reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

uf ale ciezko sie czyta co jecie - a u mnie nic w domu do jedzenia bo maz na diecie a ja tez próbuje i słodycze to wróg (hi hi zobacze jak długo).
A wolny dzien bedziemy mieli 19 kwietnia babcia zostanie z małym a my na rozpoczecie sezonu motocyklowego i moze nastepmego dnia do Czestochowy na msze dla motocyklistów - mam stracha czy babcia da sobie rade i czy nic sie nie stanie (do tej pory babcia zostawała z nim tylko na 3 godzinki)

reklama
podrapac sie mozna, ale lajt, a ja lubie konkret drapanie:-D:-D:-D:-D takim akrylem to mozna sie poglaskac:-D.

i ostatnio tez mi sie zdarzalo, ze jak moje troche odrosly to jebs je zebami i po ptokach. wiec na wesele musialam cos zrobic z tym.

pyzuncia- widze ze oprocz obgryzania paznokci mamy rowniez inna wspolna rzecz :-):tak:
Ja jezdzilam z mezem (rzadko, bo rzadko, ale zawsze ;-)) do zeszlego roku - w ciazy jak jzu bylam pewna na 100% to jezdzenie odpuscilismy.
Teraz myslimy o sprzedazy motoru jednak bo jakos tak balabym sie ze jakbysmy zgineli to Jasio zostanie sierota :szok:
Maz nawet chce sprzedac zeby kupic za jakis czas cos mniejszego...
Ubranie mi szkoda sprzedawac - moze kiedys jeszcze tez bede jezdzic na tym mniejszym.
Jaki motor macie??? My Honde Varadero :-)

ja ostatnio długie to miałam tipsy na własnym ślubie...
A tak wstyd ale obgryzam z nerwów, jak się naderwie, czy każdy powód jest dobry:zawstydzona/y:

No to i ja się przyłączam do grona obgryzaczek pazurkowych :zawstydzona/y: Kurcze tyle lat juz z tym walczę! W zeszłym tygodniu założyłam sobie tipsy, bo kiedyś udało mi się pod nimi zapuścić piękne paznokcie i łudzę się , że tym razem też się uda :-) (ile było tych prób tipsowych to już nie wspomnę...)

Wiecie dziewczyny ten wątek to strzał w dziesiątkę i nie wiem jak ja to zrobilam, że go nie widziałam wcześniej :szok:
Jutro biegnę kupić ten tusz o bardzo dlugiej nazwie, co polecała MamaQ :-)
No i jeszcze lecę jutro kupić :-D... kalosze i kurtkę przeciwdeszczową w grochy w H&M .. :rofl2: bo potrzebne mi na działce nad jeziorem jak pada deszcz :rofl2: Właśnie dzisiaj wróciłam w całych mokrych adidaskach i powiedziałam im stanowczo BYE!
teraz będę śmigać na działce w pięknych kaloszach i płaszczyku :-D a co tam !!! :-D

A co do podkładu Vichy to ja go własnie używam ten na niedoskonałości.
Też mam straszne problemy z buzią, ciągle się świeci i niestety pryszcze!!! :angry::wściekła/y::crazy: Jak urodziłam Niunię to jakoś na chwilę się polepszyło, ale nie dlugo się tym nacieszyłam. Idę niebawem do dermatologa , bo przestałam już karmić piersią więc mogę przyjmować jakieś tabletki.
No a co do tego podkładu to kryje nawet ladnie, ale dla mnie i tak nie jest on najlepszy, bo ja mam strasznie przetłuszczającą się buzię i po dwóch godzinach świcę się jak... wiecie co :-p

Ja obgryzałam jak byłam mała, teraz raczej mi się nie zdarza, chyba, ze mi sie paznokieć złamie, to go awaryjnie wyrównuję ząbkami, za to mam bardzo brzydki nawyk, mianowicie skubię z nerwów skórki koło paznokci, więc jak nam nerwowy okres, to czasami do krwi.:-(

reklama
Ja nie obgryzam ale tak mi się łamią że nawet na 5 mm nie chca mi urosnąć tydzień temu siostra mi gel na moich położyła żeby twardsze były i narazie tydzien rosną.

Welonka daj znac czy tusz zakupiłaś bo ja go poprostu uwielbiam.:rofl2:

Do góry