reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

my dostalismy zaproszenie od naszego przyjaciela na imprezke z mottem:tak: a tegoroczne motto to : kontrasty. Zamierzamy z zaproszenia skorzystac, tylko musialabym pomyslec nad moim kontrastem:-D macie moze jakies pomysly dziewczyny?? a nasze chlopaki swietuja z tesciami:tak::-)

reklama
zielono mi- pierwsz mysl jaka mi przyszla do glowy to kontrast kolorystyczny w ubiorze - ty na bialo, maz na czarno (albo na odwrot)

ja juz chyba wspominalamze Sylwestra planujemy spedzic ze znajomymi (chcialabym zeby to bylou nas- poloze Jasia i mam spokoj...) - jedni maja czerwcowa coreczke, a drudzy beda majowymi rodzicami :-)

wiecie co, ja z jednej strony bardzo sie ciesze, ze wychodzimy z domu i spedzimy sylwestra z orzyjaciolmi, ale z drugiej martwie sie o chlopakow, wiem, ze beda w dobrych rekach, ale nie mam pojecia, jak zareaguja na te wszytskie huki i wystrzaly, czy sie nie wystrasza za bardzo i czy tesciowie dadza sobie rade z uspokojeniem ich??:baffled::confused:

Ja pierwszego sylwestra Piotrusia chcę spedzić z nim, mimo iz bedzie spał :sorry2: Jakos tak nie wyobrażam sobie balowac tego dnia bez niego itd... Nie wiem, moze już sie starzeję :zawstydzona/y: Ale mąz tego samego zdania wiec u nas pełna zgoda :tak: Pewnie pojedziemy do moich rodziców, winko, pyszności i pół nocy grania w Scrabble :-D

my na sylwestra tez do znajomych, Piotrus raczej pojedzie z nami i zamierzam go polozyc w pokoju - nie wiem jeszcze jak to bedzie bo to jest dopeiro w fazie planowania :tak:

ale za to 29 grudnia jedziemy na weselicho do Wrocławia :-D:-D dziadki pilnuja małego :tak::tak: już nie moge się doczekać :-D ale się wytancze !!!

A ja jeszcze nigdy nie zastawiałam małego na noc mimo że okazji było wiele. Chyba z 8 wesel nam przeszło w tym roku koło nosa. A z drugiej strony to sobie nie wyobrażam jak odespac taką zarwaną noc.:szok:

zielono mi
kontrasty
-ty za mezczyzne,on za kobiete

-on w stroj kapielowy ty w futerkach;-)
-on diabel,ty aniol
poki co tyle mi przyszlo do g;owy

reklama
z tym odespaniem nie jest tak źle, przekonałam się o tym już nie jeden raz, a moja zuzia jakby wiedziała, kiedy gdzieś wychodzimy, bo prawie zawsze śpi do samego rana, nawet do 6 lub 8 rano!!!
My bardzo chcemy gdzieś iść na Sylwestra, ale tylko gdzieś, żeby było blisko do domu jakby co, bo to nigdy nie wiadomo. Ale jak narazie nie ma nic ciekawego, wszędzie taka drożyzna, że szok!!!:szok:

Do góry