K
kerry1
Gość
No nie znowu pustki? Wszyscy na wakacjach. chodzicie dziewczyny na basen? Polecam lipno koło niemodlina, fajnisty basen.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
w końcu się przeprowadziłam teraz tylko zostały mi porządki a do pracy niestety muszę chodzić. Z tego wszystkiego wylądowałam u lekarza z dużymi boleściami podbrzusza i uwaga.....dał mi 2 tyg odpoczynku także w te upalne dni leżałam do góry brzuchem i nic a nic nie robiłam. Teraz niestety pozostało mi tylko wstawać rano do pracy buuuu jakie to ciężkie., Człowiek szybko przyzwyczaja się do leniuchowania
Dziewczyny co do fryzjera to ja byłam na pasemkach na ulicy Niemodlińskiej salon Wella albo Loreal - już nie pamiętam. W każdym razie sa tam młode dizewczyny, ale b. fajnie i dokładnie robią baleyage coprawda kroją trochę bo zapłaciłam za sredniej długości włosy 170 zł !!!!!!!! ale trzymają się już 3 miesiąc i nie widać tak bardzo odrostów. Ten salon jest obok biura nieruchomości, budce z piwem i Tesco odezwijcie się troszkę bo naprawdę pustki tu nieziemskie
Halo halo jest tu ktoś,
siedzę w pracy ale mi sie nie chce nic robić jejku chyba nie wytrzymam
Dziewczyny napiszcie coś o swoich poczynaniach wakacyjnych. Ja ostatni weekend spędziłam w Międzyzdrojach - było super, lampa z nieba, bezchmurne niebo, lekki wiaterek, cieplutka woda (jak na Bałtyk) i gofr w ręku a drugi w plecaczku na zapas......mmmmm......żyć nie umierać.
Dziewczyny gdzie w Opolu można zjeść gofra?? Dajcie znać bo nie mam zielonego pojęcia