reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

:-)Gratulujemy Barszczyku zdania za pierwszym razem to naprawdę wyczyn, ja za drugim zdałam, witaj w świecie kierowców.:-)

reklama
A więc:
w moje 25 urodzinki (czyli dzisiaj) zrobiłam sobie super prezent i ZDAłAM PRAWO JAZDY ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!
Po przebojach z kursu - stłuczce i wielu innych w końcu jestem kierowcą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jupi jupi jej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
I jestem też troszkę zawiana bo pierwszy raz od ponad roku wypilam zdziebko więcej :sorry2::sorry2::sorry2:

MEGAGRATULACJE:tak:

No to jest news :) Brawo Barszczyk, zdawać egzamin 4 mies. po urodzeniu dizecka to moim zdaniem jest naprawdę coś! Gratulacje!

A z kolei jak mogę się pochwalić że wreszice zaliczyłam wsyzstkie przedmioty ze studiów, więc od pełni szczęścia dizeli mnie tylko praca dyplomowa ;-P

W naszej uczelni tak sprytnie wymyślili że muszę na to i tak wziąć powtarzanie semestru, zdzierają kasę jak mogą a mi powinni już pomnik wystawić - ile ja tam już łazienek ufundowałam!

Mało jest takich przedmiotów których nie powtarzałam a niektóre powtarzałam po kilkakroć :))

Raz miałam indywidualny tok studiów raz przedłużenie (nie wiem nawet czego) a teraz powtarzam semestr. Jestem naprawdę dobrą studentką :)

Aga

Najważniejsze zgred, że idziesz do przodu! ;-)
A tak swoją drogą, to mało wam uczelni w Trójmieście, że postanowilaś dojeżdżać do Łodzi??:szok:

reklama
barszczyk GRATULACJE!!!!!!

I NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI URODZIN!

zgred Tobie również gratulije:tak:

A ja dziś miałam troche lżej, bo Maksiu został u babci na noc, rano zapakowałam Kamile, odwiozłyśmy Ole do przedszkola, tate do pracy, później do domku, jak Kamilka usneła to ja też na godzinke:-) a później zapakowałam wózek do auta i pojechałam , najpierw pochodziłam po sklepach, później do bratowej na kawke, spacer po parku no a później odebrać Ole fajnie było, tak niewiele potrzeba mi do szczęścia czasami:sorry2: Najwyrazniej mi to doobrze zrobiło bo i mama i mąż wieczorem powiedzieli mi, że ładnie dziś wyglądam;-) A może po prostu ładnie wyglądałam , bo pierwszy raz od dłuższego czasu byłam zwyczajnie uśmiechnięta..

Do góry