reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może ktoś z OPOLSZCZYZNY???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No nie znowu pustki? Wszyscy na wakacjach. chodzicie dziewczyny na basen? Polecam lipno koło niemodlina, fajnisty basen.

reklama
Cześć dziewczyny,

ja też jestem z Opola (chwilowo) odezwę się niebawem bo jestem w trakcie przeprowadzki
papa

Hej :)
w końcu się przeprowadziłam :D teraz tylko zostały mi porządki a do pracy niestety muszę chodzić. Z tego wszystkiego wylądowałam u lekarza z dużymi boleściami podbrzusza i uwaga.....dał mi 2 tyg odpoczynku :) także w te upalne dni leżałam do góry brzuchem i nic a nic nie robiłam. Teraz niestety pozostało mi tylko wstawać rano do pracy :( buuuu jakie to ciężkie., Człowiek szybko przyzwyczaja się do leniuchowania :D
Dziewczyny co do fryzjera to ja byłam na pasemkach na ulicy Niemodlińskiej salon Wella albo Loreal - już nie pamiętam. W każdym razie sa tam młode dizewczyny, ale b. fajnie i dokładnie robią baleyage coprawda kroją trochę bo zapłaciłam za sredniej długości włosy 170 zł !!!!!!!! ale trzymają się już 3 miesiąc i nie widać tak bardzo odrostów. Ten salon jest obok biura nieruchomości, budce z piwem i Tesco :) odezwijcie się troszkę bo naprawdę pustki tu nieziemskie :)

Hejka dziewczyny.
Jeszcze mam dostep do kompa więc postanowiłam to wykorzystać na maksa :tak:.
Faktycznie jakoś pustawo się tu zrobiło, ale domyślam się, że spowodowane to jest ładną pogodą i okresem urlopowym ;-).
O, właśnie moje dziecię się budzi :sorry2:, zajrzę więc jeszcze, ale troszkę później

Halo halo jest tu ktoś,
siedzę w pracy ale mi sie nie chce nic robić jejku chyba nie wytrzymam :)
Dziewczyny napiszcie coś o swoich poczynaniach wakacyjnych. Ja ostatni weekend spędziłam w Międzyzdrojach - było super, lampa z nieba, bezchmurne niebo, lekki wiaterek, cieplutka woda (jak na Bałtyk) i gofr w ręku a drugi w plecaczku na zapas......mmmmm......żyć nie umierać.
Dziewczyny gdzie w Opolu można zjeść gofra?? Dajcie znać bo nie mam zielonego pojęcia :)

Hej :)
w końcu się przeprowadziłam :D teraz tylko zostały mi porządki a do pracy niestety muszę chodzić. Z tego wszystkiego wylądowałam u lekarza z dużymi boleściami podbrzusza i uwaga.....dał mi 2 tyg odpoczynku :) także w te upalne dni leżałam do góry brzuchem i nic a nic nie robiłam. Teraz niestety pozostało mi tylko wstawać rano do pracy :( buuuu jakie to ciężkie., Człowiek szybko przyzwyczaja się do leniuchowania :D
Dziewczyny co do fryzjera to ja byłam na pasemkach na ulicy Niemodlińskiej salon Wella albo Loreal - już nie pamiętam. W każdym razie sa tam młode dizewczyny, ale b. fajnie i dokładnie robią baleyage coprawda kroją trochę bo zapłaciłam za sredniej długości włosy 170 zł !!!!!!!! ale trzymają się już 3 miesiąc i nie widać tak bardzo odrostów. Ten salon jest obok biura nieruchomości, budce z piwem i Tesco :) odezwijcie się troszkę bo naprawdę pustki tu nieziemskie :)

fajnie, że juz po przeprowadzce. I jak pierwsze wrażenia z opola? Dzieki za porade co do fryzjera. byłam 3 tygodnie temu w starym miejscu ale ekipa się zmieniła i kiepsko ze strzyżeniem, juz musze iść poprawiać, a brwi to wogóle porażka. Chyba znów pójde na krakowską a wtedy stówa nie moja.:-(

Halo halo jest tu ktoś,
siedzę w pracy ale mi sie nie chce nic robić jejku chyba nie wytrzymam :)
Dziewczyny napiszcie coś o swoich poczynaniach wakacyjnych. Ja ostatni weekend spędziłam w Międzyzdrojach - było super, lampa z nieba, bezchmurne niebo, lekki wiaterek, cieplutka woda (jak na Bałtyk) i gofr w ręku a drugi w plecaczku na zapas......mmmmm......żyć nie umierać.
Dziewczyny gdzie w Opolu można zjeść gofra?? Dajcie znać bo nie mam zielonego pojęcia :)

Gofry kiedyś smakowały mi koło dworca pkp w tzw czworakach, w takim przejściu od strony ulicy 1 maja. Pierwsza budka po lewej jak stoisz tyłem do dworca. Poza tym gofry są koło basenu akwarium na ozimskiej, całkiem całkiem. W dolce vicie nie robią gofrów przez lato:szok::confused:. Chyba jeszcze są w grabówce - nalesnikarnia koło kanału na placu wolności.

my w tym roku nigdzie na dłużej nie wyjeżdzamy, moje drugie maleństwo ma dopiero 2 miesiące i odpuszczamy do następnego lata ( w zime na narty oczywiście). Ale w ostatni weekend sierpnia jedziemy do Rabki tak na 3 dni. Też aby odwiedzić grób mojej babci która zmarła miesiąc temu.

Dziewczyny przenosimy nasze ploteczki na nowy wątek Ploteczki a tu niech się wpisują nowe opolanki, lista jest na początku wątku: Lista... narazie jest nas tylko 9:-(.

czesc Wam kobietki!
jestem nowa na babyboom i widze ze tu sie mozna odnalezc jak na rodzimej ziemii:-) Ja jestem z Nysy, to ok 50km od Opola. Niebawem zostane pelnoetatowa 100% mamusia Mai:-) To moje pierwsze dziecko, nie bylo planowane ale jest kochane od samego poczatku zarowno przeze mnie jak i przez tatusia,z ktorym aktulanie nienajlepiej mi sie uklada...ale czas pokaze. Super tu macie wspiracie sie, opowiadacie mniej i bardziej waznych sprawach, taka odskocznia. Naprawde swietne to forum. ciesze sie ze mozna sie tez dolaczyc do grona mam z opolszczyzny! Bede rodzic w Opolu, w wodzie (jesli zdaze dojechac do Opola hehe).
pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i przyszle

PS
kerry1 jaka lista?? gdzies sie powinnam dopisac rozumiem????

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy baswes, fajnie że znów się ktoś pojawił:-). Nysa to śliczne miasto:tak:. Mam nadzieję że zaniedługo powitamy i będziemy się cieszyć twoją córeczką:happy:. Zapraszam do wątki opolanki opolszczanki - lista, tam napisz parę słów o sobie a ja dopiszę cię na taką kolorową listę na 1 stronie:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry