reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

dla własnej przymności jestem z córcią w Holandii u przyjciółki odpoczywam od meża hahah a on od nas krótka rozłąka dobrze zrobi choć nie dzieje się u nas źle

reklama
Co do zostawania z Quintusiem to nie mam nikogo takiego:-( niby moja siostra, ale ona ma takie pomysły że wolę go jej nie zostawiać:baffled:.
Dlatego gdzie ja to i Quinten ciągnę go wszędzie, wczoraj byliśmy na wyprzedarzach w wielkim domu handlowym i Quinten to uwielbia jeździ w wózku i ogląda wszystko i wszystkich. Oczywiście nakupowałam rzeczy jemu a nie sobie, kupłam w Zarze 2 pary spodni dżinsowych i 6 bluzeczek na długi rękaw wszystko za 50%.:-D

A przepraszam sobie tez kupiłam troche bielizny ale tylko majteczek:sorry2: bo staniki ciągle mleczne:zawstydzona/y:.

zapomniałam napsać że byłam z mężem w kinie na filmie "jeszcze raz"(niby iał być grany w kinach od 4 stycznia a byliśmy na nim 29 grudnia:-) jak byliśmy w Polsce a moja mama zajmowała się Mają, przed filmem byliśmy w restauracji mąż zabrał mnie na smaczną kolację:-)

w Polsce byłam u fryzjera, zrobiłam też pazurki i brwi jestem teraz ładna:-)

zapomniałam napsać że byłam z mężem w kinie na filmie "jeszcze raz"(niby iał być grany w kinach od 4 stycznia a byliśmy na nim 29 grudnia:-) jak byliśmy w Polsce a moja mama zajmowała się Mają, przed filmem byliśmy w restauracji mąż zabrał mnie na smaczną kolację:-)

w Polsce byłam u fryzjera, zrobiłam też pazurki i brwi jestem teraz ładna:-)

Eno eno to Żaniu poszalałaś trochę;-).

Jaki super wątek:-)

Wczoraj spadł śnieg w Poznaniu. Wybraliśmy się z mężem na spacer do bialutkiego, przepięknego parku. Kaczki i 3 łabądki były zdziwione, że ktoś je karmi o 21.30 :szok: ale zadowolone hihi.
Ze śpiącą Jagódką została moja siostra. Ach... jak fajnie:-)

Nie wiem co sądzicie o takim temacie i czy taki temat tu może być, ale ja tak sobie wczoraj pomyślałam, ze można by tu się radzić jedna drugiej np. co do tuszow wartych kazdej ceny:-D, czy kremow o cudnej mocy, balsamow, maseczek, podkładow, perfumow itd. takie kompendium naszych doświadczeń:tak::-D. jeśli temat nie pasuje to najwyżej niech zostanie usunięty.

reklama
Do góry