reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Aga kuruj się bidulo, a zarazki sio od Olivera!!!
No i czekamy na obiecane zdjęcia:tak:

Mariola
z tym jedzeniem naszych szkrabów tak już jest, że człowiek momentami głupieje:baffled: i nie wie co dawać a czego nie....

A gust mamy najlepszy na świecie....jak bym teraz miała kupować kocyki, pościele itp. duperelki to pewnie w podobnym guście....no a że mam to już dawno za sobą to siedzę cicho...:tak:

reklama
Pokaże się Wam z czasów panieńskich:tak:;-):-)
No, no Ewelina jaka lasencja.
Ja też zawsze byłam suchciel i do tej pory mam ksywkę sucharek :tak:

A to ja:
1. parę lat temu z siostrą
2. wigilia 2004 r. (z przyszłym jeszcze mężem i bratem)
3. a tu już z Olim w brzuszku - 11 tc

Agata zazdroszczę Ci, że twoje dziewczynki tak wcześnie zasypiają, masz jeszcze cały wieczór dla siebie:tak: Maja ostatnio zasypia około 22, ale zdarza się, że później, tak jak wczoraj po 23:-( Z tym, że my ją kąpiemy o 21:tak:

Ewelina, muszę Ci powiedziec, że jestes bardzo fotogeniczna:tak: a jako panienka to też byłaś niezły sucharek:-) A Adaśko prawdziwy facet, co tam mleko będzie pił, bronek lepszy:-) ;-)

Aga ksywka pasuje jak ulał:tak: A jaka jest różnica wieku między Tobą a siostrą?

Agata zazdroszczę Ci, że twoje dziewczynki tak wcześnie zasypiają, masz jeszcze cały wieczór dla siebie:tak: Maja ostatnio zasypia około 22, ale zdarza się, że później, tak jak wczoraj po 23:-( Z tym, że my ją kąpiemy o 21:tak:

Aga ksywka pasuje jak ulał:tak: A jaka jest różnica wieku między Tobą a siostrą?

Oliver też się ostatnio przestawił i chodzi spać koło godz. 20

A różźnica wieku pomiędzy mną i siostrą to 12 lat :tak:

Cześ xmamuśka! i Niunka! ja też jeste z Legnicy mieszkam koło Media Mark chętnie zwami poklikam a z miłą chęcią poznam. Może wybieżemy się kiedyś z diećmi do parku na spacer. Mam 3 miesięcznego synka Dawidka spaceruje z nim po parku :-p

Hej dziewczyny..:-)
Asia85 witamy wśród legnickich cioć bb :-) Napisz coś więcej o sobie.. co porabiasz w Legnicy, jakie masz zainteresowania.. :tak:
To widzę, że z naszymi dziećmi coś się stało ostatnio..jeszcze tylko Majka musi do nich dołączyć.. Oliwierek też od jakiegoś czasu przestawił się i chodzi spać dość wcześnie.. ostatnio ok 21. Wcześniej kąpaliśmy go zwykle ok 23 i dopiero butla i lulu.. a teraz do 21 ciężko z nim czasem wytrzymać.. a wczoraj to przeszedł samego siebie.. nie dość, że cały dzień marnie jadł.. ok 18.30 zjadł oczywiście mniej niż zwykle i zasnął.. myśleliśmy, że to tylko drzemka.. akurat mi to pasowało bo robiłyśmy z mamą remanent w mojej szafie (wreszcie porządek..:-p) a mały nie obudził się do 4 rano..:szok: na śpiąco dostał butlę ok 23.30 i nawet oka nie otworzył.. kąpiel była dopiero rano bo nie chcieliśmy go rozbudzać..ale od 4 on się upominał o jedzenie.. a przecież 6 godzin nie minęło.. zatkałam go herbatką, potem cały czas smok.. aż do 6.. wkońcu butla i tak dalej jęczęnie albo śmianie się na zmianę do 8.. ostatecznie obudziłam męża (swoją drogą to dla mnie dziwne.. mały koło niego w łóżku jęczy..momentami płacze a on nie obudził się w ogóle i zawsze mówi, że nie słyszy..:baffled:) i on się nim zajął a ja nieco pospałam do 10.. a dodam, że poszliśmy spać o 1! Więc spanie od 1 do 4 a potem męczarnia to już dla mnie za dużo..:sick: od rana miałam przez to zmęczenie kiepski humor.. męża wygoniłam na spacer z małym a sama się wzięłam za porządki.. dopiero jak mąż na nockę pojechał ja miałam czas by z małym jeszcze się przejść, dotlenić się.. teraz mały wykąpany, nakarmiony śpi w naszym łóżku.. zawsze tak robię jak mąż ma nockę z pobudek czysto egoistycznych..:tak: uwielbiam z nim spać.. czuć ten cudowny zapach.. cmokać go jak tylko się przebudzam.. mmm.. normalnie zakochana jestem po uszy w moim kochanym synku..:-)
Ewelina no no.. niezła laska z Ciebie nadal JEST!!!!:tak:
Aga a gdzie ty niby miałaś Olivera w brzuchu na tym zdjęciu?? chyba w kieszeni.. bo nic nie widać..;-) Ale nie powiem.. Ty także ekstra laska.. :tak:
Agata a może Twoja koleżanka i mnie by machnęła jakieś pasemka...;-) fajna fryzurka.. :tak:
Idę jeszcze zrobić karpatkę na jutro.. dawno nie piekłam żadnego ciasta i mąż się dopomina..:-D Aaa.. pochwalę się Wam, że dziś pierwszy raz w życiu gotowałam kapuśniak..:-D wyszedł ponoć dobry.. (mnie smakował) tylko strasznie słony.. do tej pory mi się pić chce..:-D Ale mąż pochwalił.. tato też.. teraz mama jak z pracy przyjechała jadła i też mówi, że "może być tylko mniej soli na przyszłość.. " a co najśmieszniejsze dałam tylko łyżeczkę Vegety na dość duży garnek dla 4 osób.. :baffled: widać kapusta była słona.. :-D

reklama
Jestem i ja wieczorkiem:-)

Dziewczyny raz jeszcze dzięki za komplementy, gęba mi sie cieszy o tak:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Aśka witaj wśród nas i napisz nam coś więcej o sobie o synku......

Mariola współczuję takich akcji nad ranem, a właściwie to w nocy:-p Ja bym chyba oszalała:baffled: Dla mnie 10 h snu to mało a ty po trzech jakoś funkcjonujesz.....zdradź sekret:dry:

Aga rzeczywiście ksywka trafiona ale co tam.... A ta ciąża na zdjęciu to chyba jakaś ściema, co:confused::shocked2:;-)

Do góry