reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
:-D:-D no może dlatego mówi się że było łatwiej bo nie było tej całej otoczki z kamerami itp.:-D:-D teraz nawet jakby się chciało coś ułatwić kursantowi to niestety kamery wszystko rejestrują i nie da rady :no::no: a na mieście bite 40 minut trzeba jeżdzić :dry::dry:

ogólnie to nie jest tak trudno bo na placyku tylko dwa manewry itp. ale u nas w zielonce jest strasznie z tym prawkiem bo większość nie zdaje i już cała masa przekrętów i innych afer była .....

barszczyk - jak ja zdawalam 9 lat temu to tez wtedy byly afery z lapowkami non stop i poniewaz jako jedyna z calej grupy zdajacych zaliczylam plac manewrowy to chociaz po miescie nie pojechalam rewelacyjnie ;-) to facet mnie puscil bo tak to by podpadlo od razu ze cala grupe oblal :-D

No ten placyk manewrowy to był kiedyś straszny ;-) teraz tylko 2 zadania są na placyku :-Da u nas nie tyle chodzi o łapówki ale o to że mamy bardzo niską zdawalność i wszyscy się zastanawiają co z tym naszym WORDEM jest :confused: duża część egzaminatorów to takie straszne mendy że szkoda gadać ...

dzisiaj odebrałam prawko :-D wyszłam z urzędu komunikacji, zamieniłam się z mężem miejscami i zawiozłam rodzinkę do domku :-D to był mój debiut i mąż stwierdził że jest w szoku że tak dobrze mi poszło :-D nawet nie bał się dać mi auta :-D no to teraz z drogi śledzie bo Gosia jedzie !!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzisiaj odebrałam prawko :-D wyszłam z urzędu komunikacji, zamieniłam się z mężem miejscami i zawiozłam rodzinkę do domku :-D to był mój debiut i mąż stwierdził że jest w szoku że tak dobrze mi poszło :-D nawet nie bał się dać mi auta :-D no to teraz z drogi śledzie bo Gosia jedzie !!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Super Małgosiu:-)

bo ci,co teraz zdają twierdzą,ze wtedy było łatwiej :-p
Ja uwazam, że faktycznie było łatwiej, ale co do testów - była jedna dobra odpowiedź, a z takimi testami zawsze jest łatwiej:tak:

Co do jazdy, to ciągle tak samo - jak ktoś sie nadaje, to zda za pierwszym, ew, II razem. A jak ktoś próbuje po 10 razy i nic, to powinien dac sobie spokój, bo pewnie i tak z tego prawka korzystac nie bedzie....

No i bierz jak najczescie auto Gosia - tu jak najberdziej jest trafne powiedzenie "praktyka czyni mistrza":-)

reklama
O ile ja pamiętam to 10 lat temu było więcej niz jedna odpowiedź. Wiem bo w jednym pytaniu zamiast dwóch odp. zaznaczyłam jedna i to był moj błąd.

Do góry