reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Jeszcze nie wiem, Kluliczek mi mówil bo ma podobne problem że sam zabieg korekcja paznokcia to już nie bo robią ze znieczuleniem, a boli to teraz, ja zawsze je wycinałam na czas a teraz zaniedbałam i musi chirurg działać bo aż zapalenie mi sie zrobiło i w sandałkach chodzę.
M.M
Mamusia majowa'07 :)
No peweni boli... Nie wiem czy to o to samo chodzi ale koleżance sie kiedyś wrósł paznokieć to miała zrywaną cała płytkę Niby na znieczuleniu miejscowym ale i tak bolało :-(Później odrósł jej cały paznokieć od nowa. Teraz są moze jakieś lepsze metody... No a barszczyk ma rację, pocierpisz ale szybko pewnei się zagoi Przeciez silna kobitka jestes ;-)
Mamaoli - wypas! Super dzień. Też bym się wyrwała z chęcią, teraz dzieciaki chore to siedzę w domu, męża też nei ma nawet nie bardzo mogę ich zostawić
No ale za to miałam kolejną lekcję francuskiego. Moja lektorka mnie chwali :-) Jestem super po prostu
O właśnie idę się pouczyc trochę :-)
No ale za to miałam kolejną lekcję francuskiego. Moja lektorka mnie chwali :-) Jestem super po prostu
O właśnie idę się pouczyc trochę :-)
Kluliczek
Babka z laską
Boli przy zrywaniu (czasem), ale nie aż tak strasznie. Potem przy zmianie opatrunku (najlepiej jak robi to lekarz lub pielęgniarka, bo trzeba opatrunek zerwać, a nie zawsze człowiekowi da się za jednym zamachem - oczywiście po odmoczeniu się zrywa...), ale i tak to niebo jest w porównaniu z tym co masz teraz. I dowiedz się co on proponuje, żeby się nie powtórzyło. Albo plastyka, albo u kosmetyczki specjalne klamry...
Ja mam jakieś zmutowane pazury - one mi jeszcze nie wrastają, ale cholernik tak dziwnie rośnie, że wbija mi się rosnąc od góry w palec . Czekam jak na zbawienie na tą cholerną plastykę...
A ja po kryjomu będę się samouczyła przez internet niemieckiego troszkę. Specjalnie mi nie zależy, ale ćwiczyć umysł trzeba. Jakieś podstawy zdobędę, a żal nie wykorzystać tych nadludzkich zdolności jakie teraz mam (połączonych z gapostwem do granic możliwości ).
No i brwi unormowałam, jakieś kosmetyki kupiłam, do fryzjerki wybiorę się w październiku... I może schudnę, bo znów mam mdłości .
Ja mam jakieś zmutowane pazury - one mi jeszcze nie wrastają, ale cholernik tak dziwnie rośnie, że wbija mi się rosnąc od góry w palec . Czekam jak na zbawienie na tą cholerną plastykę...
A ja po kryjomu będę się samouczyła przez internet niemieckiego troszkę. Specjalnie mi nie zależy, ale ćwiczyć umysł trzeba. Jakieś podstawy zdobędę, a żal nie wykorzystać tych nadludzkich zdolności jakie teraz mam (połączonych z gapostwem do granic możliwości ).
No i brwi unormowałam, jakieś kosmetyki kupiłam, do fryzjerki wybiorę się w październiku... I może schudnę, bo znów mam mdłości .
krupka
Entuzjast(k)a
Współczuję przepraw pazurowych - na samą myśl robi mi sie słabo
Natka - głowa do góry! W końcu sie uda Tylko sie nie stresuj! - pomyśl sobie "przecież absolutnie nic sie nie stanie, jeśli nie zdam - świat sie nie zawali - ani mój, ani cudzy" - no i na pewno jakoś pójdzie
Barszczyk.... no coz... teraz w samochód i.... ucz się jeździć. Ja opanowałam tę sztukę jakieś kilka tys. km po egzaminie ;-)
Natka - głowa do góry! W końcu sie uda Tylko sie nie stresuj! - pomyśl sobie "przecież absolutnie nic sie nie stanie, jeśli nie zdam - świat sie nie zawali - ani mój, ani cudzy" - no i na pewno jakoś pójdzie
Barszczyk.... no coz... teraz w samochód i.... ucz się jeździć. Ja opanowałam tę sztukę jakieś kilka tys. km po egzaminie ;-)
sama jestem w szoku że mi tak poszło jestem nawet lepsza od męża bo on zdał za drugim razem he he mogę się teraz troszkę powywyższać
no ale przynajmniej jest ze mnie dumny ;-)
GRATULACJE!!! KOBIETY GÓRĄ!!!
ja nie mogę się wywyższać-praktycznie zaraz po ślubie zagoniłam piotra na prawo jazdy i ten cholernik zdal za pierwszym razem od tamtej pory ja nie mam siły przebicia w wyścigu do kierownicy (ja też zdalam za pierwszym razem,ale to się nie liczy,bo miałam wtedy 17 lat )
reklama