Ale mały przystojniak ;-):-)
Konkurencja dla naszych chłopców, a Wasze pannice będą miały w kim wybierać i przebierać ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mały przystojniak ;-):-)
Hej dziewczyny.. co tu tak cicho??
Ja znów dziś poszalałam po marketach.. ale polowanie się udało..
Kupiłam małemu maleńki basenik nad morze.. Woda dla takiego malutka będzie o wiele za zimna więc jak nieco tej wody się naleje do baseniku to na słońcu o wiele szybciej się podgrzeje.. a za basenik dałam całe 3,49 PLN Do tego piłka plażowa za jedyne 0,85 PLN no i basenik co mi już jakiś czas temu wpadł w oko na allegro tyle, że tu o wiele taniej za niego dałam bo tylko nie całe 19 PLN
Na razie link tego basenu:
BEZPIECZNY FIRMOWY PLACYK ZABAW DLA MALUSZKA OD SS (178125048) - Aukcje internetowe Allegro
Wogóle to tam jest taka wyprzedaż i takie ceny że aż za portfele trzeba się trzymać bo wszystka kasa pójdzie..