reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Niuńka dzięki za rady. Na razie spróbuję tego sposobu z oliwką bo ta maść jednak dość droga. Dziewczyny na grudniówkach zalecały jeszcze by oliwkę nałożyć na co najmniej 30 min przed kąpielą i owinąć woreczkiem i założyć czapkę. Jeśli do niedzieli nic się nie zmieni zamówię tą maść w aptece. U niego ta ciemieniucha nie jest aż tak ogromna (widziałam większe) ale ogólnie brzydko wygląda i boję się czy go to nie swędzi bo przez noc drapie się po czole a do czubka głowy przecież nie dosięga. A ortopedę musimy zaliczyć.. dowiem się jeszcze tylko jak przyjmują Ci panowie i czy przyjmują prywatnie bo nie chce nam żaden pediatra dać skierowania (już dwóch zaliczyliśmy). twierdzą, że jest ok a ja mimo wszystko chcę sprawdzić bioderka no i mały nam się wygina w jedną stronę.. co prawda już od dłuższego czasu i pracujemy nad tym ale mimo wszystko wolę by to specjalista obejrzał.
Agata czekam z niecierpliwością na zdjęcia.:tak: Ciebie także chcę na nich widzieć. :wściekła/y: I bez żadnych wykrętów!!! Jak się wstydzisz tu to tylko wysłanie na maila cię usprawiedliwi. Adres w końcu chyba jeszcze pamiętasz..:cool2:
Trochę dziwnie będzie jak znikniesz nam z bb.. No i najgorsze, że nie wiadomo na jak długo..Gdybyśmy ustaliły spotkanie zaczem wrócisz na bb to osobiście Cię o tym poinformuję bo jakoś tego spotkania nie wyobrażam sobie bez Ciebie!:no:

Aga a czy Tobie nie za dobrze? Twoje dziecko śpi długo, wysypiasz się, i jeszcze oddajesz małego ??:confused:

Agula przekaż Majeczce pysiaki od nas. Oboje z Oliwierkiem gorąco jej współczujemy tak traumatycznego wydarzenia w jej życiu. Sami przez to przechodziliśmy więc wiem co obie czujecie...:baffled:

reklama
Mariola, dziękujemy za słowa współczucia:-) pysiaki przekazane:tak:
Co do pediatry, to ja chodzę do dr. Czecha i on dał mi skierowanie do ortopedy bez żadnych próśb z mojej strony. A gdybyś chciała iść prywatnie to tu masz namiary na jednego :

Pakuła Grzegorz, lek. med. chirurg ortopeda, traumatolog
tel/fax. 0 76 854 98 72
ul. Bielańska 8
- godziny otwarcia:
poniedziałek - piątek: 10-17
sobota: 10-17

1. Mała Królewna
2. Siostrzyczki
3. Co to :-)
4. Jak mamusia gotuje obiadek to ja w tym czsie...
5. Dziwny ten Swiat...

Mariola no ja też myśle że mnie zawiadomicie o spotkaniu:-) Bo również nie wyobrażam sobie jego bezemnie:tak: ;-)
Agula ja też chodzę z dziewczynkami do dr.Czecha :tak: i bardzo go sobie chwale:tak:
Mariola niewiem czy się odważe zrobić sobie zdjęcie:no: :szok: Ale jeśli zrobie i wyjde na nim w miare możliwości to napewno wkleje:tak:

Cud miód i malina.. :tak: Obie dziewczynki prześliczne.. :tak: A jak Julcia urosła i jakoś tak coraz bardziej się do mamusi upodabnia.. :-)
Agata a z czego niby miałybyśmy się śmiać widząc Twoje zdjęcie??:confused: Bo ja jakoś nie widzę tam nic śmiesznego..:baffled: Za to widzę fajną babkę, z fajną nową fryzurką. :tak: Teraz to ja już zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi z Twoim wyglądem. Uwierz wreszcie w to:
!!!! JESTEŚ FAJNA I ŁADNA LASKA !!!!

reklama
Agata, córeczki cudowne, piękne, prześliczne, normalnie słów brak:tak:
a i mamusi niczego nie brakuje:-) no i najlepsze życzenia dla Julci, z okazji ukończenia drugiego miesiąca życia:-D

Do góry