reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Bo mnie się wydaje że te co są w sklepach u nas to wielkie ***** w porównaniu z tymi na półkach zachodnich.

reklama
ewula tez cie wygwiazdkowalo :-D- musialam zamienic na "gie". a w ogole to co to za brzydkie słowo to "gie", ze je ukrywają. bez sensu.

szerlock- kup sobie loreal'a LASH ARCHITECT ( 44 zł), a jak będzie ci się konczył, to dokup tusz firmy Celia za 3,50 - ja tak robię :zawstydzona/y::-D bo lash ma dobrą szczoteczkę ...
mama q- a ty jakiego używasz?bo zapomniałam?

szerlock- ale ja bym się nie obraziła jakbys zapodała jakąś swoją new look fotkę? plissssssssss:-p
ewula- gratuluję odwagi!:-p:laugh2: p.s. ale ładnie ci w tych włoskach, niby nie za dużo a jednak różnicę widać! ( po zdjęciach, które widziałam wczesniej!)

To kobiety przyszalały z tymi fryzurkami, Szerloczku wrzuć tu jaką fotę:-).

Gaal ja używam Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils trochę drogi 70 zl ale jaki efekt:szok: rzęsy to cudeńko poprostu, naprawdę lepszy jeszcze niż Architect no i bardzo wydajny, facet pozwolił mi na kosmetyki tej firmy wydwać bo tak ma też na imię, więc się cieszy że nawet na sobie go noszę, niech mu tam bedzie a ja mam to co lubię.;-)

mama q- kurcze, gdybym teraz pracowała i nie musiała dużo płacić za szkołę, to bym go sobie kupiła, ale może sobie zażyczę jako prezent z jakiejś okazji ...:baffled::sorry:

reklama
a ja kupilam Miss Sporty za kilkanascie zl i tez jest dobrze :-)
Podklad obecnie mam Astora "Air Musse" i jestem dosyc zadowolona :-)
A cienie najbardziej lubie Bourjois (nie wiem jak to sie pisze a nie chce mi sie isc do lazienki sprawdzic :-D) - te sypkie, w pudeleczku z pedzelkiem - sa niesamowicie wydajne :-) Nie bede sie nawet przyznawac jak dlugo juz je mam bo nie uwierzycie :-D Mam ich 3 rozne kolory i oczywiscie nie uzywam codziennie, ale one są i sa...:eek:

Do góry