reklama
kacoerek byl u babci do 3 nad ranem, ale pietro wyzej, bo my mieslimy parapetowke. najwczesniej zostanie u babci na cała noc, w marcu, bo idziemy na wesele. bariera u nas jest cycus, ale do marca mam zamiar nie karmic juz.
mysz byliscie w tym kinie? i jaki film?
mysz byliscie w tym kinie? i jaki film?
Gaal
Fanka BB :)
czy ktoras z was kupowała moze z bon prixa? bo jestem ciekawa jakiej jakosci te rzeczy sa. jest kilka fajnych ciuszkow, ktore moze bym kupiła, ale nie wiem czy warto.
znajoma z pracy kupuje bardzo często, czasami na żywo ubrania są gorszej jakości niż by się wydawało jak się widziało coś w katalogu, ale w zasadzie często jest zadowolona ...
mysz1978
nigdzie nie bylam - mielismy isc dzisiaj. Wkurzylam sie jednak na mojego meza ze jak wybyl z domu po glupi nawilzacz powietrza to go nie bylo kilka godizn... I caly dzien to ja sie zajmowalam Jasiem. No i dzis na kino ochoty nie mam bo po pierwsze maz mnie wkurza, a po drugie jutro wracam do pracy i nie moglabym sie skupic na filmie :-(
Jasio idzie do opiekunki, maz ma cos do zrobienia w domu a ja pojade pochodzic po sklepach.
Jasio idzie do opiekunki, maz ma cos do zrobienia w domu a ja pojade pochodzic po sklepach.
czy ktoras z was kupowała moze z bon prixa? bo jestem ciekawa jakiej jakosci te rzeczy sa. jest kilka fajnych ciuszkow, ktore moze bym kupiła, ale nie wiem czy warto.
tez sie kilka razy zastanawialm, bo nie ktore rzeczy sa fajne, ale...
ostatnio szwagierka kupila sukienke, a tesciwa jakas tunike - obie rzeczy - tak jak pisze gaal - duzo gorszej jakosci niz na zdjeciu, poza tym rozmiary mocno zanizone - szwagierka nosi 38, zamowila 38 a sukienka przyszla jak duza 40, w dodatku miala kroj prawie jak na zdjeciu - inne zaszywki - a "prawie" robi roznice
krupka
Entuzjast(k)a
no to polecam podesłanie pociechy od czasu do czasu do babci - nawet jeśli jest blisko Moja koleżanka nigdy nie zostawiała malego u swojej mamy, ani w ogóle nigdzie i on teraz mając 5 lat nie chce nigdzie na noc zostać No chyba, ze z mamą...
reklama
Gaal
co do rozmiarów, to wiem, że można wymienić rozmiar, odesłać im daną rzecz i wtedy wyślą większy lub mniejszy, ale ja tak sobie myślę, że dużo z tym zachodu ...? ale jak są jakieś promocje, czy coś to warto może czasem zaryzykować??? ach ....