reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

E.. nooo..Ewelina prawie nie ma śladu po dwóch ciążach.. Aga i Agnieszka to wogóle jak "nietknięte"...;-)

Co fakt to fakt i powiem wam, że jestem zaskoczona tym że w tak krótkim czasie wszystko "wsiąkło" i teraz trochę problem z ubraniem, bo te z przed ciąży nie wchodzą (bioderka zostały :tak:), a te ciążowe, hmmm trochę za duże - ale zawsze jest pretekst na kupienie sobie czegoś nowego.

Jak znajdę jutro chwilkę to wkleję wam zdjęcia z przed ciąży.

A tymczasem mykam spać - dobranoc papap

reklama
Dziewczyny super zdjęcia:tak: to znaczy wy na nich:-) Ewelina bardzo ładnie wyszłaś na tym zdjęciu z przed ciąży z Adaśkiem a to w rzepaku też niczego sobie:tak:

Mariola a z tym suwakiem to coś mi nie pasowało, bo przecież Oliwierek jest starszy równe dwa tygodnie od Majki a są różnice w dniach:tak:

Agula ślicznie wyglądałaś w ciąży :tak: tylko brzuszek miałaś nic więcej :eek: ille przytyłaś w ciąży:confused: Chyba malutko

Witam w ten piękny słoneczny dzionek :-)

Wpadłam tylko na chwilkę żeby się pochwalić że zaraz przychodzi do mnie koleżanka zrobić mi pasemka :-) Znów będę w miarę normalnie wyglądać ;-):-D

Cześć laseczki..:-)
Agnieszka z brzuszkiem wyglądałaś ślicznie.. piękny apartamencik miała Maja..:-):tak: Widzę, że pościel mamy taką samą dla naszych grudniowych maluszków..:-) tylko u nas wzór w inną stronę leci.. no i nie mamy baldachimu.. Czy dobrze pamiętam, że Ty przytyłaś w ciąży 16 kg?? Strasznie szybko Ci to zniknęło.. ale i w ciąży i już po niej nadal jesteś ekstra laska..:tak: A propos podglądania.. :zawstydzona/y: podpatrzyłam u Ciebie jak zawiesiłaś maskotki w wózku Majeczce.. pomysł podpatrzony, maskotka zakupiona (bocian- normalnie dla mnie słodki) tylko rozwiązanie nie do końca.. nie chciałam dziurawić wózka więc agrafką przypięłam bociana.. niestety mały się tym bawił i już zerwał- boję się znów przyczepiać, żeby jak zerwie i nie zauważę od razu, nie ukuł się agrafką.. A jak Ty przymocowałaś u siebie maskotki??:confused: Mam nadzieję, że nie będziesz zła, że ogdapiłam od Ciebie pomysł..:baffled:
Agata szkoda, że ja nie mam takich koleżanek.. po ostatniej wizycie u fryzjera chyba szybko sobie nie pozwolę na pasemka.. za droga sprawa..:-( kurcze, że też ja nie mam żadnych przydatnych koleżanek..;-) Koniecznie dawaj jeszcze dziś fotkę nowej fryzurki..:tak:
Aga a co z Tobą?? Ostatnio coś się nie odzywasz.. co u Oliverka??:confused:

A co do podawania nowych smaków dzieciaczkom.. Agnieszka i Agata.. wasze dzieci nie znają tylko smaku Waszego mleczka.. one mają urozmaiconą dietę poprzez to co Wy jecie.. dla nich mleczko co raz inaczej smakuje.. Gdybym karmiła piersią być może nie zaczęła bym wprowadzania nowych rzeczy tak szybko..

Cześć dziewczyny, bardzo dziękuję za komplementy, wiecie jak poprawić humor:-) :tak: W ciąży przytyłam 18 kg. i sama jestem w szoku, że tak szybko je zgubiłam, został jeszcze dodatkowy kilogram, ale to chyba cyce:-D
Co do pościeli to co tu dużo mówić, po prostu mamy dobry gust:-) :tak:
Jeżeli chodzi o pomysł z maskotką to oczywiście nie jestem zła, wręcz przeciwnie. Maskotki przyszyłam na wewnętrznych szwach budki, jest to niewidoczne i później bez problemu będzie można je usunąć:tak:

Agnieszka muszę Cię zmartwić.. :baffled: To nie były, przynajmniej z mojej strony, komplementy..:no: tylko prawda walona prosto z mostu..:tak: A co do gustu.. nie może być inaczej!!! Mamy najlepszy gust!!! :tak: Zresztą.. dwie osoby jeszcze mogą się mylić.. ale trzy?? A już cztery?? Mamy taką samą pościel, z Agatą mamy takie same rożki- tu różnica w kolorze.. ale wiadomo młodsze babki wolą inne kolory (mam na myśli Julę), Z Agą mamy takie same foteliki do karmienia, imiona dzieci.. normalnie nie mam mowy o pomyłce. :no: Gust najlepszy na świecie panuje na legnickim forum!!! :-D Tylko jakoś Ewelina nie przyznaje się, że ma tak dobry gust jak my..:-D

reklama
Do góry