reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja przed ciaza chodizlam na aerobik 4-5 razy w tygodniu i to na taki szybki.Dzidzia przez pierwsze 4 tygodnie cwiczyla ze mna dzielnie,dobrze,ze sie jej nic nie stalo... .
A dzis wlasnie ide na pierwsze cwiczenia dla kobiet w ciazy,bo moja instruktorka zrobila sobie specjalny kurs:-) .Nie mam czasu na nic,ale cwiczenia dostarczaja mi tyle radochy,ze sobie nie odpuszcze
A dzis wlasnie ide na pierwsze cwiczenia dla kobiet w ciazy,bo moja instruktorka zrobila sobie specjalny kurs:-) .Nie mam czasu na nic,ale cwiczenia dostarczaja mi tyle radochy,ze sobie nie odpuszcze
agusia9915
Matka wariatka
+3,5 kg wiecej od poczatku !
Ja przytyłam jakieś 7 kilo od początku ciąży. Na razie się nie martwię, bo to głównie biust, pupa (wyglądam jak J.Lo!!!) no i brzuszek. Ale do końca ciąży jeszcze trochę zostało, a do książkowego limitu 12 kg coraz bliżej...;-)
reklama
u mnie jakas 5 do przodu, musze starsznie uwazac na to co jem, bo niestety, mam tak, ze wystarczy, ze sobie pofolguje przez tydzien i juz 3kg wiecej na dupsku, udkach i biodrach. Nie chce sie spasc, a wiem, ze zbyt duze przybranie utrudnia porod, najlatwiej i najszybciej wg badan naukowcow rodza szczupaski, wlasnie te ktore mieszcza sie do 12 kg