reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

jA UZYWAM PICASSE I TEZ JEST FAJNA...
A dla siebie zrobie cos w poniedzialek.Ide do fryzjera;-)
A jutro szukam dalej botków.Niestety 36 rozmiar jest na mnie za duzy.do dupencji takie giry.bo tam sie mieszcza akurat

reklama
ja używam Picassy i Photofiltre i wystarczają mi w zupełności i są po polsku!!!;-)

Nato kupiłam właśnie pantofelki. Takie zwykłe, nieduży obcas, czarne, okrągłe noski. W CCC z kolekcji Sarah Korn czy jakoś tak.

kurcze - a ja wlasnie nie mam butow, an iwlasciwie spodnicy tez nie mam :-( W zeslzym roku na Weilkanoc byl luzik bo mialam brzuch i moglam sie ubrac jak chce byle wygodnie... Teraz przyjezdzaja moi rodzice i mama zacznie znowu marudzic ze nie potrafie sie ubrac :-D

reklama
zrobilam sobie akryle na to wesele co mialam i powiem wam, ze to taki szit, ze ja rezygnuje. co prawda wyglada to slicznie, nie powiem, ale ani sie porzadnie podrapac, ani sorka du...wytrzec:-D, a juz nie mowie o tym jakiego guza zrobilam kacperkowi na glowie tymi szponami, az siny byl. kacpra chcialam ratowac przed upadkiem i sie rzucilam z lapami i prosto w glowe go uderzylam tym badziewiem. nie mam długich. mam takie naturalne, bo nie chcialam takich pyd na palcach, bo juz w ogole bym zginela. guzika zapiac nawet nie moge, puszki otworzyc, skarbonki.

z innych zakupow to polecam nowy tusz astora. do moich super chudych i krotkich rzes jest kól:-D ale nie chce mi sie po niego isc, takie srebrne opakowanie:tak:

Do góry