reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Hej, witam po dłuższej nieobecności. Jak na razie dochodzę do siebie po chrzcinach - normalnie cała rodzinka wymęczona łącznie z Olim, który dzisiaj odsypia cały dzień. Dłuższą relację z całej uroczystości zdam wkrótce, bo nie mam siły pisać.
Zauważyłam, że rozwinął się temat krzesełek - my od chrzestnego dostaliśmy taki: KRZESEŁKO MINI KID LUX (kupiony w Legnicy na ul. Chojnowskiej). Jest rewelacyjne - bynajmniej Oliver uwielbia w nim siedzieć, a tym bardziej spać. Nie wiem dlaczego, ale moje dziecko lubi spać na pół siedząco (np. w krzesełku odchylonym do tyłu lub w krzesełku samochodowym).
Niestety nie pochwalę się zdjęciami, bo zostawiłam aparat u rodziców ale jak jutro siostra lub brat znajdą trochę czasu i wyślą mi meilem, to oczywiście pierwsze co to wklejam na bb.
Tymczasem idę spać pa pa.

reklama
Cześć dziewczyny:-) Krzesełko już kupione, teraz czekamy tylko na dostawę. Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni a przede wszystkim Maja, bo to przecież jej ma służyć:tak: No i fajnie z tym regulowanym oparciem, bo będzie mogła korzystać z niego już teraz a nie tak jak myślalam, że dopiero jak będzie sama siedzieć.

Aga z niecierpliwością czekamy na fotki z chrzcin:tak:

Hej...

Melduje się po długim, słonecznym weekendzie i dwóch dniach zajęć:-)
Piątek spędziłam na rowerze, w sobotę rowerem na działkę pomagałam babci w przekopaniu działki, a w niedzielę działka, piwko, grill...:tak::tak:Jestem ładnie opalona, ale za to zasmarkana:sick:

Oliver słodziak wyglądał cudownie w tym wielkim dniu. Śliczności malutki:tak::tak::tak:

Zakupy krzesełkowe też udane. My mamy taki zwykły drewniany ze stolikiem i też się sprawdza.

A co do spotkania to co powiecie na 5-6 maja ??:confused: To tylko moja propozycja, jak coś to dawajcie inne terminy:tak:

My dziś po wizycie u ortopedy :tak: Z bioderkami wszystko w porządku, wszystko tak jak być powinno :-) Za 10 min badania zapłaciłam 50 zł:baffled: Zdzierstwo

Zauważyłam że odkąd się ciepło zrobiło to nasz wątek obumiera:zawstydzona/y: szkoda

Teraz idę spać bo padam na pysk:baffled:

Dobranoc

Oliverek to poważny dżentelmen w stroju do chrztu.. no i rodzice całkiem fajnie wyglądali.. i ta duma w oczach taty..:tak: super..:tak:

Ja jak już mówiłam dostosuję się jeśli chodzi o spotkanie.. jednak jeśli mogłabym mieć jakąś sugestię to byle nie niedziela..:baffled: bo niedzielę spędzamy raczej rodzinnie a spotkanie miało być bez facetów..:dry: No i zakładam, że to nie będzie trwało godzinkę a raczej dłużej..zwłaszcza z dotarciem z domu i spowrotem.. no chyba, że zakładamy, że jednak z mężami to ok..
Ale jak już mówiłam.. dostosuję się !!!:tak:

reklama
Agata.. hmm.. wiesz jak to jest.. ładna pogoda to raczej wszystkie spędzamy czas na dworze.. u mnie dodatkowo po spacerku siedzimy do późna na ogródku.. a jak wracamy do domu ok 19-20 to szybko kąpiel, karmienie a potem coś w domku trzeba zrobić więc nie za wiele czasu na siedzenie przed kompem.. Ja mogę tylko obiecać, że codziennie się odezwę..:tak: SŁOWO!!!

Aga co do fotelika to po uważnym obejżeniu go stwierdzam, że mamy identyczny tyle, że inna "tapicerka" - kolory i chyba nieco inny kosz pod spodem.. rzeczywiście rewelacyjnie małemu się śpi w nim.. choć ostatnio nieco rzadziej..

Do góry