reklama
ej no słuchajcie ja sobie siedze z lampką szampana, bo moje chłopaki wybrali sie na włajaż do tesciowej kawał drogi ode mnie. jakby ktos wiedzial to ze szwederka na fordon. i siedze sama. w kazdym razie beda na 20, ale dziwnie mi bez nich - pusto, cicho. dziwnie.
mysz dyć pewnie, ze idz. ja jaki doradca, jakbym non stop wychodzila, a tak naprawde to nie wiem jak smakuje piwo w miesce, bo od prawie2 lat nie byłam, ale...no własnie ale idę we wtorek z moim kiedys bliskim kolega, a teraz torche oddalonym:-( we wtorek na miasto, a m. zostaje z kapsiulkiem
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
a ja namówiłam meza zebysmy tez poszli do kina a babcia popilnuje Wojtusia i się zgodził. Jurto pogadam z mama czy by kiedys nieposiedział troszke z małym
A ja swojego już kilka razy molestwałam na kino i nic, siedzimy dalej w domu. Fakt że z kasy się wypukaliśmy bo ubezpieczenie samochodu trza było zapłacić ale żałowac żonie na kino!!!!! Bo z małym to nigdzie od tygodnia nie chodzimy leczymy dalej kaszel.
O sorry, sorry w ubiegłą niedzielę zabrał mnie na pizze (chyba w ramach rekompensaty za to kino co go nie było) tak dba o to żebym przypadkiem nie schudła.
O sorry, sorry w ubiegłą niedzielę zabrał mnie na pizze (chyba w ramach rekompensaty za to kino co go nie było) tak dba o to żebym przypadkiem nie schudła.
reklama