reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

U mnie dzieciaki chodzą spać między 21a22 i niestety wstają między 6a7....Jak dla mnie katastrofa....
Ani dobrze wieczorem od nich wypocząć, ani rano dobrze się wyspać:baffled:

reklama
Ewelina ja też jestem śpiochem.. do czasu porodu mega śpiochem ale teraz zadowalam się tym co mam..:eek: wcale nie funkcjonuję dobrze.. :sick: jestem padnięta, wściekła, momentami drę się na niczego nie winne dziecko czasem na męża.. mąż ma mnie wtedy dość.. zazwyczaj wygnać go na spacer z dzieckiem samego to nieco trwa, wtedy zawsze pyta ile ma być i za ile wrócić i jest nie wcześniej nie później tylko dokładnie o czasie, zwykle nie trwa to dłużej jak godzinę.... jednak jak widzi taki humor to ucieka jak by korzystał z okazji, że ma pozwolenie..:-D dziś np sam z własnej woli łaził z małym od 13 do 15.30.. :szok: dla mnie to szok!!! Zazwyczaj jak jeszcze nie skończę sprzątania a on już jest to siedzi na ogródku.. a dziś łaził i to ja dzwoniłam za nim a on odebrał i pyta " czy już możemy wracać??" :-D Mam tylko nadzieję, że dziś mały da mi pospać.. żeby lepiej dziś spał poszłam z nim wieczorem do kościoła na majówkę..:-D ksiądz go poświęcił i diabła nieśpiocha wygnał..:-D zobaczymy na ile skutecznie.. :cool2: jak nie będzie spał to pójdę do księdza i niech on zabawia aż ja się wyśpię..:-D

Cześć jestem i ja:-) ledwo żywa śpiąca a właśnie kończę zupę na jutro:baffled: bo mam na 11.45 zajęcia i do 20.30 :-( nie wiem jak ja tam wytrzymam :no: Na dodatek na ostatnich ćwiczeniach mama koło ze statystyki :wściekła/y: i na pewno go nie zaliczę :no::zawstydzona/y:

Ewelinko muszę ci powiedzieć że bardzo ci ładnie w długich włosach :tak: naprawdę ślicznie wyglądałaś na tym ostatnim zdjęciu
:tak:

Witam nową koleżankę i zachęcam do częstszego zaglądania i udzielania się na forum:tak: Zapraszam również na wątek styczniowe mamy bo synek ze stycznia tak jak moja Julcia :confused: zgadza się:confused::-)

Witam i ja nową koleżankę, fajnie, że jest nas coraz więcej:tak: :-)

Mariola a nasi mężowie to chyba mają wrodzoną tą głuchotę, Maja też nie raz ryczała mu nad uchem a on tylko przekręcił się na drugą stronę i spał dalej:tak: Ale on wstaje o 4 do pracy to wybaczam mu, no i w sumie to dobrze, że nie słyszy tego płaczu, bo chodziłby wiecznie nie wyspany:tak:

Agata trzymam kciuki za jutrzejsze zaliczenie:tak: :-)

Ja nadal w trakcie karpatki..:-p czekam aż ostygnie krem by dalej go dokończyć.. ciasto piecze się w piekarniku jeszcze..
Agata trzymam kciuki.. będzie dobrze.. czasem nam się tylko wydaje, że nie uda się zaliczyć a jednak jakoś idzie do przodu.. Ja tak nie raz nawet sesję zaliczałam..:-p A informatykę - będę teraz nie skromna..:zawstydzona/y:- skończyłam z wyróżnieniem i 1! nagrodą..:tak: ależ to były czasy...:dry:
Agnieszka mój mąż jak już go obserwowałam naprawdę nie słyszy.. :no: nie wiem na czym to polega.. ale powiem Ci, że ostatnio jak zamieniliśmy się miejscami do spania bo maż wstawał rano do pracy a mały późno jadł i wiedziałam że do 5 nie będzie się budził to ja nie słyszałam jak mały się obudził :no: normalnie mąż go przewinął, nakarmił i dopiero jak zaczął do mnie mówić, że małego koło mnie kładzie to się obudziłam..:baffled:
Pochwalę się Wam, że dziś mały dostał paczkę od HiPP'a ..:-) dane chyba mieli z tych ankiet ze szpitala.. było tam poza kilkoma książeczkami -reklamami słoiczek ziemniaki z dynią, łyżeczka do karmienia, próbka kremu do pupy, próbka mleka modyfikowanego 2 HiPP i próbka herbatki jabłkowej z melisą.. Fajnie.. :-)
Ewelina skoro zszokowała Cię moja osoba a raczej zdjęcia jakie ostatnio zamieściłam to jak tylko skończę karpatkę wstawię Ci zdjęcie naprawdę szokujące.. ciekawa jestem co na to powiesz..:cool2:

Ewelina skoro zszokowała Cię moja osoba a raczej zdjęcia jakie ostatnio zamieściłam to jak tylko skończę karpatkę wstawię Ci zdjęcie naprawdę szokujące.. ciekawa jestem co na to powiesz..:cool2:

Już nie mogę się doczekać tego zdjęcia :cool2::-) Mariola mam nadzieje że w miarę szybko skończysz piec bo bardzo chce mi się spać a chyba nie usnę jak nie zobaczę tego zdjęcia:-)

Mariola no to niezły prymus z Ciebie był, gratulacje:-) :tak:
A co do paczki, to Majka też już jedną dostała, od Nestle:-p był tam poradnik dla rodziców, śliniaczek, próbka mleka i klips do smoczka:tak: niby nic wielkiego a cieszą takie drobiazgi, mam nadzieję, że jeszcze coś dostaniemy:tak: ;-)
Hmm.... karpatka....mniam mniam....

reklama
Do góry