reklama
M
mamaoli
Gość
mamooli - super ze mialas takie mile chwile :-) Oby bylo ich wiecej :-)
Napisz jak sobie Ola radzi w przedszkolu?
właśnie miałam Wam sie chwalić, że jest super Płakała tylko pierwsze dwa dni przy rozstaniu a teraz to cała szczęśliwa do przedszkola jedzie. A jak rano zaspana i nie chce się ubierać to ją podpuszczam i mówie; a , to dzisiaj nie idziesz, a ona zaraz, że idzie i już się ubieramy:-)
Gorzej jak wraca, bo czasem już od progu się z Maksem piorą....
Barszczyk - ogromne gratulacje :-):-):-).
Ja też wczoraj miałam egzamin i niestety nie udało mi się :-(. Przez palanta, który jechał prosto a włączył kierunek, że skręca . Następny mam 23 października
Zgred - Tobie również należą się gratulacje :-). Teraz to już tylko końcówka ;-)
Mamooli - fajnie, że miałaś sympatyczny dzień . Myślę, że jak Ola poszła do przedszkola to będzie Tobie dużo lżej i częściej będziesz się uśmiechała ;-)
Ja też wczoraj miałam egzamin i niestety nie udało mi się :-(. Przez palanta, który jechał prosto a włączył kierunek, że skręca . Następny mam 23 października
Zgred - Tobie również należą się gratulacje :-). Teraz to już tylko końcówka ;-)
Mamooli - fajnie, że miałaś sympatyczny dzień . Myślę, że jak Ola poszła do przedszkola to będzie Tobie dużo lżej i częściej będziesz się uśmiechała ;-)
marysia_85
Fanka BB :)
natka1977 głowa do góry następnym razem na pewno się uda.
Kurczę jak ja się cieszę że studia skończone, o stresie z egzaminu na prawo jazdy już dawno zapomniałam (to już ponad 10 lat) Nie wiem jak bym teraz dała radę. Nawet by mi się nie chciało.
Kurczę jak ja się cieszę że studia skończone, o stresie z egzaminu na prawo jazdy już dawno zapomniałam (to już ponad 10 lat) Nie wiem jak bym teraz dała radę. Nawet by mi się nie chciało.
Dzięki dziewczyny za Gratulację i życzenia :-):-)
sama jestem w szoku że mi tak poszło jestem nawet lepsza od męża bo on zdał za drugim razem he he mogę się teraz troszkę powywyższać
no ale przynajmniej jest ze mnie dumny ;-)
sama jestem w szoku że mi tak poszło jestem nawet lepsza od męża bo on zdał za drugim razem he he mogę się teraz troszkę powywyższać
no ale przynajmniej jest ze mnie dumny ;-)
mysz1978
Fanka BB :)
ewula - masz racje - ja tez nie wiem jakbym teraz zdala prawo jazdy (mam od 9 lat) no i jakbym teraz miala studiowac to tez bylaby męka
Jednak tego typu rzeczy najlepiej jest robic jak najwczensiej bo potem sie nie chce.
Podziwiam osoby ktore maja okolo 40-ki i chce im sie studiowac... a moze to tylko ja taka malo ambitna jestem
Jednak tego typu rzeczy najlepiej jest robic jak najwczensiej bo potem sie nie chce.
Podziwiam osoby ktore maja okolo 40-ki i chce im sie studiowac... a moze to tylko ja taka malo ambitna jestem
reklama