reklama
Ja nigdzie nie pójdę ale mam takei niesmiałe plany żeby coś przygotować ekstra w domu - zawsze tak byle jak spędzaliśmy w domu tego sylwka - teraz chcę przygotowac super kolacyjkę ze świeczkami, żeby miło było... No ale zobaczymy
Aga
Aga
mysz1978
Fanka BB :)
Ja jestem jakas dziwna, ale nie przywiazuje do Sylwestra zadnej wagi... Zawsze wydawalo m isie to zbytnim zawracaniem glowy i wydawaniem kupy kasy na jedna noc po ktorej jest sie o rok starszym ;-)
W zeszlym roku bylismy z Janciem u znajomych (tez maja coreczke w wieku Jasia) i byli tez znajomi oczekujacy na maluszka :-) Tak wiec bylo spokojnie i dzieciowo
W tym roku jestem na Swieta u rodzicow i do Gdanska wracam po Nowym Roku wiec Sylwester wypadnie mi tam. Nie chce nigdzie isc. Dwa lata temu jak bylam tez bez M to brat mnei wyciagnal do swoich znajomych, ale bylo mi smutno bez meza... W tym roku bede z rodzicami i z Janciem i tyle :-)
W zeszlym roku bylismy z Janciem u znajomych (tez maja coreczke w wieku Jasia) i byli tez znajomi oczekujacy na maluszka :-) Tak wiec bylo spokojnie i dzieciowo
W tym roku jestem na Swieta u rodzicow i do Gdanska wracam po Nowym Roku wiec Sylwester wypadnie mi tam. Nie chce nigdzie isc. Dwa lata temu jak bylam tez bez M to brat mnei wyciagnal do swoich znajomych, ale bylo mi smutno bez meza... W tym roku bede z rodzicami i z Janciem i tyle :-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
My w tym roku wreszcie gdzieś się ruszymy. Cyca już nie ma więc nie jestem uwiązana, idziemy ze szwagierką i jej mężem do lokalu, a przed dziadkami wielkie wyzwanie: położyć spać synka i to nie w swoim łózeczku.
Kluliczek
Babka z laską
Co do planów sylwestrowych to ja mam tylko jedną malutką nadzieję, zresztą taką samaą jak na wigilię - że nie spedzę go na porodówce . Chociaż zawsze jakaś odmiana by była, nie? :-).
Ewitka
Majowo-lutowa mama
No a patrząc na suwaczek to jest to całkiem prawdopodobne. Chociaż moja koleżanka miala termin na 10 stycznia, poszła na Sylwestra do znajomych, wybawiła się, a w Nowy Rok po południu urodziła.
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
u fryzjera bylam wczoraj....już od miesiąca tam się wybieralam Dla mnie to malo atrakcyjne zajęcie...
A sylwester wielki znak zapytania...choć w tym roku jest mała nadzieja
A sylwester wielki znak zapytania...choć w tym roku jest mała nadzieja
reklama