reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

mialam sie pochwalic fryzura, ale nie ma czym, bo to takie normalne cięci tlyko, ze za krotko i pewnie nie widzialybyscie roznicy, wiec dam sobie na msze. ale ewula ty sie pochwal co tam robiłas na włosach? i ile zapłaciłas, bo mnie zaciekawila kwota, skoro piszesz, ze nic nie widac.

reklama
ale Ci dobrze Aniu ;-) dziś maja spała wyjątkowo w aucie i ja był kierowcą więc nie mogłam do niej dołączyć a jak przyjechałyśmy do domu to oczy miała jak 5 zł i nici ze spania a taka jestem zmęczona że szok bo po nocach spać nie mogę bo dom mamy kopić i podpisać umowę prawdopodobnie w piątek ale mam stres że spać nie mogę bo to tyle pieniędzy i martwię się żeby wszystko było dobrze.

Powodzenia Żaniu z kupnem tego domu:).

żaniu- nic się nie martw! pewnie, że wszystko będzie dobrze! poradzicie sobie! serdecznie gratuluję odwagi! warto!:-)

szerlock- ubawiłaś mnie jak zawsze! przekochana i przezabawna jesteś!aż nie umiem już nic napisać ...:-D:-D:-D:-D:-D

Ale fajowy wątek!

szerloku, cos mi sie wydaje że masz podobne problemy skórne jak ja (skóra mieszana o zgrozo!:wściekła/y:)...choć teraz-po ciaży,a właściwie nawet już w trakcie) bardzo mi się zmieniła, NA SZCZĘŚCIE NA LEPSZE

Co do kremu przed podkładem myśle że warto (ja czasem kładłam tylko na niektóre partie)...no i musi być lekki, żeby potem makijaż sie nie zagotował

Co do kosmetyków Vischy, jakoś nie jestem przekonana..kiedyś się wykosztowałam(mała tubka i cholernie droga jak na taką ilość) i nie byłam zadowolona- na pewno brałaam coś z serii na problemy skórne...tylko nie pamiętam czy to był zwykły krem czy koloryzujący

No i ja też używam do mycia twarzy Garniera (tylko że żelu z dozownikiem), u mnie sprawdza się rewelacyjnie...i tak jak pisałaś szerloku, super odświzający efekt. No i porównywałam z innymi żelami myjacymi-on dużo lepiej oczyszcza skóre z makijażu.

Gal pisała o jedwabiu do włosów- rewelacyjna sprawa, nadaje fajny połysk, bardzo fajnie nawilża, daje efekt zdrowych włosów....i jest bardzo bardzo wydajny...do długich włosów maleńka kapka (coś wielkości ziarna kukurydzy) wystarcza. Więc tez polecam!

....a jezeli już w temacie kosmetycznym, to w sobotę "zaszalałam" i kupiłam sobie czerwony lakier do paznikci (i wieczorem na imprezie--wyszlismy pierwszy raz razem od urodzenia Igora- "szpanowałam" super długimi ogniście czerwonymi pazdrakami;-):-D)
I z racji tego że niewyspana ciągle jestem kupiłam sobie podkład dający "efekt 10 godzin snu";-)..ciekawe czy mi pomoże;-):-D

baba.jaga - daj koneicznie znac jakiej firmy jest ten podklad. Choc srednio wierze w ten efekt 10 godzin snu... :baffled:

Do mycia twarzy uzywam zelu firmy Eris albo AA. Vivhy meni uczula podobnie jak kremy Loreal i Garnier. No bo ja uczuleniowiec jestem i Jasio niestety ma problemy tego typu po mnie :dry:

Dziewczyny ja mam ten Garniera żel z dozownikiem i mnie bardzo wysusza normalnie na czole mam suchy płat jak go tak troche po używam, czekam az mi się skończy:sorry2:.

Co to za podkład ten 10 godz?

szerlok poproś o próbkę w aptece żeby kasy nie wydawac jak nie przypasi.
A ten podkałd 10 godzin snu ja tez jestem ciekawa czyj ten wynalazek.

Dziewczyny ja mam ten Garniera żel z dozownikiem i mnie bardzo wysusza normalnie na czole mam suchy płat jak go tak troche po używam, czekam az mi się skończy:sorry2:.

Co to za podkład ten 10 godz?

kup sobie do tego krem nawilzajacy z tej serii.

ja kiedys mialam ten z pompką, ale nic nie dawał mi. a ten włąsnie z tymi mikrogranulkami czy cos jest gut for mi

reklama
Więc tak: "zmieniłam"kolor włosów z brązowych na brązowy, tylko trochę ładniejszy i z przodu trochę jasniejsze refleksy. Podciełam tak trochę i tyle, no i wyszło 110 zł.

Do góry