reklama
Agata co się dzieje? Widziałam Twój opis na gg..:-(
pisz szybko co się stało.. po to przecież tu jesteśmy.. jeśli to możliwe pomożemy..
Mariola dziękuje bardzo za zainteresowanie Miałam małe chwile załamania w moim związku Teściowa za bardzo sie wpierdziela we wszystko i mój mąż za bardzo się jej słucha i ostatnio często się kłóciliśmy, myślałam już o tym aby zakończyć to wszystko, ale porozmawialiśmy wyjaśniliśmy sobie wszystko i jest oki :-) Całe szczęście ale z teściową nadal nie rozmawiam i nie mam zamiaru zacząć:-)
Mariola namiot spoko, na pewno się przyda na plaży
Aga strasznie długo czekałaś na tą kasę z PZU, my dostaliśmy po około 2 tygodniach
A ja w te upalne dni zmieniłam godziny spacerków i chodzę po południu, ok.16 i jest spoko, bo tam gdzie chodzę, wcześniej nie ma cienia i było nie do wytrzymania A baseniku jeszcze nie kupiliśmy, bo mój przyjechał z pracy zmęczony i stwierdził, że po jedną rzecz nie opłaca mu się jechać :-( Kurcze, musze zrobić prawko, to nie będę uzależniona od jakiegoś chłopa
Aga strasznie długo czekałaś na tą kasę z PZU, my dostaliśmy po około 2 tygodniach
A ja w te upalne dni zmieniłam godziny spacerków i chodzę po południu, ok.16 i jest spoko, bo tam gdzie chodzę, wcześniej nie ma cienia i było nie do wytrzymania A baseniku jeszcze nie kupiliśmy, bo mój przyjechał z pracy zmęczony i stwierdził, że po jedną rzecz nie opłaca mu się jechać :-( Kurcze, musze zrobić prawko, to nie będę uzależniona od jakiegoś chłopa
Dodam tylko jeszcze że powody naszej kłótni nie były błahe żebyście sobie nie pomyślały że z byle powodu chciałam przekreślić całe nasze życie Po prostu nazbierało się tego wszystkiego i nie mogłam już tego wytrzymać
Agata coś tak czułam, że to chodzi o Wasz związek i być może o ślub.. ale tak zazwyczaj bywa przed ślubem.. nerwówka.. załatwianie wszystkiego.. zwłaszcza przy związkach takich jak Wasz - mam na myśli ludzi, którzy razem mieszkają i są z sobą cały czas.. znam to z autopsji.. Teściową się nie przejmuj.. nie z nią żyjesz i będziesz w przyszłości.. A z facetami tak bywa.. mama zawsze będzie jakimś tam autorytetem.. niestety..
Agata współczuję takich przeżyć i to kilka tygodni przed ślubem. Tak to już jest z tymi teściowymi ( chociaż ja na swoją nie narzekam). Najważniejsze, że Wy sobie wszystko między sobą wyjaśniliście i że już jest w porządku. Trzymaj się :-)
reklama
Ale gorąco normalnie już mam dość tej temperatury
Majka dostała dzisiaj marchewkę i zdecydowanie bardziej jej posmakowała dla mnie ochyda, jabłuszko lepsze, ale jak ona woli... nie ma co się sugerować swoim smakiem
A tu Majula po marchewie :-):
Majka dostała dzisiaj marchewkę i zdecydowanie bardziej jej posmakowała dla mnie ochyda, jabłuszko lepsze, ale jak ona woli... nie ma co się sugerować swoim smakiem
A tu Majula po marchewie :-):