reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
ej no słuchajcie ja sobie siedze z lampką szampana, bo moje chłopaki wybrali sie na włajaż do tesciowej kawał drogi ode mnie. jakby ktos wiedzial to ze szwederka na fordon. i siedze sama. w kazdym razie beda na 20, ale dziwnie mi bez nich - pusto, cicho. dziwnie.

szerlock - no i bardzo dobrze ze moglas troche odpoczac :tak:

Moj maz nalega zeby isc ze man do kina :-D No i chyba jutro mu ulegne i pojdziemy... :sorry2:

mysz dyć pewnie, ze idz:-D. ja jaki doradca, jakbym non stop wychodzila, a tak naprawde to nie wiem jak smakuje piwo w miesce, bo od prawie2 lat nie byłam, ale...no własnie ale idę we wtorek z moim kiedys bliskim kolega, a teraz torche oddalonym:-( we wtorek na miasto, a m. zostaje z kapsiulkiem

czy ktoras z was kupowała moze z bon prixa? bo jestem ciekawa jakiej jakosci te rzeczy sa. jest kilka fajnych ciuszkow, ktore moze bym kupiła, ale nie wiem czy warto.

a ja namówiłam meza zebysmy tez poszli do kina a babcia popilnuje Wojtusia i się zgodził. Jurto pogadam z mama czy by kiedys nieposiedział troszke z małym

A ja swojego już kilka razy molestwałam na kino i nic, siedzimy dalej w domu. Fakt że z kasy się wypukaliśmy bo ubezpieczenie samochodu trza było zapłacić ale żałowac żonie na kino!!!!! Bo z małym to nigdzie od tygodnia nie chodzimy leczymy dalej kaszel.
O sorry, sorry w ubiegłą niedzielę zabrał mnie na pizze (chyba w ramach rekompensaty za to kino co go nie było) tak dba o to żebym przypadkiem nie schudła.

reklama
dziewczyny, a zostawiałyście juz swoje pociechy na noc babciom lub komuś innemu?

nasz synek był u babci kilka razy i super się sprawdziło, także w razie imprezki nie mamy juz stresu ;-)

Do góry