reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

dziewczyny, a macie jakieś plany na Sylwestra?
jakieś kreacje już szykujecie?

tak zaczynam trochę ten temat, bo może któreś z Nas wykorzystają swoich rodziców i wybiorą się gdzieś z mężem na szampańską zabawę do białego rana ...;-)

reklama
Ja nigdzie nie pójdę ale mam takei niesmiałe plany żeby coś przygotować ekstra w domu - zawsze tak byle jak spędzaliśmy w domu tego sylwka - teraz chcę przygotowac super kolacyjkę ze świeczkami, żeby miło było... No ale zobaczymy

Aga

Ja jestem jakas dziwna, ale nie przywiazuje do Sylwestra zadnej wagi... Zawsze wydawalo m isie to zbytnim zawracaniem glowy i wydawaniem kupy kasy na jedna noc po ktorej jest sie o rok starszym ;-)

W zeszlym roku bylismy z Janciem u znajomych (tez maja coreczke w wieku Jasia) i byli tez znajomi oczekujacy na maluszka :-) Tak wiec bylo spokojnie i dzieciowo :-D

W tym roku jestem na Swieta u rodzicow i do Gdanska wracam po Nowym Roku wiec Sylwester wypadnie mi tam. Nie chce nigdzie isc. Dwa lata temu jak bylam tez bez M to brat mnei wyciagnal do swoich znajomych, ale bylo mi smutno bez meza... W tym roku bede z rodzicami i z Janciem i tyle :-)

My w tym roku wreszcie gdzieś się ruszymy. Cyca już nie ma więc nie jestem uwiązana, idziemy ze szwagierką i jej mężem do lokalu, a przed dziadkami wielkie wyzwanie: położyć spać synka i to nie w swoim łózeczku.

No a patrząc na suwaczek to jest to całkiem prawdopodobne. Chociaż moja koleżanka miala termin na 10 stycznia, poszła na Sylwestra do znajomych, wybawiła się, a w Nowy Rok po południu urodziła.

ja do fryzjera ide dzisiaj ale tylko po to zeby podciac wlosy :-) Zadnych szalenstw :-D

kasro - Wasz Sylwester fajnie sie zapowiada - tez takie lubie... :-)

Kluliczku - trzymam mocno kciuki zeby Wasz nie byl taki jaki przewidujesz ;-)

My na sylwestra to w wodne szaleństwa ruszamy a do fryzjera miałam iść i wszędzie gdzie dzwonie nie ma juz miejsc:-:)-:)-( za długo z tym zwlekałam:no:.

u fryzjera bylam wczoraj....już od miesiąca tam się wybieralam:-D Dla mnie to malo atrakcyjne zajęcie...
A sylwester wielki znak zapytania...choć w tym roku jest mała nadzieja

reklama
a u nas na sylwka wielka impreza. bede ja i kacper i kacper i ja i jeszcze kilka kacprow i ja:-D. tatus w pracy takze sylwester w tym roku rewelacja. zapraszam do mnie, ale bedzie sie dzialo:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry