reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
bawcie sie dobrze dziewczyny:tak:,
mysz możesz być pewna że bedę milczeć jak grób:laugh2:

ewula moze Rafałek pośpi u szwagierki i bedzie ok, my z Maja byliśmy u znajomych na imprezce i Maja spała od 7:30 w innym pokoju i było dobrze tylko szkoda mi jej bylo jak jechaliśmy do domu bo 3 w nocy ale nie obudziła sie:-)na szczeście , dopiero rano w domu o 8 zrobiła pobudke

Więc tak powiem. Nie było tak źle. Rafał dał posiedzieć aż dwie godziny. Niestety nie było mozliwości położenia go w drugim pokoju bo to kawalerka. Zdrzemna sie tuż przed wyjazdem z pół godziny. Na imprezie był zadowolony mimo że śpiący. Ale postanowiliśmy wracać żeby go nie budzić jak trzeba ubierać w kombinezon. Uciął sobie drzemke w samochodzie i w domu znowu sie obudził. Poszedł spac przed 21 i mimo to obudził sie rano jak zwykle o 7.

Bylam z Jasiem u mojej pryzjaciolki -Jasio zachowywal sie jak aniol -on zawsze jak idzie z wizyta to potrafi zrobic wrazenie super grzecznego i spokojnego dziecka :-D I chyba powinnam codziennie gdzies chodzic... ;-)

A my w najbliższą środę zostaliśmy zaproszeni z Zuzią do znajomych na obiadek, ogólnie zuzia na takich spotkaniach jest taka grzeczna, że hoho:-D

Co robicie dziewczynki z okazji Andrzejek? macie jakieś plany? :confused:

Co robicie dziewczynki z okazji Andrzejek? macie jakieś plany? :confused:

Zadnych planów. Z Rafałem niewiele można zaplanować.

Wczoraj za to byliśmy u znajomych (naszych świadków) dwa miesiące temu urodziła im się córeczka no i trzeba było zobaczyć, zapoznać młodych. Rafał był bardzo grzeczny tak że chyba ponad trzy godziny posiedzieliśmy.

reklama
Ja tez nic...moze meza wysle zeby sie pobawil to ja bede miec babski wieczor z majka i swiety spokoj,bo moj maz duzo halasuje a mnie to denerwuje.

Do góry