reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

my na sylwestra w domu z córcią oraz z teściami i szwagierką
a tak poza tematem sylwestrowym to już się umówiłam do fryzjera na 27 grudnia na farbowanie i podcięcie włosów i do kosmetyczki na regulacje brwi i hennę bo jakoś sobie z tym sama nie radzę:)
to tak w ramach wątku co robimy dla siebie:)

reklama
my na sylwestra w domu z córcią oraz z teściami i szwagierką
a tak poza tematem sylwestrowym to już się umówiłam do fryzjera na 27 grudnia na farbowanie i podcięcie włosów i do kosmetyczki na regulacje brwi i hennę bo jakoś sobie z tym sama nie radzę:)
to tak w ramach wątku co robimy dla siebie:)

Poprosimy o zdjęcie efktu.;-)

Ja też do fryzjera się umówiłam, no i chyba założę paznokcie, nie lubię za bardzo ale mam tak zniszczone dłonie i paznokcie przez przeprowadzkę, że aż wstyd z takimi chodzić a zanim odrosną to trochę minię:sorry2:.

mamoQ - ja mialampaznokcie ladne tylko na slub, a tak to niestety tragedia...

A co do wlasnych przyjemnosci to ja wczoraj bylam w knajpie z przyjaciolka (nie dodzwonila sie do swojego bylego chlopaka, tak wiec i mojego tez nie bylo... :-p) - rodzice zostali z Jasiem i bohatersko stawili czola temu ze zrobil kupe... :eek: (i to taka sporo i rozmazana...).

Dzis natomiast ojciec zostal z Jasiem a ja z mama poszlam do kina (ostatni raz w kinie bylam z rok temu albo i wczesniej :eek::eek::eek:). Poszlysmy na angielska komedie "Zgon na pogrzebie" - po prostu fantastyczny film - nawet jak ktos nie przepada za angielskimi filamami to na pewno mu sie spodoba :-)
Tak wiec jakbyscie mialy okazje to POLECAM :-)

Aniu też czekam na zdjęcie Twoje z pazurkami, ja miałam ładne paznokcie na ślub i na wakacje ale nie miałam gdzie tu odnawiać i mam już swoje pazurki

Myszko fajnie że sie dobrze bawiłaś z przyjaciółką i z mamą, no i brawa dla dziadków za dobrą opiekę nad Jasiem

A ja zupełnie sie nie nastawiałam na to, że w Sylwestra gdzies pójdziemy (choć mi się marzyło wyrwać na bal;-)) bo i kasy nie ma no i gdzie cała trójkle ulokować...
A jednak idziemy do fajnego lokalu, brat zadzwonił z propozycją i zaproponował, że za nas zapłaci a oddamy po nowym roku, Maksiu zostanie u jednej babci a dziewczyny u drugiej:-)oj jak się ciesze!

mamooli - fantastycznie :-) Tego pewnie potrzeba kazdym rodzicom - wyjscia tylko we dwoje... Ja jzu nie pamietam kiedy bylam gdzies tylko z mezem :dry:

mam nadzieje,ze wszytskie bedziemy sie w sylwestra dobrze bawic, obojetnie, czy w domu z maluszkami i z rodzina, czy poza domem tylko we dwoje, czy w gronie przyjaciol:tak::-)

dla własnej przyjemności idę jutro kupić sobie sweterek i buty jeszcze się zastanawiam czy kozaki czy raczej trapery prześpię się z tym i jutro podejmę w sklepie decyzję

reklama
Do góry