reklama
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
więc ten podkład jest firmy BOURJOIS (kupiłam w Sephora ok 60zł)..jest bardzo lekki i w naturalnym kolorze...choć czy efekt zamierzony ("jak po 10 godz spania") daje jeszcze nie wiem..bo od kilku dni nie malowałam się (jakoś okazji nie było)
mysz1978
Fanka BB :)
baba.jaga - koniecznie sie umaluj I daj znac.
Chociaz 60zl to sporo... No ale jesli mialby byc bardzo wydajny i tak idobry to pewnie warto zainwestowac ;-) Kurcze - odwyklam od malowania sie a tu codziennie musze cenne 5 minut spedzic na tej czynnosci
Chociaz 60zl to sporo... No ale jesli mialby byc bardzo wydajny i tak idobry to pewnie warto zainwestowac ;-) Kurcze - odwyklam od malowania sie a tu codziennie musze cenne 5 minut spedzic na tej czynnosci
mysz1978
Fanka BB :)
ja z kolei pomyslałam, ze 60zł za ta firmę to mało.
Szerlock - mzoe i jak na ta firme to malo, ale jak za podklad to moim zdaniem sporo Nigdy takiego drogiego podkladu nie kupilam
reklama
ja w zeszłym roku za true matchl'oreala tylko zapłaciłam 50zł, a potem widzialam na allegro, ze sa za 30zł nawet. tlyko nie wiem czy warto kupowac w necie, bo moze to jakies lewizny sa. kupiłam tusz max factor jakis tam i tragedia z nim. gie jakies. spodziewalam sie, ze rzesy jak firanki,bo wczesniej ten sam probowałam u mojej mamy i tak było, a ona kupiła od kolezanki z anglii, a tu nic. oprocz ostro pomalowanych powiek nie bylo nic.