reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Hmm.. kilka uwag.. Niektórym z Was należy się ochrzan..:wściekła/y:
Agata.. a co z Twoim świątecznym życzeniem??:confused: No i co z odpowiedzią na życzenia Aguli?? :confused:
Agula.. fajne życzenie wymyśliłaś.. ale (mówię tu i za siebie i za Agę) my też chcemy dowiedzieć się jak to było z Tobą i Twoim mężem..:tak:No i częściej odzywaj się na forum bo ostatnio to tylko jedno góra dwa zdania piszesz..:baffled:
Niuńka.. ty większość życzeń spełniłaś..:tak: teraz masz chore dzieci..:baffled: ale proszę nadrób zaległości z życzeniem Aguli jak tylko będziesz mogła...

My poznaliśmy się w 1997 roku, przez pewien czas pracowaliśmy razem. Najlepsze jest to, że początkowo nie lubiliśmy się:tak: Zresztą on miał dziewczynę, ja też byłam zajęta, więc nie w głowie nam były amory. Do czasu... Wkrótce okazało się, że nasza wzajemna antypatia byla bezpodstawna, po prostu musieliśmy się lepiej poznać. Mogłam z nim porozmawiać na każdy temat, poradzić się, pośmiać i nawet nie wiem kiedy zaczęłam spoglądać na niego nie tylko jak na kolegę z pracy. W między czasie on rozstał się ze swoją dziewczyną, ale ja ciągle byłam z tamtym chłopakiem i jako, że mój mąż to facet z zasadami, sprawa między nami nie posuwała się na przód. Tak więc to ja przejęłam inicjatywę i umówiłam się z nim na randkę. Wkrótce rozstałam się z tamtym i od stycznia '98 oficjalnie zostaliśmy parą:-)

reklama
Agata, to świetnie, że udało Wam się ustalić taki termin ślubu jaki chcieliście:-) super!!!
A tydzień wcześniej - 16 czerwca żeni się mój brat:tak: wreszcie wyrwę się z domu gdzieś potańcować:-)

Co do spotkania to ja się dostosuję, czasu na razie mi nie brakuje:tak:

A do którego ortopedy się wybieracie?

Agula do tego ortopedy co ty byłaś :tak: zresztą z Sandrunią też do niego chodziłam tyle że wtedy jeszcze przyjmował w szpitalu na NFZ:baffled:

A tak rośnie Juleczka- chmureczka :-)
1.16.01.2007 - 1 godzinka
2. 1 miesiąc
3. 2 miesiące
4. 3 miesiące
5. tak sobie słodziutko śpię w dzień i ciumam paluszka
:-p:-)

Ale tu pusto dzisiaj:szok:
Teraz, gdy robi się ciepło wiecej czasu spędzamy na świeżym powietrzu a po powrocie zawsze jest coś do zrobienia w domu i dopiero przed snem mam chwilkę, aby tu zajrzeć. A i tak najczęściej klikam z Majką przy cycu:tak: :-)

Agata a dr.Czech nie dał Ci skierowania do ortopedy do szpitala na NFZ?

A

Agata a dr.Czech nie dał Ci skierowania do ortopedy do szpitala na NFZ?

Dał ale słyszałam że niema poradni preluksacyjnej w szpitalu:no: A ty gdzie byłaś z Majeczką:confused: Jeśli w szpitalu to jak wspominasz badanie małej i czy miała robione USG bioderek:confused: Daj znać bo może niepotrzebni idę prywatnie:baffled:

reklama
Ło matko ale pustki..........

Ja sie tylko melduję ze dzieciaki już lepiej i dziś zaliczyliśmy pierwszy spacer.
Wracam do życia, ale póki co odmeldowywuje si i jutro może będzie mnie tu więcej:-):tak:

Do góry