reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

To ja w takiej sytuacji kocham moją mamę nad życie, bo sama nam zapronowała, że mamy wynosić się z domu, a ona zostanie z Zuzą. Nawet na Sywlestra specjalnie wcześniej wróci od mojego taty, żebyśmy poszli gdzieś zaszaleć. To miłe, bo nawet nie pytałam mamy, nie chciałam, żeby poczuła się jak jakaś opiekunka, to co mnie cieszy, że dla mojej mamy to radość, że może być z Zuzią, ale ona jest tu w Polsce sama, daleko od mojego taty i brata.
a co do mojego taty: mój tato jeszcze nie miał okazji widzieć Zuzi na żywo, jest zrozpaczony, dobrze, że mój brat miał chociaż okazję być z nami tak długo. ach to życie ....

reklama
Gaal mój tato też Quintusia nie widział:szok:, jedziemy 16 grudnia do Polski więc dopiero wtedy się poznają:-D.

A na Sylwestra wracamy tu i spędzamy go sami z Quintusiem:-).

My jedziemy we troje do Trzebnicy( jak sie nic nie zmieni) do mojej brzuchatej przyjaciolki :-)Nie wiem jak to bedzie z miskiem po za domem :| troszke sie boje ale mam nadzieje ze bedzie super :D

Kasro: Mam nadzieje, ze uda Ci sie zrelaksowac i nie bedziesz siebie i mamy stresowala ciaglymi telefonami z pytaniem czy wszytsko w porzadku:tak: Trzymam kciuki i zycze udanej zabawy!!:-D

mysz: ktora dziewczynka dla Jasia przeznaczona?:tak::-)

My dzisiaj wychodzimy na noc. Mam niesamowitego stresa, bo to pierwsza noc bez małej od urodzenia:szok: Martwię się czy moja mama da radę, chociaż Karola raczej przesypia noce. Zamiast się cieszyć z chwili wolnego to ja sobie problemy wynajduję.:-D

Miłej zabawy i zdaj relację co i jak?;-)

kasro- super :-)
czekamy na zdanie relacji:-)

zielono mi -poniewaz Jasio byl wczoraj zwizyta u starszej o 2 tygodnie kolezanki to z nia spedzil popoludnie i wczesny wieczor andrzejkowy wiec o wrozbach zapomnial :-D Zagadal do tamtej jak sobie lezeli na brzuchach zeby p[rzelamac pierwsze lody a ona zaczela plakac... :shocked2:
Mam nadzieje ze inne kobiety nie beda tak reagowaly w przyszlosci... :confused:

kasro miłej zabawy, Twoja mama świetnie sobie poradzi z Karolcią nie martw się, zresztą sama piszesz że Karolinka przesypia całą noc wiec baw się dobrze i nie zamartwiaj na zapas.

reklama
kasro- super :-)
czekamy na zdanie relacji:-)

zielono mi -poniewaz Jasio byl wczoraj zwizyta u starszej o 2 tygodnie kolezanki to z nia spedzil popoludnie i wczesny wieczor andrzejkowy wiec o wrozbach zapomnial :-D Zagadal do tamtej jak sobie lezeli na brzuchach zeby p[rzelamac pierwsze lody a ona zaczela plakac... :shocked2:
Mam nadzieje ze inne kobiety nie beda tak reagowaly w przyszlosci... :confused:

Jasio będzie wielkim gwiazdorem skoro dziewczyny już dostają histerii na jego widok :-D

Do góry