tak:

reklama
Witam w ten sobotni słoneczny poranek.
Isikora, Puchatka - oby ten czas w pracy przeleciał Wam jak najszybciej:-) :-) :-) .
Puchatka- dzidzia pojawi się na pewno, a powiem Ci, że jak masz w planach maluszka, to nie ma co zmieniać pracy, w tej to wiesz jak jest, nigdy niewiadomo jak mogłoby być. Ja w mojej ówczesnej firmie też wytrzymałam tyle czasu, bo chcieliśmy dzidzie, ale warto było, bo firma wypłacalna i nie patrzą na zaciążone pracownice krzywym okiem i nawet ze względu na to ,żę jest to praca gdzie niestety nie pracuje się po 8 godz., tylko 10, 12 i dłużej jest taka niepisana umowa, że jak dziewczyna zachodzi w ciążę to idzie na zwolnienie a pracodawca nie patrzy na to krzywo. No i pracowałam do 12 tyg, potem zwolnionko i macierzyński i miałam ogromny komfort psychiczny, bo wiedziałam, że mam gdzie wrócić - no i po macierzyńskim wróciłam.
A o nową pracę wiem ,że nie jest łatwo, ale da się zrobić

My dzisiaj z Melą wybieramy się na dłuuuuugi spacer, więc pojawię się dopiero po obiadku.

Wszystkim Dziewczynom, które się jeszcze dzisiaj nie pojawiły życzę miłego dzionka!!!!:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Buziaki Telma i Meluśka

Witajcie o poranku!!!
Ja zaraz zmykam bo jestem umowiona... ale musialam do Was zagladnac...

wagnies wcale nie piszemy tak dużo tylko troszke sie nam rozpędził wąteczek i ot tak samo wychodzi:-D

Puchatka tak, wiem nabieramy rozpedy a pozniej pedzimy jak intercity ;-) ;-) :-D

Dziewczynki, macie wszystkie gorące pozdrowionka od Kiniusi !!!

Dobranoc, miłych senków, ja ide lulu bo musze wstać rano i jechać do Krakowa po kotke:-p

Ataata dziekujemy za pozdrowienia od Kiniusi. Mam nadzieje ze pochwalisz sie kotka jak ja juz przywieziesz... A wogole to juz dawno chcialam zapytac, jak zareagowala Twoja mama na Twoja ciaze... no chyba ze jeszcze nic nie powiedzialas...

A to jeszcze Wam wrzuce (wrzucilam to wczoraj na trzedziestkach):
Moje pierwsze czwarte dziecko

Artykul rewelacyjny, mam nadzieje ze wielu pomoze...

telma to fakt że może mement na zmiane pracy nie do końca najlepszy ale tylko musiałam poczuć że potrafie jeszcze cos innego i chociaz sie nie udało to poczułam sie doceniona i jest dobrze. Jęsli sie uda zafasolkowac to napewno czeka mnie zwolnienie bo nie ma mozliwości żebym pracowała krócej a 12 godzin to po pierwsze za dużo dal ciężarówki a po drugie to nwet niezgodne z prawem. No w każdym razie mam nadzieje sie uda powołac do życia fasolkę i wtedy zobacze co i jak układac w moim zyciu:tak: :tak: Życze Tobie i Melci udanego spacerku:-)
wagnies czytałam ten artikulik przez link z trzydziestek i jest chyba jedną z najlepszych rzeczy jakie ostatnio trafiły przed moje oczka bo jest prawdziwy. Taka jest prawda że jest jakis terror radości w ciązy że kobita powinna byc radosna i szczęśliwa zresztą chyba troszke podobnie jest ze staraczkami przynajmniej tak mi teraz przyszło do głowy że wszyscy wmawiaja nam że to jest tak cudownie nie miec maluszka bo śpisz jak długo chcesz ii robisz co chcesz a ja przecież mam w **** przespane noce i te złudną wolność. Może lepiej nie będę nic pisać w każdym razie mądry tekst i dzięki że sie nim podzieliłaś:tak: :tak:

Witajcie.
Puchatko i Wagnies jak tam mija dzień w pracy??
U mnie w pracy spokojnie , tylko znowu rodzice się tak wtrącają ,że mnie zaraz coś trafi :realmad::realmad::realmad:.
Nie dość, ze się wyprowadzam po ślubie do męża to jeszcze tata chce po swojemu urządzić nasz pokój gdzie będziemy mieszkać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Co za ludzie ??:wściekła/y::wściekła/y:.

isikora spokojnie wdech wydech i juz nic na to nie poradzisz u mnie teściowa do dzisiaj chce zmienic nam zasłonki a my sie długo naszukaliśmy własnie takich:tak: więc po prostu i zwyczajnie olej to zrobicie tak żeby Wam było wygodnie bo to w końcu będzie Wasz pokoik oni niech sobie gadaja a Wy róbcie swoje:tak: :tak:
NieSamowita Ty jak zwykle rozpromieniona i radosna i życze udanego dnia i udanego wyjazdu:-)
gosiu tak jeszcze z ranka byłam zaspana że chyba mi sie do Cibeie nie pomachało:sorry: ale teraz macham do Ciebie podwójnie :tak: i dużo słonka życze :-)

witam kochane:-):-):-)

ja tylko na chwilkę, znów nauka:-:)-:)-(ale w niedzielę po południu obiecuję że wracam do żywych, mam nadzieję że koła zaliczę:baffled:
tyle piszecie że nie nadążam z czytaniem:-)witam nowe dziewuszki, telma, tiara witajcie:-):-):-)

kindzia jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE i poproszę o porcję fluidków specjalnie dla mnie bo podobnie jak ty dr też przepisał mi dostinex i od dzisiaj zaczynam kurację, mam nadzieję że podziała podobnie jak u ciebie:-):-):-)
nie zapomnij tu o nas i dużo fluidków przesyłaj dla każdej z nas:-):-):-)

pozdrawiam kochane, idę zakuwać:sick::sick::sick::sick::sick:

reklama
mufkatrzymam kciuki i napewno zaliczysz pozytywne myslenie to podobno połowa sukcesu a tak poza tym to sie rozpędził nasz wąteczeki jak to wagnies ujęła niczym intercity młego dnia i pamiętak żeby robic przerwy w tym zakuwanku bo inaczej nici z efektów:-D miłego dnia :-)

Do góry