reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Hej dziewczyny.. co tu tak cicho??:confused:
Ja znów dziś poszalałam po marketach.. ale polowanie się udało..
Kupiłam małemu maleńki basenik nad morze.. Woda dla takiego malutka będzie o wiele za zimna więc jak nieco tej wody się naleje do baseniku to na słońcu o wiele szybciej się podgrzeje.. a za basenik dałam całe 3,49 PLN :-D Do tego piłka plażowa za jedyne 0,85 PLN no i basenik co mi już jakiś czas temu wpadł w oko na allegro tyle, że tu o wiele taniej za niego dałam bo tylko nie całe 19 PLN
Na razie link tego basenu:
BEZPIECZNY FIRMOWY PLACYK ZABAW DLA MALUSZKA OD SS (178125048) - Aukcje internetowe Allegro
Wogóle to tam jest taka wyprzedaż i takie ceny że aż za portfele trzeba się trzymać bo wszystka kasa pójdzie..:baffled:

Agata zapomniałam dodać, że w auchanie są śliczne letnie sukienki na Twoją Sandrunie.. normalnie słodycz.. i dość tanie.. 9-15 zł..

Hej dziewczyny.. co tu tak cicho??:confused:
Ja znów dziś poszalałam po marketach.. ale polowanie się udało..
Kupiłam małemu maleńki basenik nad morze.. Woda dla takiego malutka będzie o wiele za zimna więc jak nieco tej wody się naleje do baseniku to na słońcu o wiele szybciej się podgrzeje.. a za basenik dałam całe 3,49 PLN :-D Do tego piłka plażowa za jedyne 0,85 PLN no i basenik co mi już jakiś czas temu wpadł w oko na allegro tyle, że tu o wiele taniej za niego dałam bo tylko nie całe 19 PLN
Na razie link tego basenu:
BEZPIECZNY FIRMOWY PLACYK ZABAW DLA MALUSZKA OD SS (178125048) - Aukcje internetowe Allegro
Wogóle to tam jest taka wyprzedaż i takie ceny że aż za portfele trzeba się trzymać bo wszystka kasa pójdzie..:baffled:

Mariola chwal się, gdzie wypatrzyłaś takie promocje. Ja też muszę się wybrać w rejs zakupowy, ale jakoś tak nie mam siły i czasu....

A co do wczasów to nadal nie wiem nic - normalnie z tym moim mężem to nie da rady nic zaplanować. Najpierw pyta się jaki termin mu pasuje, bo on może brać urlop kiedy chce, jak ja mu mówię pierwszy lub drugi tydzień lipca, to nagle się okazuje, że wtedy nie może bo coś tam. Normalnie jak się wkurzę to pojadę sama z Olikiem i już, basta :tak:

Aga to wszystko zakupiłam w auchanie..
zapomniałam jeszcze o namiocie plażowym czyli taki pół namiot.. też tani bo tylko 20 zł bez paru groszy.. chciałam go mieć głównie aby małego osłonić od słońca na plaży no i od wiatru.. zaraz zeskanuję obrazki i pokażę co nie co..

Hej...
No w końcu mam chwilę spokoju i czasu na BB...:tak:

Mariola ty to zawsze gdzieś coś fajnego wynajdziesz:tak: Może gdybym i ja połaziła po sklepach to coś by się udało wyłowić, ale ja sklepy omijam z daleka no i okazje omijają mnie....

Aga pogratuluj dzielnej mamie Mikołaja!!!! Dobrze ze to już za nią i może swoje maleństwo tulić w ramionach:tak::tak:

Agnieszka z nowymi pokarmami tak już jest że jedno posmakuje a inne nie...:baffled: Chociaż dzieci karmione naturalnie ponoć łatwiej przyzwyczajają się nowości bo mleko matki w zależności od tego co jadła mama ma różny smak... u nas Adaś np o tej pory nie tknie żadnego smakołyku ze słoiczka....

Agata super się prezentujecie na zdjęciach. Śliczna z was rodzinka:tak::tak:

no czekam na zdjęcia, a co do namiotu, to my mamy taką MATĘ EDUKACYJNĄ, która się składa w namiot-domek. Jak narazie jest rozłożona i dla Olika to raj - jak go położę to ok. 1 godz. dziecka nie ma, tak szaleje, a najlepszy jest ten ptaszek - my mamy sówkę.

A my ostatnio całe dnie to na dworze to na działce....
Paula nic tylko na rolki które dostała w prezencie urodzinowym....i co najważniejsze to radzi sobie całkiem nieźle choć mieliśmy duże wątpliwości co do ich zakupu:tak: Adaś też na dworze dużo spokojniejszy niż w domu.... no więc korzystamy póki pogoda...

Aga z tym morzem to i my daleko w polu...jutro będę obdzwaniać kwatery i w zależności od wolnego terminu jedziemy albo 6 albo 13 lipca. Poza tym do wyboru w kolejności Dziwnówek, Darłówek lub Ustka:dry:

reklama
Mariola świetny ten basenik, odgapiam od Ciebie i jutro wysyłam męża po niego :tak: Ale co śmieszniejsze, to dzisiaj byliśmy na zakupach w auchanie i jakoś nie zwróciłam uwagi na niego :no: Byliśmy bo musiałam kupić coś na dzień dziecka dla mojej chrześnicy, kupiłam taki zestaw do kolorowania 132 elementy, oczywiście kolorowanki, coby miała na czym go przetestować :tak: , puzzle Disney'a i śliczną bluzeczkę :tak:

Do góry