reklama
a to tak na szybciutko fotki po "remoncie":
odmalowane ściany, dwa regłay podwieszane, jedna szafka podwieszana z szyfladą, która sie niestety sama otwiera i półka pod sprzęt.Wszystko wyniosło nas grosze normalanie a efekt jest nieporównywalny z tym na zdjęciu
odmalowane ściany, dwa regłay podwieszane, jedna szafka podwieszana z szyfladą, która sie niestety sama otwiera i półka pod sprzęt.Wszystko wyniosło nas grosze normalanie a efekt jest nieporównywalny z tym na zdjęciu
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Wiesz co Niekat - najbardziej fajne jest to, że Twój mąż zrobił te meble naprawdę z serca!
Zazdroszczę bardzo...
Zazdroszczę bardzo...
ja wiem, że w porównaniu do drogich mebli niektórych z Was to te nasze wydają sie bardzo skromne i proste... ale jak ninja napisała - dla mnie najważniejsze że Łukasz zrobił je od serca.Serio, mówie wam!Jak patrzyłam na niego przez te kilka dni przy pracy czułam że on to robi dla nasżeby było nam miło usiąść i popatrzeć i żeby był z siebie dumny;-):-)z czasem kolekcja się powiększy bo wypracował fajny patent na niew tej chwili do nowego nie pasuje stół totez jest na priorytecie i na to tez mam pomysł i jestem ciekawa co o tym sądziciechodzi o to, ze podoba mi się stół gdzie brzegi sa drewniane a ok 20 cm od brzegu środek jest ze szkła.Nawet podwójnego szkła gdzie miedzy jego warstwami ułożona jest kompozycja (widziałam taką z ziaren kawy, ale mozna pokombinować)Moze któraś z Was wie jak sie takie rozwiązanie sprawdza w praktyce....
kasik25
Zadomowiona(y)
niekat-co z tego ze ktos ma cos drogiego jak np nie dorobil sie tego sam lub mu sie nie uklada itp itd (pisze bo u mnie w rodzinie tak jest i nie wiem czy pamietasz Kasiula jak ci mowilam o siostrze M) wazne ze wam sie to podoba, ze jest to zrobione przez mezulka ale sami do tego doszliscie i macie satysfakcje z tego!!!!!!!!!!!!!! A fotki roznie wychodza najlepszy efekt jest na zywca:-) Mozecie byc z siebie dumni a kasa raz jest raz jej nie ma...
SLICZNIE KOCHANA:-)
SLICZNIE KOCHANA:-)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Niekat - właśnie o to mi chodziło - nawet jakbym miała kasę to i tak bym wolała, żeby ktoś je zrobił DLA MNIE..
skaba1
sierpień'05 marzec'08
niekat ja też bardzo cenię sobie rzeczy, które sami zrobimy.. teraz jestem bardzo dumna z tego, że całe ocieplenie poddasza zrobiliśmy sami.. no i gipsowanie i malowanie też do nas będzie należało:-) świetnie, że mąż ma taki talent! ojj przydałby mi się ;-)
a co do stołu to ja mam obecnie taki z bokami drewnianymi, a środek ze szkła, ale mlecznego.. jestem z niego bardzo, ale to bardzo zadowolona! szczególnie przy dzieciach i przy zamiłlowaniu Marysi do gotowania;-)ale rodzice mają stół szklany ze szkła przezroczystego.. efekt taki, że jest szczelnie przykryty obrusem, bo po dwóch minutach siedzenia przy nim jest potwornie spalcowany i wygląda nieciekawie..
a co do stołu to ja mam obecnie taki z bokami drewnianymi, a środek ze szkła, ale mlecznego.. jestem z niego bardzo, ale to bardzo zadowolona! szczególnie przy dzieciach i przy zamiłlowaniu Marysi do gotowania;-)ale rodzice mają stół szklany ze szkła przezroczystego.. efekt taki, że jest szczelnie przykryty obrusem, bo po dwóch minutach siedzenia przy nim jest potwornie spalcowany i wygląda nieciekawie..
no i o to mi chodziło skabunia!!!taka rado to rada;-):-)i juz wiem co robicniekat ja też bardzo cenię sobie rzeczy, które sami zrobimy.. teraz jestem bardzo dumna z tego, że całe ocieplenie poddasza zrobiliśmy sami.. no i gipsowanie i malowanie też do nas będzie należało:-) świetnie, że mąż ma taki talent! ojj przydałby mi się ;-)
reklama
iza&marcin
Fanka BB :)
My tez mamy lawe z przezroczystego szkla i juz sie przyzwyczailam ze jest czysta jedynie jak Dawid idzie na drzemke lub spac wieczorem ;-)
Podziel się: