Niuńka dzięki za rady. Na razie spróbuję tego sposobu z oliwką bo ta maść jednak dość droga. Dziewczyny na grudniówkach zalecały jeszcze by oliwkę nałożyć na co najmniej 30 min przed kąpielą i owinąć woreczkiem i założyć czapkę. Jeśli do niedzieli nic się nie zmieni zamówię tą maść w aptece. U niego ta ciemieniucha nie jest aż tak ogromna (widziałam większe) ale ogólnie brzydko wygląda i boję się czy go to nie swędzi bo przez noc drapie się po czole a do czubka głowy przecież nie dosięga. A ortopedę musimy zaliczyć.. dowiem się jeszcze tylko jak przyjmują Ci panowie i czy przyjmują prywatnie bo nie chce nam żaden pediatra dać skierowania (już dwóch zaliczyliśmy). twierdzą, że jest ok a ja mimo wszystko chcę sprawdzić bioderka no i mały nam się wygina w jedną stronę.. co prawda już od dłuższego czasu i pracujemy nad tym ale mimo wszystko wolę by to specjalista obejrzał.
Agata czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Ciebie także chcę na nich widzieć. I bez żadnych wykrętów!!! Jak się wstydzisz tu to tylko wysłanie na maila cię usprawiedliwi. Adres w końcu chyba jeszcze pamiętasz..
Trochę dziwnie będzie jak znikniesz nam z bb.. No i najgorsze, że nie wiadomo na jak długo..Gdybyśmy ustaliły spotkanie zaczem wrócisz na bb to osobiście Cię o tym poinformuję bo jakoś tego spotkania nie wyobrażam sobie bez Ciebie!
Aga a czy Tobie nie za dobrze? Twoje dziecko śpi długo, wysypiasz się, i jeszcze oddajesz małego ??
Agula przekaż Majeczce pysiaki od nas. Oboje z Oliwierkiem gorąco jej współczujemy tak traumatycznego wydarzenia w jej życiu. Sami przez to przechodziliśmy więc wiem co obie czujecie...
Agata czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Ciebie także chcę na nich widzieć. I bez żadnych wykrętów!!! Jak się wstydzisz tu to tylko wysłanie na maila cię usprawiedliwi. Adres w końcu chyba jeszcze pamiętasz..
Trochę dziwnie będzie jak znikniesz nam z bb.. No i najgorsze, że nie wiadomo na jak długo..Gdybyśmy ustaliły spotkanie zaczem wrócisz na bb to osobiście Cię o tym poinformuję bo jakoś tego spotkania nie wyobrażam sobie bez Ciebie!
Aga a czy Tobie nie za dobrze? Twoje dziecko śpi długo, wysypiasz się, i jeszcze oddajesz małego ??
Agula przekaż Majeczce pysiaki od nas. Oboje z Oliwierkiem gorąco jej współczujemy tak traumatycznego wydarzenia w jej życiu. Sami przez to przechodziliśmy więc wiem co obie czujecie...