reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

mysz ja jeszcze nigdy nie mialam sztucznych paznokci. to bedzie moj pierwszy raz. decyzje ta podejmowałam od sierpnia 2006 do dzis. na slubie miałam swoje.

co do solaryjnego syfu to ja sie nabawiłam łupieżu pstrego na łopatce, ale dermatolog kazała mi wsmarowywac nizoral do włosow, bo to ten sam łupież (tylko sie nie sypie:-D) i zeszło. pozniej jak chodziłam to sobie czysciłam dla pewnosci łózko, chociaz nie wiem co oni w tych butelkach maja, moze to sama woda

reklama
Ale fajny wątek, ja jako stara tapeciara zaszaleję tu wam :-D

Jeżeli chodzi o tusz, to używałam już prawie wszystkich ( dosłownie) i uważam, z ręką na sercu, że najlepszy na świecie jest tusz l'oreal "lash architect" kosztuje 44 zł, ale jest wydajny i przede wszystkim: wydłuża, podkręca i pogrubia!
Jak już mi się kończy, to kupuję zwykły tusz Celia za 3,50 i wlewam z tubki do opakowania l'oreal. Efekt prawie, że identyczny, często jest to kwestia dobrej szczoteczki, a nie samego tuszu;-)

krem do twarzy, to ja używam tylko nivea albo ew. masło kakaowe Ziaja:-)
balsam do ciała Ziaja Masło Kakaowe albo oliwka bambino:-p ( podkradam Zuzi)

żel pod prysznic: uważam, że Johnsona taki fioletowy jakiś tam energetyzujący czy jakoś tak, jest świetny, ponieważ ładnie pachnie, nie wysusza mojej skóry, ładnie się pieni. ( kosztuje ok. 8 zł)

strasznie polecam cienie do oczu firmy Bikor. Tymi cieniami malowała mnie moja makijażystka do ślubu i tak mi się spodobały, że tylko ich używam!
Bikor - Kolorowe Kosmetyki

Ostatnio w prezencie dostałam od koleżanki jedwab do włosów, rewelacja!:-)

wklejam wam zdjęcia, żeby pokazać wam jak działa lash architect! wszystkie moje koleżanki, które dały się na niego namówić nie żałują!

Gal - ale pieknosc z Ciebie... :tak: Tymi rzesami machniesz a mąz pewnie pada u Twych stop??? ;-)
Ja na solarium ZAWSZE czyszcze sobie lozko sama - raczej wody w tej butelce nie maja bo widac jakas piane no i pachnie tak chemicznie; tak wiec udaje ze w to wierze i ze nie ma zadnych bakterii :-D

dziękuję Myszko :-)

ja jak już jestem na solarium, to chodzę tylko na stojące, pod nogi kładę sobie kawałek papierowego ręcznika i czuję się "najbezpieczniej" ....:dry:

Oj ja mogę tu chyba książkę napisać, mimo że nie bardzo przepadam za strojeniem się tym bardziej po porodzie, to moja siostra na wszystko mnie ciągnie i wszystko mi robi....całe szczęście dla mojego budżetu ona ma salon kosmetyczny;-)...no ale ciągnie mnie też na wszystkie targi itp...a do tego uwielbiamy wyszukiwać super ciuchy za super cenę, także nasze powiedzenie to dobrze sie ubrać za małe pieniadze...ja jej w tym bardziej towarzysze a dla niej to cel zycia...

Lubię być opalona ale ze wzgledu na moja skłonność do pieprzyków rosnących jak grzyby po deszczu powinnam się ograniczać, czasem jak wielka impreza siostra mnie poprostu spryska i jestem dwa tygodnie murzynka;-), nie lubię tylko tego efektu jak to schodzi bo wyglada się jabyś była brudna no i zostaje troxhę na białych ubraniach:baffled:,

co do tuszu to też używałam Architec ale teraz kupuje Yves&S&L i daje 100 razy lepszy efeekt niż Architect kosztuje koło 80 zl ale starcza na pół roku..

fluid to lubie revlonu choc już pomału go wycofują....

a co do perfum to uwielbiam stare Poison Diora mają taki sex w sobie i Angel a z nowych Code Armani jest fajny tu jest lepiej bo perfumy są dużo tansze za butelke place w przeliczeniu ok 150 zl ja nie wiem czemu w Polsce ceny sa ponad 200/300 zl pogięło ich normalnie:baffled: teraz powinnam już sobie coś kupić ale narazie rolety są w kolejce...:sorry2:

Fajnie tak przez chwile pogadać o takich pierdolach:sorry2:

a co do perfum, to ja ubóstwiam: Aliena Thierrego Maglera, Euphorię Calvina Klein, Channel Coco Mademoisele, Kenzo Le Monde Est Beau.

a co do ubrań: to ja często kupuję sobie łaszki na różnych okazjach, czasami kupię sobie ekstra ciuch w lumpie,a do tego dokupię sobie np. coś droższego i często efektowniejszy okazuje się ciuch z lumpa!

reklama
Do góry