reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

kasro- super :-)
czekamy na zdanie relacji:-)

zielono mi -poniewaz Jasio byl wczoraj zwizyta u starszej o 2 tygodnie kolezanki to z nia spedzil popoludnie i wczesny wieczor andrzejkowy wiec o wrozbach zapomnial :-D Zagadal do tamtej jak sobie lezeli na brzuchach zeby p[rzelamac pierwsze lody a ona zaczela plakac... :shocked2:
Mam nadzieje ze inne kobiety nie beda tak reagowaly w przyszlosci... :confused:

jak beda plakac to ze wzruszenia :) :tak:;-) i ze szczescia oczywiscie, ze takiego wspanialego faceta maja:tak::-)

reklama
ciesze sie, ze wszytsko sie udalo, a Ty sama potrafilas sie zrelaksowac i zabawic :) pierwszy raz macie juz za soba, teraz bedzie latwiej, nie bedziesz sie juz tak stresowala i martwila o karolinke:):tak:

kasro bardzo się ciesze ze dobrze sie bawiłaś i że mama spisała się celująco, to teraz nie bedziesz miała obaw przed zostawieniem Karolinki babci bo obie sobie dały świetnie rade:-D

Już jestem:-D A więc tak: zabawa była super!! Na początku myślałam co tam w domu i atmosfera była ogólnie trochę sztywna ale po kilku drinczkach wszystko się rozkręciło i nawet udało mi się zrelaksować:-);-) Byłam ubrana w bardzo wzorzystką tunikę, która maskowała mój wielki brzuch więc czułam się nawet komfortowo wśród samych lasek:cool2: A mama poradziła sobie wyśmienicie. Karmiła małą około północy, a później o 5.30 My wróciliśmy około 3.00 i dzięki temu, że mama wstawała do Karolinki mogliśmy pospać do 8.00:-) Ale i tak chodzę dzisiaj "do tyłu" więc za niedługo idę do łóżeczka odsypiać:tak:

Super Kasro, ja będę się relaksować u siebie w domku, wyjeżdzam 16 grudnia a najchetniej to już bym się spakowała:cool2:.

skoro to pierwsza noc mamy z karolinka, to sie pewnie stresowala, ze jej nie uslyszy jak sie obudzi. Moi rodzice po pierwszymn razie tez byli wykonbczeni, opowiadali, ze co chwile do chlopakow zagladali i sprawdzali,czy spia spokojnie, a sami oka nie zmruzyli.:tak::-D

ja Jasia zostawie na noc beze mnie dopiero w czerwcu pewnie jak pojade z moja klasa na 3-dniowa wycieczke... W ogole nie wyobrazam sobie tego :baffled: Ale zostanie z nim moj maz, bo z tesciami bym sie nie zdecydowala go zostawic... Chyba ze moi rodzice mogliby przyjechac ale w to tez watpie.
Kasro - super ze sie zrelaksowalas i ze mama tak swietnie sobie poradzila :-)

Super Kasro, ja będę się relaksować u siebie w domku, wyjeżdzam 16 grudnia a najchetniej to już bym się spakowała:cool2:.

Wiem o czym mówisz Aniu ja też juz myślę o domku i mojej Babuni bardziej mi jej brak niż Mamy może przykro ze tak mówię ale ponad 10 lat mieszkałam tylko z Babunią opiekowałam się nia a ona mną suuuper było i bardzo za nią tesknię, za Mamą też ale troche mniej, a wyjeżdżam 19 grudnia i nawet 20 godznna jazda samochodem mnie nie przeraża:)

reklama
Moja mama zaproponowała, że się Piotrkiem zajmie, żebyśmy mogli iść na sylwestra ale mój małżonek nie wykazuje chęci :-( Pracuje 31.12 od 7 do 19, więc moglibyśmy się później gdzieś wybrać ale jak zaczynam temat to udaje, że nie słyszy albo mnie zbywa :-(

Do góry