Ewitka
Majowo-lutowa mama
Szerlock jakbys sobie pobiegała z miseczkami D i większymi, to byś zmieniła zdanie. Jedyne wyjscie to chyba zarzucić na plecy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marti ja myslalam, ze ty kawal cyca masz a ty tak jak ja? nie to zebym sie cieszyla, ze ty tez masz male piersiątka, ale troche mnie to na duchu podnislo, bo jak patrze po laskach to mysle, ze ja jedyna w polsce, ba na swiecie jedyna, mam takie pchełki. mam wielki kompleks na tym punkcie. łudziłam sie, ze po ciazy zostana mi wieksze, chociaz troche, ale gdzie tam. mam mniejsze niz przed ciaza. a tak w temacie to jakie modele strojow kapielowych kupujesz zeby jakos nie wygladac tragicznie? bo juz tyle zmierzylam i taka lipa, ze juz nie wiem. chyba sobie napcham tych poduszeczek po 4 na kazdy cycek