reklama
ewula tez cie wygwiazdkowalo - musialam zamienic na "gie". a w ogole to co to za brzydkie słowo to "gie", ze je ukrywają. bez sensu.
A no bez sensu!!! Słowo jak każde!!
Gaal
Fanka BB :)
szerlock- ale ja bym się nie obraziła jakbys zapodała jakąś swoją new look fotkę? plissssssssss
ewula- gratuluję odwagi! p.s. ale ładnie ci w tych włoskach, niby nie za dużo a jednak różnicę widać! ( po zdjęciach, które widziałam wczesniej!)
ewula- gratuluję odwagi! p.s. ale ładnie ci w tych włoskach, niby nie za dużo a jednak różnicę widać! ( po zdjęciach, które widziałam wczesniej!)
Noukie
Majowa mama 2007
Gaal ja używam Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils trochę drogi 70 zl ale jaki efekt rzęsy to cudeńko poprostu, naprawdę lepszy jeszcze niż Architect no i bardzo wydajny, facet pozwolił mi na kosmetyki tej firmy wydwać bo tak ma też na imię, więc się cieszy że nawet na sobie go noszę, niech mu tam bedzie a ja mam to co lubię.;-)
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
a ja kupilam Miss Sporty za kilkanascie zl i tez jest dobrze :-)
Podklad obecnie mam Astora "Air Musse" i jestem dosyc zadowolona :-)
A cienie najbardziej lubie Bourjois (nie wiem jak to sie pisze a nie chce mi sie isc do lazienki sprawdzic ) - te sypkie, w pudeleczku z pedzelkiem - sa niesamowicie wydajne :-) Nie bede sie nawet przyznawac jak dlugo juz je mam bo nie uwierzycie Mam ich 3 rozne kolory i oczywiscie nie uzywam codziennie, ale one są i sa...
Podklad obecnie mam Astora "Air Musse" i jestem dosyc zadowolona :-)
A cienie najbardziej lubie Bourjois (nie wiem jak to sie pisze a nie chce mi sie isc do lazienki sprawdzic ) - te sypkie, w pudeleczku z pedzelkiem - sa niesamowicie wydajne :-) Nie bede sie nawet przyznawac jak dlugo juz je mam bo nie uwierzycie Mam ich 3 rozne kolory i oczywiscie nie uzywam codziennie, ale one są i sa...