reklama
Melduję posłusznie że bylam w kinie wczoraj na "Katyniu" Świat się nie zawalił, dzieci ładnie zasnęły i nie uschły z tęsknoty tak jak się tego obawiałam
Co do filmu to nie był tak drastyczny jak się obawiałam i bardzo mi się podobał, można o nim rozmawiać i rozruszał trochę mój zaśniedziały intelekt. Ja w ogóle jestem w gorącej wodzie kąpana i wychowana na "potopie" więc najchętniej bym teraz wsiadła na koń i z szablą pojechała mścić nasze krzywdy narodowe
Pozdrawiam
Agnieszka
Co do filmu to nie był tak drastyczny jak się obawiałam i bardzo mi się podobał, można o nim rozmawiać i rozruszał trochę mój zaśniedziały intelekt. Ja w ogóle jestem w gorącej wodzie kąpana i wychowana na "potopie" więc najchętniej bym teraz wsiadła na koń i z szablą pojechała mścić nasze krzywdy narodowe
Pozdrawiam
Agnieszka
PS. Ostatnio nie mam czasu pisać - trochę mi przeszła faza na pisanie na BB i nie mam za dużo czasu żeby czytać - ale nie przeszła mia faza na Was Więc jakby co to nie śledzę większości wątków nie obraźcie się jak komuś na coś nie odpiszę.
Pzdr
Agnieszka
Pzdr
Agnieszka
mysz1978
Fanka BB :)
najchętniej bym teraz wsiadła na koń i z szablą pojechała mścić nasze krzywdy narodowe
Pozdrawiam
Agnieszka
Wspaniale to ujelas :-)
Jeszcze jedno:
Flaga na maszt
Irak jest nasz
A rower jest wielce OK
Rower to jest świat
Po prostu uwielbiam jeździć, ostatnio zaczęłam znów, wyczyściłam rower, naoliwiłam łańcuch wszystko jak trza, trochę zaniedbany był biedaczek, ale wspaniale się spisuje. Jeżdżę, dzisiaj byłam na drugim końcu miasta (Pruszcza oczywiście) zamówić meble, jeżdżę też gdzie się da do sklepu, na zakupy.... (może schudnę ) Ale najważniejszy jest pęd wiatru we włosach jak się rozpędzam z górki To mi naprawdę daje power, chociaż przedwczoraj nie mogłam ruszyć nogami jak zrobiłam dłuższą wyprawę po przerwie Dzisiaj odpukać na razie OK.
Mąż sugerował mi fitness ale 100 razy wolę rower
Pzdr
Aga
Flaga na maszt
Irak jest nasz
A rower jest wielce OK
Rower to jest świat
Po prostu uwielbiam jeździć, ostatnio zaczęłam znów, wyczyściłam rower, naoliwiłam łańcuch wszystko jak trza, trochę zaniedbany był biedaczek, ale wspaniale się spisuje. Jeżdżę, dzisiaj byłam na drugim końcu miasta (Pruszcza oczywiście) zamówić meble, jeżdżę też gdzie się da do sklepu, na zakupy.... (może schudnę ) Ale najważniejszy jest pęd wiatru we włosach jak się rozpędzam z górki To mi naprawdę daje power, chociaż przedwczoraj nie mogłam ruszyć nogami jak zrobiłam dłuższą wyprawę po przerwie Dzisiaj odpukać na razie OK.
Mąż sugerował mi fitness ale 100 razy wolę rower
Pzdr
Aga
mysz1978
Fanka BB :)
A propos robienia czegos dla siebie i wlasnej przyjemnosci zerknijcie sobie na wyprzedaz biustonoszy - naprawde fajne sa, ale z tych co bylyby dobre dla mnie nie ma mojego rozmiaru :-(
Bielizna damska.. Wyszukiwanie zaawansowane. Bielizna damska. Sklep z bielizną. Bielizna Gaia
ale moze komus sie przyda...
Bielizna damska.. Wyszukiwanie zaawansowane. Bielizna damska. Sklep z bielizną. Bielizna Gaia
ale moze komus sie przyda...
reklama