reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Trochę głupio teraz wrzucać zdjęcia po "taaaakiej Stefannie" :-D:-D:-D:-D

Jakiej Stefannie, no jakiej, co...?!:evil::evil::evil:
Zaraz Cię kopnę w dupsko i tyle będziesz miała!:-p:laugh2:

Ślicznych kształtów zaczyna Twój domek nabierać...!
A co to za płyteczki - bardzo podobne do Zebrano z Opoczna..?
Moje kolorki, więc podobają mi się baaardzo!;-):tak:

No i widzę, że Mężuś ma swoje sufity podwieszane w kuchni!:cool2:
A kolorek w garderobie bardzo przyjemny i nawet jeśli nie jest wymarzony, to w końcu tylko garderoba...:rolleyes2:
Wklejaj kolejne postępy!!! Ślicznie!!!

reklama
Ninja super bardzo mi sie podoba:tak: a ajk rpzyjda kolory to juz wogóle rewelka:-)
a "złamana biel" to ci wyszła troche za bardoz zlamana:-D;-) ale tez ładnie:tak:

Ninja- Wow lecicie jak burza:tak: Bardzo fajna łazieneczka. Podobają mi się takie duże płytki ścienne. A kolorek w garderobie ciekawy wyszedł...mocno złamana biel:-D. Ale efekt fajny :tak:.
Stefanna a już macie zrobiony ogród? Pamiętam jak kiedyś wrzucałaś wizualizacje ogrodu. Ciekawa jestem jak w realu będzie wyglądał. Bo mieszkanko cudnie wam wyszło. Czekamy na dalsze fotki:tak:.

Stefanna a już macie zrobiony ogród? Pamiętam jak kiedyś wrzucałaś wizualizacje ogrodu. Ciekawa jestem jak w realu będzie wyglądał. Bo mieszkanko cudnie wam wyszło. Czekamy na dalsze fotki:tak:.

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

MARZENIE...!:cool2:

PM na razie założyliśmy żywopłot - wykorzystałam moich rodziców, którzy zostali po roczku Martynki i w ciągu 2 dni wsadziliśmy z tatkiem ponad 120 tujek... Myślałam, że mi ręce odpadną, a nogi z tyłka wyjdą...:sorry:
Potem udało nam się wyrównać teren i posadziłam kilka brzózek, sosenek, klonów i innych drzewek. Teraz czekamy na pogodę, żeby chwasty spryskać randapem i chcemy jak najszybciej posadzić trawkę.

Moje pobojowisko - koniec kwietnia:

A tak wyglądało po wyrównaniu - widok z tarasu:

Tutaj żywopłot:

Śliwa Pissardi:

Catalpa:

Moje ukochane klony:

Tutaj kącik z sosenkami:

A w drugim rogu z brzózkami:

Ostatnio dosadziłam pomiędzy nie różne rododendrony i azalie...:cool2:

Ostatnia edycja:
Ninja - ładny kącik łazienki a płytki też mi skądś znajome;-)
Kuchnia prezentuje sie ciekawie, a KG rewelka, żałuje że u siebie czegoś w tym temacie nie wymyśliłam:zawstydzona/y::wściekła/y:
Stefanna- ogród jak marzenie, tylko jeszcze żeby trawka urosła:tak: równiutko macie jak na stole, a swoją drogą ile arów?
No i plac zabaw dla dziewczynek - bo chyba tego nie przeoczysz:happy:

Stefanna- super się zapowiada a jeszcze jak się zazieleni i dojdzie trawka to będziecie mieć pięknie :tak: No to jeszcze wam syna brakuje ;-):-D domek jest, drzewka też... :rofl2:

Stefanna -pięknie macie wszystko dopracowane! Podziwiam!

Ja na razie działkę odpuściłam.. A w weekend sarenki, którymi tak się wcześniej zachwycałam op..ły mi wszystkie liście z posadzonych w tym roku pierwszych drzewek owocowych :wściekła/y: . Mam nadzieję, że uda się je uratować - szansa jest, bo nie okorowały ich za mocno...:no:

Giza - garderobę robię, jak przyjeżdżam z pracy a okazuje się, że Bubu właśnie zaczął popołudniową drzemkę - wtedy na godzinkę lecę, tylko, że przez godzinkę to można mało zrobić...

Płytki w łazience to Polcolorit Greta - to właśnie te zamówiłam jak jechałam po inne ;-)

Stefanna- ogród jak marzenie, tylko jeszcze żeby trawka urosła:tak: równiutko macie jak na stole, a swoją drogą ile arów?
No i plac zabaw dla dziewczynek - bo chyba tego nie przeoczysz:happy:

Weronika trawkę będziemy siać lada dzień, bo chwasty spryskane Randapem pięknie padły...!:cool2:
Dzisiaj wszedł Pan od kostki, który ma mi zrobić ładne krawężniki z kosteczki granitowej - wtedy dopiero będzie to wszystko miało ręce i nogi...
Cała nasza działka ma niecałe 1500m2, a ten kawałek przed tarasem to mniej więcej połowa - Mężuś już główkuje kto to będzie kosił...!:-p
Plac zabaw też będzie, a jakże - huśtawka, zjeżdżalnia, piaskownica i domek - to im musi na razie wystarczyć!;-):tak:
PM z tym synem to sobie nie żartuj...! Mężuś się śmieje, że pieska sobie kupi dla równowagi, hehe:-D:-D
Dzięki Ninja! Ja za bardzo działki nie mogłam odpuścić, bo miałam tyle korzeni, gałęzi i dziur, że dziewczyny nogi by połamały pierwszego dnia....:sorry:
Mam nadzieję, że Twoje drzewka przetrwają wyżerkę sarenek - zapytaj w ogrodniczym o preparat na uszkodzoną korę, bo kojarzę, że czymś się drzewka smaruje w takich sytuacjach...

reklama
ninja jestem pełna podziwu dla ciebie!!! niesamowicie się uwijacie z tą budową! już jesteście tak blisko! naprawdę podziwiam!:-)

domkiem stefanny zachwycam sie na FM, więc tu powiem tylko, że naprawdę jest niesamowity! przepiękny!

my jesteśmy daleko w lesie za dziewczynami.. obecnie wylały się wylewki.. jeszcze szmat roboty przed nami

Do góry