reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Agata śliczna z Was rodzinka.. taka wystrojona.. tylko do pełni brakuje z Wami Sandruni..A co do tych rajtuzek.. nie uważasz, że małej mogło być za gorąco?? Przecież wczoraj był ukrop.. dzieciom też jest gorąco.. :baffled:

Mariola jeśłi chodzi o Sandrunie to ona biegała z dziewczynkami i sposób było ją zaciągnąć do zdjęcia :tak: Ona po prostu nie miała czasu :eek:

A jeśli chodzi o rajtuzki to założyłam je Julci rano jak wychodziliśmy:tak: a wtedy nie było jeszcze tak ciepło :tak: a jak siedzieliśmy w masce to tam nie było tak ciepło jak na zewnątrz :no:

reklama
Aga Gratulacje dla koleżanki z okazji urodzenia zdrowego i dorodnego synka:tak: Bidulka troszkę się namęczyła:-(

A poniżej kilka zdjęć
1. Pierwsze jabłuszko Julci:-)
2.Wyginam śmiałe ciało, dla mnie to mało ... :-D
3. Moja piękna Panna:-)
4.Pożeracz lodów :cool2:

Dzięki za gratulacje w imieniu Judyty i na pewno jej przekażę. Dodam, że ona "zaraziła" się ode mnie ciążą :tak:.

Agata jaki te twoje pannice są fajowe, a Sandra i jej minki - total odlot ;-).
Ja ostatnio coś zaniedbałam się ze zdjęciami - muszę nadrobić i dorwać Olika na sesje. A tak na marginesie to moje dziecko coś nie lubi być fotografowany, bo jak tylko zobaczy aparat to robi poważne miny i muszę czatować żeby zrobić mu fotkę np. jak się śmieje.

A poniżej przedstawiam Wam oficjalnie Michałka.
Fajnie poprzypominać sobie jak nasze szkraby niedawno były takie maciupkie

Agata a jak Julci smakowało pierwsze jabłuszko, bo Majka zaliczyła swoje pierwsze wczoraj i trochę się krzywiła, ale jadła chyba z ciekawości, że to coś nowego :tak: A dzisiaj to już prawie wcale nie zjadła, coś jej nie podchodzi. Nie będę jej dawać na siłę, spróbuję za jakiś czas :tak: W następnej kolejności dam jej marchewkę i zobaczymy, może jej bardziej posmakuje :tak:

Agata a jak Julci smakowało pierwsze jabłuszko, bo Majka zaliczyła swoje pierwsze wczoraj i trochę się krzywiła, ale jadła chyba z ciekawości, że to coś nowego :tak: A dzisiaj to już prawie wcale nie zjadła, coś jej nie podchodzi. Nie będę jej dawać na siłę, spróbuję za jakiś czas :tak: W następnej kolejności dam jej marchewkę i zobaczymy, może jej bardziej posmakuje :tak:

Mój Oli też na początku się krzywił jak jadł jabłuszko, a teraz troszeczkę mu dosładzam (dosłownie parę kryształków cukru) i je aż mu się uszy trzęsą.
Dziewczyny doradźcie co jeszcze mogę mu wprowadzić do jedzenia, bo on tak uwielbia jak cosik mu się wrzuci do buźki.
Zastanawiam się nad zupką, coś trzeba by pokombinować. Co prawda mam babycook'a ale tam są przepisy od 5-go miesiąca.

Aga jeszcze raz serdeczne gratulacje dla mamy Mikołajka.. śliczny chłopczyk..:tak:
Mam pytanie odnośnie Oliverka.. czy byłaś już z nim u ortopedy??:confused: jeśli tak to co powiedział??:confused:
Agata śliczniusie te Twoje księżniczki.. kiedyś jak myślałam, że będę miała córcię to właśnie tak sobie ją wyobrażałam, jak mniej więcej Sandrunia wygląda.. śliczny uśmiech, ładne blond loczki, zawadiackie spojrzenie.. cudo..:tak:
A co do jabłuszka.. na początku dzieci tak się krzywią jak by cytrynę jadły.. u nas do tej pory pierwsza łyżeczka tak wygląda a potem to już z uśmiechem leci..

reklama
Aga jeszcze raz serdeczne gratulacje dla mamy Mikołajka.. śliczny chłopczyk..:tak:
Mam pytanie odnośnie Oliverka.. czy byłaś już z nim u ortopedy??:confused: jeśli tak to co powiedział??:confused:

W przyszłym tygodniu idziemy do Gagaczewskiego. Oczywiście po powrocie dam znać co i jak :tak:

Do góry