reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
brat dal rade - w koncu wzial Jasiana rece usiadl w fotelu i razem zasneli :-D Dobrze ze mu Jasio nie spadl...:eek:
Nie jezdzilo sie az tak zle, choc pare razy bylam az spocona z emocji :-D

Jak ja dawno nigdzie nie bylam,w publicznym miejscu...oprocz hipermarketu...wiecie jakies kino,knajpka...zapomnij...upupiona jestem poki co...

jak mąż wyzdrowieje to idziemy w weekend na kregle ze znajomymi i z córcią:-) trzymajcie kciuki żeby chorubsko dało mu spokój i nas nie zaatakowało narazie trzymamy się dzielnie z córcią:tak:

Wracam od koleżanki - pojechałam do niej na 9tą :-) Fajnie było - wywaliła faceta i sobie pogadałyśmy :-)

Aga

byliśmy wczoraj na bilardzie bo kręgle byly zajęta do 22 więc w tym samym lokalu jest bilard i pograliśmy trochę, córci też się podobało:-)

6qa5b38.jpg

6q249p3.jpg

87bugz5.jpg

6oujczp.jpg

a ja w piątek spotkałam sie z dziewczynami ze szkoły średniej :) hihi ale było spotkanie hihi. Same matki i temat przewodni ...dzieci... hahahahahahah. No ale oprócz tego były wspomnienia wycieczek i spory o to jakie wydarzenie kiedy hihi bo pamięć zawodzi :D
zgadałyśmy sie oczywiscie na "naszej klasie" :D

reklama
No proszę jak się dziewczyny bawiły, a Żaniu widzę, żew ten bilard to Ty profesjonalnie grasz;-).

Do góry