reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ja niestety uciekam bo musze wstac po szóstej i jak pomyślę że to sobota to wstaje mi się dwa razy ciężej ale nic wolne miałam wczoraj i dzis więc coś za coś:-( :tak: :tak:
telma co do cen badanek to trudno cokolwiek powiedziec bo to zależy od konkretnego laboratorium a co do humorku to musiałam się zebrac w sobie i męzuś jest najlepszym lekarstwem poza tym te trochę przydługie staranka jeszcze bardziej nas do siebie zbliżyły więc zawsze on i tylko on :tak: :tak: życzę i Tobie i Amelce słodkich snów :-D
Dla całej reszty foremeczek też przyjemnego śnienia o wszystki co Was wprowadza w pogodny nastrój buziaki:tak: :-) :tak: :-)

reklama
Wagnies- dzięki za przepisik, na pewno wypróbuję i dam Ci znać jak mi wyszło, ale przyznaję, że brzmi smakowicie:-p .
Puchatka- śpij dobrze, wiem co czujesz przez 4 lata pracowałam w firmie która była zamknięta tylko 5 dni w roku, a co za tym idzie pracowało się soboty i niedziele. No i co tu dużo gadać niedziela potrafiła przypaść w środku tygodnia. Dopóki byłiśmy z mężem we dwójkę to nie było tak źle,ale od momentu kiedy wróciłam po macierzyńskim do pracy, to stało się to dla mnie koszmarem - niedziela godzina 14.00, na dworze pięknie świeci słońce, ludzie z dzieciakami na spacer a ja do roboty, bo akurat miałam dyżur! nie wspominam tego szczególnie, ale przeżyłam, bo wszystko jest do przeżycia:happy:

wagnies to tiramisu pewnie jest przepyszne:happy::happy::cool2::happy::happy:
telmo suknie będę miała białą, długą w usztywnionym biustem z długim trenem. Cała suknia jest obszyta białą koronką. jak tylko będę miała zdjęcie to na pewno wkleję:happy::happy::happy:
Co do badanek tak jak mówi Puchatka to wiele zależy od laboratorium i od lekarza. Też na początku maja wybieramy sie do ginekologa, porobić badania :yes::yes:. Chcemy zacząć sie starać o dziecko pod koniec czerwca albo w lipcu :-):-):-). Już nie mogę się doczekać.

Puchatko
ja mogę powiedzieć,że mój mąż do spraw weselnym i ślubnych podszedł z wielka powagą i wszystko pilnuje, kalkuluje ;-);-);-).

Kurcze, dziewczynki ja chyba ide juz spac bo Morfeusz znowu sie do mnie dobija... Zycze kolorowych snoof i udanego weekendu. Postaram sie jutro po poludniu do Was zagladnac. Tylko mam prosbe: nie piszcie takich ilosci bo nie zdolam Was przeczytac ;-)

Jezu w godzine ponad 3 strony nadrukować:sick: Niestety ale nie naadrobiłam...:baffled: jakoś jestem nie tentego, wiec itak bym nic nie spamiętała..

Asiu dziękuje, już sobie obliczam i czytam w tym kalendarzu.. fajny:tak:

Czy ktoś wie gdzie Ataata się podziewa????

Telma jestem jestem, a coś chciałaś???:confused: :confused: :confused: ;-)

Hej Ataata, nie nic nie chciałam, tylko zawsze jesteś taka aktywna a dzisiaj cisza, zastanawiałam się gdzie Cię wywiało?!:-D

Ja też jeszcze skoczę na chwilkę na allegro a potem spać , bo Mela pewnie jutro znowu o 6.00 będzie już pełna sił witalnych:szok: .
Tak,tak dziewczyny, wyśpijcie się dopóki jeszcze możecie
Buźka

reklama
Witajcie !!!!!!!!!!!!!!!
Tak bardzo chciałam sobie pospać a tu nawet w sobotę praca.
Heh :no::no::no::no:.
Pogoda zapowiada się wspaniale :-):-):-), mało chmurek :-):-):-)i świeci słoneczko:-):-):-) tylko na razie jest 0 stopni ale miejmy nadzieje,że będzie cieplej . Dzisiaj jedziemy do teatru na Szalone nożyczki. Podobno bardzo ciekawa i śmieszna sztuka :laugh2::laugh2:.

Jak Wam sie spało miłe panie? :-):-):-):-):-):-)

Do góry