reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co z nasza waga?

nie martw się Sawa to tak jak ja, chetnia bym pochodzila na jakieś ćwiczenia dla ciężarnych albo na aqua aerobic ale niestety hmmm u m nie tez nie ma takich możliwości, a szkoda:(

reklama
a u mnie sa tylko nie moge sie wreszcie zmobilizowac zeby posc
a jeszcze w ten weekend znowu szkola ach jakos ostatnio sie rozleniwilam

Ja przed ciaza chodizlam na aerobik 4-5 razy w tygodniu i to na taki szybki.Dzidzia przez pierwsze 4 tygodnie cwiczyla ze mna dzielnie,dobrze,ze sie jej nic nie stalo...:baffled: .
A dzis wlasnie ide na pierwsze cwiczenia dla kobiet w ciazy,bo moja instruktorka zrobila sobie specjalny kurs:-) .Nie mam czasu na nic,ale cwiczenia dostarczaja mi tyle radochy,ze sobie nie odpuszcze:tak:

super tycia:laugh2: . bawcie się dobrze z dzidziusiem.szczerze wam zazdrościmy. ja jak narazie gimnastykuję sie trochę przy remontach:-p

Ja tez jakies 4kg do przodu, szkoda tylko ze poszlo glownie w biodra i pupe :zawstydzona/y: Grrrrrrrrr :unibrow:

Ja przytyłam jakieś 7 kilo od początku ciąży. Na razie się nie martwię, bo to głównie biust, pupa (wyglądam jak J.Lo!!!) no i brzuszek. Ale do końca ciąży jeszcze trochę zostało, a do książkowego limitu 12 kg coraz bliżej...;-)

reklama
u mnie jakas 5 do przodu, musze starsznie uwazac na to co jem, bo niestety, mam tak, ze wystarczy, ze sobie pofolguje przez tydzien i juz 3kg wiecej na dupsku, udkach i biodrach. Nie chce sie spasc, a wiem, ze zbyt duze przybranie utrudnia porod, najlatwiej i najszybciej wg badan naukowcow rodza szczupaski, wlasnie te ktore mieszcza sie do 12 kg :tak:

Do góry