Żania7
mama kochanych urwisków
Myszko dobre, dobre;-)pyzuncia - jak dla mnie to musialby byc filmik instruktazowy Ale oczywiscie nie namawiam Cie do nakrecenia takowego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myszko dobre, dobre;-)pyzuncia - jak dla mnie to musialby byc filmik instruktazowy Ale oczywiscie nie namawiam Cie do nakrecenia takowego
Też mi się podoba pomysł :-)pyzuncia - jak dla mnie to musialby byc filmik instruktazowy Ale oczywiscie nie namawiam Cie do nakrecenia takowego
hi hi ja mam zamiar nagrac we srode babke jak mi daje jeszcze raz instruktaz bo maz sie smieje ze nieporadnie mi to wychodzi. Co do filmiku mmmm moze za 7 kg jak juz tłuszczyk przy tancu wygibancu- czyli przekrecaniu do tyłu sytanika przestanie życ własnym życiem;-) Wojtaszek jak patrzy na moje zmagania to ma taka dziwna minepyzuncia - jak dla mnie to musialby byc filmik instruktazowy Ale oczywiscie nie namawiam Cie do nakrecenia takowego