reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Aga kuruj się bidulo, a zarazki sio od Olivera!!!
No i czekamy na obiecane zdjęcia:tak:

Mariola
z tym jedzeniem naszych szkrabów tak już jest, że człowiek momentami głupieje:baffled: i nie wie co dawać a czego nie....

A gust mamy najlepszy na świecie....jak bym teraz miała kupować kocyki, pościele itp. duperelki to pewnie w podobnym guście....no a że mam to już dawno za sobą to siedzę cicho...:tak:

reklama
Pokaże się Wam z czasów panieńskich:tak:;-):-)
No, no Ewelina jaka lasencja.
Ja też zawsze byłam suchciel i do tej pory mam ksywkę sucharek :tak:

A to ja:
1. parę lat temu z siostrą
2. wigilia 2004 r. (z przyszłym jeszcze mężem i bratem)
3. a tu już z Olim w brzuszku - 11 tc

Agata zazdroszczę Ci, że twoje dziewczynki tak wcześnie zasypiają, masz jeszcze cały wieczór dla siebie:tak: Maja ostatnio zasypia około 22, ale zdarza się, że później, tak jak wczoraj po 23:-( Z tym, że my ją kąpiemy o 21:tak:

Ewelina, muszę Ci powiedziec, że jestes bardzo fotogeniczna:tak: a jako panienka to też byłaś niezły sucharek:-) A Adaśko prawdziwy facet, co tam mleko będzie pił, bronek lepszy:-) ;-)

Aga ksywka pasuje jak ulał:tak: A jaka jest różnica wieku między Tobą a siostrą?

Agata zazdroszczę Ci, że twoje dziewczynki tak wcześnie zasypiają, masz jeszcze cały wieczór dla siebie:tak: Maja ostatnio zasypia około 22, ale zdarza się, że później, tak jak wczoraj po 23:-( Z tym, że my ją kąpiemy o 21:tak:

Aga ksywka pasuje jak ulał:tak: A jaka jest różnica wieku między Tobą a siostrą?

Oliver też się ostatnio przestawił i chodzi spać koło godz. 20

A różźnica wieku pomiędzy mną i siostrą to 12 lat :tak:

Cześ xmamuśka! i Niunka! ja też jeste z Legnicy mieszkam koło Media Mark chętnie zwami poklikam a z miłą chęcią poznam. Może wybieżemy się kiedyś z diećmi do parku na spacer. Mam 3 miesięcznego synka Dawidka spaceruje z nim po parku :-p

Hej dziewczyny..:-)
Asia85 witamy wśród legnickich cioć bb :-) Napisz coś więcej o sobie.. co porabiasz w Legnicy, jakie masz zainteresowania.. :tak:
To widzę, że z naszymi dziećmi coś się stało ostatnio..jeszcze tylko Majka musi do nich dołączyć.. Oliwierek też od jakiegoś czasu przestawił się i chodzi spać dość wcześnie.. ostatnio ok 21. Wcześniej kąpaliśmy go zwykle ok 23 i dopiero butla i lulu.. a teraz do 21 ciężko z nim czasem wytrzymać.. a wczoraj to przeszedł samego siebie.. nie dość, że cały dzień marnie jadł.. ok 18.30 zjadł oczywiście mniej niż zwykle i zasnął.. myśleliśmy, że to tylko drzemka.. akurat mi to pasowało bo robiłyśmy z mamą remanent w mojej szafie (wreszcie porządek..:-p) a mały nie obudził się do 4 rano..:szok: na śpiąco dostał butlę ok 23.30 i nawet oka nie otworzył.. kąpiel była dopiero rano bo nie chcieliśmy go rozbudzać..ale od 4 on się upominał o jedzenie.. a przecież 6 godzin nie minęło.. zatkałam go herbatką, potem cały czas smok.. aż do 6.. wkońcu butla i tak dalej jęczęnie albo śmianie się na zmianę do 8.. ostatecznie obudziłam męża (swoją drogą to dla mnie dziwne.. mały koło niego w łóżku jęczy..momentami płacze a on nie obudził się w ogóle i zawsze mówi, że nie słyszy..:baffled:) i on się nim zajął a ja nieco pospałam do 10.. a dodam, że poszliśmy spać o 1! Więc spanie od 1 do 4 a potem męczarnia to już dla mnie za dużo..:sick: od rana miałam przez to zmęczenie kiepski humor.. męża wygoniłam na spacer z małym a sama się wzięłam za porządki.. dopiero jak mąż na nockę pojechał ja miałam czas by z małym jeszcze się przejść, dotlenić się.. teraz mały wykąpany, nakarmiony śpi w naszym łóżku.. zawsze tak robię jak mąż ma nockę z pobudek czysto egoistycznych..:tak: uwielbiam z nim spać.. czuć ten cudowny zapach.. cmokać go jak tylko się przebudzam.. mmm.. normalnie zakochana jestem po uszy w moim kochanym synku..:-)
Ewelina no no.. niezła laska z Ciebie nadal JEST!!!!:tak:
Aga a gdzie ty niby miałaś Olivera w brzuchu na tym zdjęciu?? chyba w kieszeni.. bo nic nie widać..;-) Ale nie powiem.. Ty także ekstra laska.. :tak:
Agata a może Twoja koleżanka i mnie by machnęła jakieś pasemka...;-) fajna fryzurka.. :tak:
Idę jeszcze zrobić karpatkę na jutro.. dawno nie piekłam żadnego ciasta i mąż się dopomina..:-D Aaa.. pochwalę się Wam, że dziś pierwszy raz w życiu gotowałam kapuśniak..:-D wyszedł ponoć dobry.. (mnie smakował) tylko strasznie słony.. do tej pory mi się pić chce..:-D Ale mąż pochwalił.. tato też.. teraz mama jak z pracy przyjechała jadła i też mówi, że "może być tylko mniej soli na przyszłość.. " a co najśmieszniejsze dałam tylko łyżeczkę Vegety na dość duży garnek dla 4 osób.. :baffled: widać kapusta była słona.. :-D

reklama
Jestem i ja wieczorkiem:-)

Dziewczyny raz jeszcze dzięki za komplementy, gęba mi sie cieszy o tak:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Aśka witaj wśród nas i napisz nam coś więcej o sobie o synku......

Mariola współczuję takich akcji nad ranem, a właściwie to w nocy:-p Ja bym chyba oszalała:baffled: Dla mnie 10 h snu to mało a ty po trzech jakoś funkcjonujesz.....zdradź sekret:dry:

Aga rzeczywiście ksywka trafiona ale co tam.... A ta ciąża na zdjęciu to chyba jakaś ściema, co:confused::shocked2:;-)

Do góry