reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
Mysz- zabieram Cię do fryzjera, tylko daj mi znać, kiedy będziesz gotowa?!:-)
Noukie- zrób się na bóstwo, choć Tobie nie wiele trzeba ;-)
Myszko- może masz też ochotę wybrać się na zakupy? np. do Galerii, dużo przecen nadal ... daj znać ;-) jakoś sobie poradzimy!!!:-)

Ja w trakcie poświątecznych wyprzedaży kupiłam sobie:
spodnie z Trolla (99,00) i Cubusa (69,00) 3 golfy-sukienki do kolan z terranovy (po 39 zł za sztukę),2 bawełniane golfy (14,99 za sztukę) 2 torebki z trolla,(jedna za 19,90, a druga za 14,90 - taka wieczorowa, lakierowa) 3 paski z trolla (po 9,90 za sztukę), buty skórzane z deichmana ( za 129 zł, z 259 zł przeceniono).

Jestem zadowolona, jak nie wiem co :zawstydzona/y::-):-D

Mysz-
Ja w trakcie poświątecznych wyprzedaży kupiłam sobie:
spodnie z Trolla (99,00) i Cubusa (69,00) 3 golfy-sukienki do kolan z terranovy (po 39 zł za sztukę),2 bawełniane golfy (14,99 za sztukę) 2 torebki z trolla,(jedna za 19,90, a druga za 14,90 - taka wieczorowa, lakierowa) 3 paski z trolla (po 9,90 za sztukę), buty skórzane z deichmana ( za 129 zł, z 259 zł przeceniono).

Jestem zadowolona, jak nie wiem co :zawstydzona/y::-):-D

nie no zakupow zazdoszcze szczerze:-D, ale te sukienki z golfem mnie bardzo interesuja czy to nie sa takie jak victoria's secret? moze kupisz mi taka i przyslesz?kase oczywiscie przeleje predzej i za przesyleczke takze ma sie rozumiec. jesli to oczywiscie taka jak mysle:tak:plis:tak::tak::tak:

Ja też zaszalałam i kupiłam sobie wreszcie dwie krótkie spódnice i dwie bluzki (a wcześniej jeszcze dwie) w tym jedną z Roxy i wydałam naprawdę malutko. Do szczęścia brakuje mi brązowej kurtki, która usiłuję od roku kupić do moich kozaczków :-(

Gaal - mowisz ze to w Terranowie???
Pamietam ze jest w Gdyni ale w Gdnasku pewnie tez choc wypadlo mi z glowy gdzie
Golf super :-) Byly inne kolory????

reklama
Myszko- kolory: czarny, brąz, oliwka, kremowy a 39 zł :-)
w Gdańsku w City Forum (nad Empikiem) oraz w Galerii Bałtyckiej na parterze ;-):tak:

Do góry