reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

myśle, ze dość radykalna zmiana.:-D z brązowych na brązowe. nie bałaś się? i z kwoty nie ma co się dziwić, za takie zabiegi slono się placi:-D:-D:-D

reklama
więc ten podkład jest firmy BOURJOIS (kupiłam w Sephora ok 60zł)..jest bardzo lekki i w naturalnym kolorze...choć czy efekt zamierzony ("jak po 10 godz spania") daje jeszcze nie wiem..bo od kilku dni nie malowałam się (jakoś okazji nie było:-D)

BaboJago wypróbuj ten podkład i daj znać,

Szerlock mam do tego krem nawilżający ale nie z tej serii:baffled:

baba.jaga - koniecznie sie umaluj :-D I daj znac.
Chociaz 60zl to sporo... :baffled: No ale jesli mialby byc bardzo wydajny i tak idobry to pewnie warto zainwestowac ;-) Kurcze - odwyklam od malowania sie a tu codziennie musze cenne 5 minut spedzic na tej czynnosci :-D

A mnie się jednak wydaje że ani za dużo ani za mało. Nic bym nie miała przeciwko temu żeby bourjois miało tansze produkty.

reklama
ja w zeszłym roku za true matchl'oreala tylko zapłaciłam 50zł, a potem widzialam na allegro, ze sa za 30zł nawet. tlyko nie wiem czy warto kupowac w necie, bo moze to jakies lewizny sa. kupiłam tusz max factor jakis tam i tragedia z nim. gie jakies. spodziewalam sie, ze rzesy jak firanki,bo wczesniej ten sam probowałam u mojej mamy i tak było, a ona kupiła od kolezanki z anglii, a tu nic. oprocz ostro pomalowanych powiek nie bylo nic.:-D

Do góry