reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
ewitko skad masz te informacje? mozesz podac jakis namiar. nie wiem nawet jak napisac takie odwolanie ani czy na specjalnym ich druku czy jak. i gdzie je skierowac.
Poszperałam w necie postronach, forach itp. W tej chwili nie bardzo pamietam jaka to byla strona, ale chyba forum.wojsko-polskie.pl
No i moze to ci pomoze http://www.wszwrzeszow.sow.mil.pl/dokumenty/do_pobrania/wniosek_wazne_sprawy_osob.pdf

MamoQ ja onego czasu czytywałam thrillery medyczne, Robin Cook, Ken McLure, Robert Palmer, no i kocham wszystkie książki Johna Grishama, polecam, no ale tam romansów i miłości raczej nie znajdziesz, chyba ze jako watek poboczny.

Aniu ja tak ja Ewitka lubie thrillery medyczne, Robin Cook, Robert Palmer, Johna Grishama i Tess Geritsen wczoraj skończyłam właśnie czytać książkę Dawca- bardzo mi sie podobała.
Dziś zaczęłam czytać coś z innej beczki "kuźnia na rozdrożu" ale nic na razie nie moge powiedzieć po paru stronach

A ja zaszalałam w tym tygodniu (po wypłacie jestem) kupiłam sobie dwie pary spodni-jeasny i z kantem, trzy bluzki i spódnicę.

A ja bylam na zakupach i chcialam kupic jasna torebke, n oale oczywiscie nic z tego...
Kupilam przynajmniej klapki, bo z letnimi butami u mnie krucho...
Jasiowi tez kupilam buciki - zlosnik nie chcial stanac jak mu je przymierzylam - od razu siadal na tylek i byl niezadowolony :wściekła/y: Wzielam mu rozmiar 21 zaledwie a i tak ma sporo luzu... :szok:

Pyzuncia, zdradź nam troche tajników tego prawidłowego zakładania biustonoszy :-)
:-)
wiec stanik zapinamy z przodu potem przesuwamy do tyłu zapiecie zakładamy ramiaczka potem wkładamy palec wskazujacy pod stanik na srpdku pachy, zaciakamy z kciukiem (materiał pomiedzy :) i podciagamy w góre jak najwyzej to samo z drugirj strony, nastepnie opuszczamy lewa reke zginamy w łokciu i łopemy palcem wskazujacym i kciukiem lewa fizbine na srodku ( łokiec przylega do ciała) druga reka zagarniamy biust az z pod pachy tam gdzie jest fałdka , potem podciagamy ramiaczko a na koncy pociagamy za miseczke stanika a potem z druga strona tak samo :-).
Dzis nareszcie przestał mnie uwierac pasek a mam przepiac haftke na srodkowy uff :baffled:

reklama
pyzuncia - jak dla mnie to musialby byc filmik instruktazowy :-D Ale oczywiscie nie namawiam Cie do nakrecenia takowego :laugh2:

Do góry