reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Zapisałam się na sobote do fryzjera:-), odrosty mam 5 cm:eek: i do chirurga wkoncu na te moje wrosnięte paznokcie, wizyta w poniedziałek:no: boje się:no::no::no:

reklama
Nie bój się będzie dobrze - wizyta u fryzjera dobrze Ci zrobi a te paznokcie - no cóż - szybko pójdzie i zapomniisz ;-) a to w ogóle boli ?????? bo nie wiem na czym ten zabieg czy coś tam polega ???:baffled:

Jeszcze nie wiem, Kluliczek mi mówil bo ma podobne problem że sam zabieg korekcja paznokcia to już nie bo robią ze znieczuleniem, a boli to teraz, ja zawsze je wycinałam na czas a teraz zaniedbałam i musi chirurg działać bo aż zapalenie mi sie zrobiło i w sandałkach chodzę.:eek:

No peweni boli... Nie wiem czy to o to samo chodzi ale koleżance sie kiedyś wrósł paznokieć to miała zrywaną cała płytkę :szok: Niby na znieczuleniu miejscowym ale i tak bolało :-(Później odrósł jej cały paznokieć od nowa. Teraz są moze jakieś lepsze metody... No a barszczyk ma rację, pocierpisz ale szybko pewnei się zagoi :tak: Przeciez silna kobitka jestes ;-)

Mamaoli - wypas! Super dzień. Też bym się wyrwała z chęcią, teraz dzieciaki chore to siedzę w domu, męża też nei ma nawet nie bardzo mogę ich zostawić

No ale za to miałam kolejną lekcję francuskiego. Moja lektorka mnie chwali :-) Jestem super po prostu :p

O właśnie idę się pouczyc trochę :-)

Boli przy zrywaniu (czasem), ale nie aż tak strasznie. Potem przy zmianie opatrunku (najlepiej jak robi to lekarz lub pielęgniarka, bo trzeba opatrunek zerwać, a nie zawsze człowiekowi da się za jednym zamachem - oczywiście po odmoczeniu się zrywa...), ale i tak to niebo jest w porównaniu z tym co masz teraz. I dowiedz się co on proponuje, żeby się nie powtórzyło. Albo plastyka, albo u kosmetyczki specjalne klamry...
Ja mam jakieś zmutowane pazury - one mi jeszcze nie wrastają, ale cholernik tak dziwnie rośnie, że wbija mi się rosnąc od góry w palec :wściekła/y:. Czekam jak na zbawienie na tą cholerną plastykę...
A ja po kryjomu będę się samouczyła przez internet niemieckiego troszkę. Specjalnie mi nie zależy, ale ćwiczyć umysł trzeba. Jakieś podstawy zdobędę, a żal nie wykorzystać tych nadludzkich zdolności jakie teraz mam (połączonych z gapostwem do granic możliwości :-p).
No i brwi unormowałam, jakieś kosmetyki kupiłam, do fryzjerki wybiorę się w październiku... I może schudnę, bo znów mam mdłości :-p.

Współczuję przepraw pazurowych - na samą myśl robi mi sie słabo :sorry2:

Natka - głowa do góry! W końcu sie uda :tak:Tylko sie nie stresuj! - pomyśl sobie "przecież absolutnie nic sie nie stanie, jeśli nie zdam - świat sie nie zawali - ani mój, ani cudzy" - no i na pewno jakoś pójdzie:-D

Barszczyk.... no coz... teraz w samochód i.... ucz się jeździć. Ja opanowałam tę sztukę jakieś kilka tys. km po egzaminie ;-)

sama jestem w szoku że mi tak poszło :-D:-D jestem nawet lepsza od męża bo on zdał za drugim razem :cool2::cool2::cool2::cool2: he he mogę się teraz troszkę powywyższać :-p:-p
no ale przynajmniej jest ze mnie dumny ;-)

GRATULACJE!!! KOBIETY GÓRĄ!!! :-D

ja nie mogę się wywyższać-praktycznie zaraz po ślubie zagoniłam piotra na prawo jazdy i ten cholernik zdal za pierwszym razem :-p od tamtej pory ja nie mam siły przebicia w wyścigu do kierownicy :-D (ja też zdalam za pierwszym razem,ale to się nie liczy,bo miałam wtedy 17 lat :tak:)

reklama
Do góry