reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Zaległe zdjęcia..
pół namiot

To ten wcześniejszy basen od mojego taty

Mini basenika nie pokażę bo znów coś się zacięło..:wściekła/y:
Agata
widzę, że chyba na wyrost się zmartwiłam..:baffled: chyba jednak źle zrozumiałam opis na gg.. ale dlaczego nie odzywasz się do nas??:confused:

Agata co się dzieje? :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Widziałam Twój opis na gg..:szok::-(
pisz szybko co się stało.. po to przecież tu jesteśmy.. jeśli to możliwe pomożemy..:tak:

Mariola dziękuje bardzo za zainteresowanie :tak: Miałam małe chwile załamania w moim związku :zawstydzona/y: Teściowa za bardzo sie wpierdziela we wszystko:wściekła/y: i mój mąż za bardzo się jej słucha i ostatnio często się kłóciliśmy, myślałam już o tym aby zakończyć to wszystko, ale porozmawialiśmy wyjaśniliśmy sobie wszystko i jest oki :-) Całe szczęście ale z teściową nadal nie rozmawiam i nie mam zamiaru zacząć:-)

Mariola namiot spoko, na pewno się przyda na plaży :tak:

Aga strasznie długo czekałaś na tą kasę z PZU, my dostaliśmy po około 2 tygodniach :tak:

A ja w te upalne dni zmieniłam godziny spacerków i chodzę po południu, ok.16 i jest spoko, bo tam gdzie chodzę, wcześniej nie ma cienia i było nie do wytrzymania :tak: A baseniku jeszcze nie kupiliśmy, bo mój przyjechał z pracy zmęczony i stwierdził, że po jedną rzecz nie opłaca mu się jechać :-( Kurcze, musze zrobić prawko, to nie będę uzależniona od jakiegoś chłopa :tak:

Dodam tylko jeszcze że powody naszej kłótni nie były błahe :no: żebyście sobie nie pomyślały że z byle powodu chciałam przekreślić całe nasze życie :dry: Po prostu nazbierało się tego wszystkiego i nie mogłam już tego wytrzymać :zawstydzona/y::no:

Agata coś tak czułam, że to chodzi o Wasz związek i być może o ślub..:baffled: ale tak zazwyczaj bywa przed ślubem.. nerwówka.. załatwianie wszystkiego.. zwłaszcza przy związkach takich jak Wasz - mam na myśli ludzi, którzy razem mieszkają i są z sobą cały czas.. znam to z autopsji.. Teściową się nie przejmuj.. nie z nią żyjesz i będziesz w przyszłości.. A z facetami tak bywa.. mama zawsze będzie jakimś tam autorytetem.. niestety..

Agata współczuję takich przeżyć i to kilka tygodni przed ślubem. Tak to już jest z tymi teściowymi ( chociaż ja na swoją nie narzekam). Najważniejsze, że Wy sobie wszystko między sobą wyjaśniliście i że już jest w porządku. Trzymaj się :-)

Agata trzymam kciuki.. ;-) będzie dobrze tylko oboje musicie nabrać do tych ostatnich dni i przygotowań więcej dystansu.. nie ma sensu się stresować.. będzie dobrze!!!:tak:

reklama
Ale gorąco :szok: normalnie już mam dość tej temperatury :wściekła/y:
Majka dostała dzisiaj marchewkę i zdecydowanie bardziej jej posmakowała :tak: dla mnie ochyda, jabłuszko lepsze, ale jak ona woli... nie ma co się sugerować swoim smakiem :tak:

A tu Majula po marchewie :-):

Do góry