reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
pyzuncia - jak dla mnie to musialby byc filmik instruktazowy :-D Ale oczywiscie nie namawiam Cie do nakrecenia takowego :laugh2:
Też mi się podoba pomysł :-)
Z tego co zrozumiałam, to ja intuicyjnie zakładam w miarę poprawnie biustonosz, co prawda od razu zapinam biustonosz z tyłu, bo mi się go kręcić nie chce, no i zagarniam spod pachy fałdki do miseczki.

pyzuncia - jak dla mnie to musialby byc filmik instruktazowy :-D Ale oczywiscie nie namawiam Cie do nakrecenia takowego :laugh2:
hi hi ja mam zamiar nagrac we srode babke jak mi daje jeszcze raz instruktaz bo maz sie smieje ze nieporadnie mi to wychodzi. Co do filmiku mmmm moze za 7 kg jak juz tłuszczyk przy tancu wygibancu- czyli przekrecaniu do tyłu sytanika przestanie życ własnym życiem;-):laugh2: Wojtaszek jak patrzy na moje zmagania to ma taka dziwna mine :confused:

No to ja wogole nie umiem zakładać stanika:zawstydzona/y: muszę wogole kupić sobie jakies nowe bo nadal chodze w tych do karmienia ale poczekam aż mleko zaniknie;-).

Ja odkad zrobiło się ciepło zaczęłam chodzić w zwykłych biustonoszach co by ładniej wyglądać, no i je sobie rozciągam, jak wyjmuje cycusia do karmienia.

co z tym filmem ? ;)

ja od dawna chodze w zwyklych, a do karmienia odpinam ramiaczko i odchylam miseczke i juz, zwykle sa ladniejsze od tych do karmienia

reklama
No filmu nie ma :-(
A ja czuje się dzisiaj jak nowo narodzona. Byłam dzisiaj na nowo wybudowanym basenie krytym (po raz pierwszy od urodzenia synka) i niesamowicie się zrelaksowałam. Dostałam od męża karnet na cały lipiec dwa razy w tygodniu (oczywiscie prezent sugerowany przeze mnie :-)), więc chyba następnym razem wezmę ze sobą Pawełka, bo mają tam świetny cieplutki brodzik dla maluchów.

Do góry