reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Żaniu nie biegałam bo mnie głowa bolała, więc stwierdziłam że lepiej poleżec przed telewizorem na kanapie;-), we wtorek mały płakał opiekował się facet no ale ja musiałam go wspierać duchowo;-)a wczoraj postanowiłam że narazie odpuszczam,;-) Żaniu ja zawsze sobie znajdę jakąś wymówkę:zawstydzona/y:

hmmmmmmmmmm skąd ja to znam - wymówka... hmmmmmmmmmmm
ja zawsze mówie - że najsłabszym moim punktem jest moja silna wola... :-D

reklama
z tymi wymówkami to znam to z autopsji, obiecuje sobie że zapisze się znów na aerobik i wiecznie niby mi nie po drodze albo czasu za mało albo mówie że zrobie to jutro:baffled:

przez chorobe schudlam 1kg :rofl2: Oczywiscie nie zaluje ze nie wymiotowalam dluzej bo to juz bylby masochizm... ale moglam stracic wiecej...
Obiecalismy sobie z mezem ze zeszczuplejemy przez te 2 miesiace - ja 50% tego co moj maz... Czyli jak on 8kg to ja 4... Ciekawe komu sie uda :-D:-D:-D

dziewczyny, jestem chora na głowę! otóż dwa albo trzy razy w tygodniu jem popcorn ( taki robiony w mikrofalówce) i kurcze nie potrafuę sobie odmówić, a brzuch robi się tłusty i obwisły.... musze się w końcu ( mówię to od narodzin zuzi) wziąść za brzuchol....

a w sobotę (20.10.07) byłam na wypadzie z koleżankami, zrobiłam taki jakby babski wieczór a'la "pępkowe", byłyśmy w klubie, tańczyłam pół nocy i było super! wróciłam do domu ok. 5,a moje dziecię razem z moim mężem w łóżku spali jak aniołki i zuzia obudziła się ok. 8, dała mi pospać jeszcze troszkę, ale było super! tęskniłam za nią bardzo, ale nie żałuję! polecam!:-):-):-):-)

to ja w takim razie tez jestem chora...kilka razy dziennie kakao (normalnie BEZ jestem chora)..no i zawsze przed snem muszę coś zjeść, bo jakoś mi niedobrze jest...A WAGA ROŚNIE

gaaliyah dobrze że sobie "fundnełaś" takie wyjście, bo jak zacznie sie ząbkowanie może byc ciężko

ja nie mam innych odchylen dotyczacych lakomstwa niz mialam przedtem :-D Z tym ze dobrze ze Jasio nie jest na Bebiko bo to na 100% bym mu podjadala i dziwie Ci sie gal ze Ty tego nie robisz :-D

Ja juz nawet nie wspomne o swoim obżarstwie:wściekła/y: jem wszystko co sie da.

A taki wypad mi tez by sie przydał ale facet mnie nie pusci:-(

reklama
A mnie handra domowa dopada :| wyjscie, randka, a co to jest ??
eh szkoda gadac........
za długo siedze w domu, czekam na wiesci o nowej pracy z lekkim drzeniem strachu i radości, i sama nie wiem ktore przeważa.
Ale chce isc do ludzi, pozartowac sobie, powyglupiac sie, poczarowac jakichs facetów, nauczyc sie samejczegos nowego, bo guganie i czarowanie syna to mi juz lekko bokiem wychodzi:szok: a tak czekałam i wogóle...a teraz sie czuje jak wyrodna matka:baffled:

Do góry