reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Poszperałam w necie postronach, forach itp. W tej chwili nie bardzo pamietam jaka to byla strona, ale chyba forum.wojsko-polskie.plewitko skad masz te informacje? mozesz podac jakis namiar. nie wiem nawet jak napisac takie odwolanie ani czy na specjalnym ich druku czy jak. i gdzie je skierowac.
No i moze to ci pomoze http://www.wszwrzeszow.sow.mil.pl/dokumenty/do_pobrania/wniosek_wazne_sprawy_osob.pdf
MamoQ ja onego czasu czytywałam thrillery medyczne, Robin Cook, Ken McLure, Robert Palmer, no i kocham wszystkie książki Johna Grishama, polecam, no ale tam romansów i miłości raczej nie znajdziesz, chyba ze jako watek poboczny.
Żania7
mama kochanych urwisków
Aniu ja tak ja Ewitka lubie thrillery medyczne, Robin Cook, Robert Palmer, Johna Grishama i Tess Geritsen wczoraj skończyłam właśnie czytać książkę Dawca- bardzo mi sie podobała.
Dziś zaczęłam czytać coś z innej beczki "kuźnia na rozdrożu" ale nic na razie nie moge powiedzieć po paru stronach
Dziś zaczęłam czytać coś z innej beczki "kuźnia na rozdrożu" ale nic na razie nie moge powiedzieć po paru stronach
Noukie
Majowa mama 2007
A ja zaszalałam w tym tygodniu (po wypłacie jestem) kupiłam sobie dwie pary spodni-jeasny i z kantem, trzy bluzki i spódnicę.
Super ja byłam dziś na zakupach ale oczywiście nic sobie nie kupiłam znowu wszystko dla małego.
mysz1978
Fanka BB :)
A ja bylam na zakupach i chcialam kupic jasna torebke, n oale oczywiscie nic z tego...
Kupilam przynajmniej klapki, bo z letnimi butami u mnie krucho...
Jasiowi tez kupilam buciki - zlosnik nie chcial stanac jak mu je przymierzylam - od razu siadal na tylek i byl niezadowolony Wzielam mu rozmiar 21 zaledwie a i tak ma sporo luzu...
Kupilam przynajmniej klapki, bo z letnimi butami u mnie krucho...
Jasiowi tez kupilam buciki - zlosnik nie chcial stanac jak mu je przymierzylam - od razu siadal na tylek i byl niezadowolony Wzielam mu rozmiar 21 zaledwie a i tak ma sporo luzu...
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ja też tak mam MamoQ :-)Super ja byłam dziś na zakupach ale oczywiście nic sobie nie kupiłam znowu wszystko dla małego.
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
wiec stanik zapinamy z przodu potem przesuwamy do tyłu zapiecie zakładamy ramiaczka potem wkładamy palec wskazujacy pod stanik na srpdku pachy, zaciakamy z kciukiem (materiał pomiedzy i podciagamy w góre jak najwyzej to samo z drugirj strony, nastepnie opuszczamy lewa reke zginamy w łokciu i łopemy palcem wskazujacym i kciukiem lewa fizbine na srodku ( łokiec przylega do ciała) druga reka zagarniamy biust az z pod pachy tam gdzie jest fałdka , potem podciagamy ramiaczko a na koncy pociagamy za miseczke stanika a potem z druga strona tak samo :-).Pyzuncia, zdradź nam troche tajników tego prawidłowego zakładania biustonoszy :-)
:-)
Dzis nareszcie przestał mnie uwierac pasek a mam przepiac haftke na srodkowy uff
reklama