reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Niepotrzebna lalka;-) napewno chętna sie znalazłaby;-) moja siostra np jest tak zachwycona swoim biustem ze chetnie wziełaby udział w takim instruktazu, ostatnio jak jej mowilam o sposobie zakladania stanika to stwierdzila ze jej to nie potrzebne bo ona ma takie piekne piersi ze nie ma takcih problemow.
A moim to nawet teraz taka sztuka nie pomoże.
A moim to nawet teraz taka sztuka nie pomoże.
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
no filmu faktycznie nie ma bo nie nagrałam - w przymiezalni strasznie ciasno .
Z nowosci to wczoraj maz stwierdził ze ten stanik to pomaga - ja w smiech i mówie ze jasne w staniku cycuszki wygladaja OK a on na to ze jek jestem bez stanika to juz widac ze sie podniosły - kopara mi opadła .
W tym tygodniu mam znowu isc zeby zmniejszyły w obwodzie .
W staniku chodzi sie superek tylko pod biustem strasznie cisnie ale babki miwia ze tak ma byc dziwne
Z nowosci to wczoraj maz stwierdził ze ten stanik to pomaga - ja w smiech i mówie ze jasne w staniku cycuszki wygladaja OK a on na to ze jek jestem bez stanika to juz widac ze sie podniosły - kopara mi opadła .
W tym tygodniu mam znowu isc zeby zmniejszyły w obwodzie .
W staniku chodzi sie superek tylko pod biustem strasznie cisnie ale babki miwia ze tak ma byc dziwne
Kluliczek
Babka z laską
i tak najlepsze jest to uczucie, jak zmieniasz na węższy pod biustem i od razu Ci miseczka skacze, nie?
Ewitka
Majowo-lutowa mama
No nie żartuj że nosisz taki sam rozmiar jak ja. Czasem innej firmy 75E, ale Triumfa to raczej zawsze Dno...
Mialam 80B a teraz nagle 75D i jest nieco malawy
Noukie
Majowa mama 2007
jeny dziewczyny o jakich wy tu rozmiarach piszecie ja mam rozmiar pinezkowy i strasznie wam zazdroszczę.
A ja wyciagnietej pinezki.
mysz1978
Fanka BB :)
Ewitka - niedlugo po ciazy kupilam sobei 3 fajne staniki Triumpha ktore sa nieco za luzne w obwodzie - a byly to 80C. Teraz wskoczylam w obwod 75 no i automatycznie miseczka idzie w gore jak Kluliczek pisala. Tez Triumph i z tego D troche biust wychodzi... Wcale nie jest dobrze trzymany skoro troche wychodzi..
reklama
M.M
Mamusia majowa'07 :)
jeny dziewczyny o jakich wy tu rozmiarach piszecie ja mam rozmiar pinezkowy i strasznie wam zazdroszczę.
U mnie to samo ale własciwie to nie jest takie śmieszne bo żebym znalazła stanik na siebie to jest naprawdę święto Głównie miseczka A jest za duża