reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
brat dal rade - w koncu wzial Jasiana rece usiadl w fotelu i razem zasneli :-D Dobrze ze mu Jasio nie spadl...:eek:
Nie jezdzilo sie az tak zle, choc pare razy bylam az spocona z emocji :-D

Jak ja dawno nigdzie nie bylam,w publicznym miejscu...oprocz hipermarketu...wiecie jakies kino,knajpka...zapomnij...upupiona jestem poki co...

jak mąż wyzdrowieje to idziemy w weekend na kregle ze znajomymi i z córcią:-) trzymajcie kciuki żeby chorubsko dało mu spokój i nas nie zaatakowało narazie trzymamy się dzielnie z córcią:tak:

Wracam od koleżanki - pojechałam do niej na 9tą :-) Fajnie było - wywaliła faceta i sobie pogadałyśmy :-)

Aga

byliśmy wczoraj na bilardzie bo kręgle byly zajęta do 22 więc w tym samym lokalu jest bilard i pograliśmy trochę, córci też się podobało:-)

6qa5b38.jpg

6q249p3.jpg

87bugz5.jpg

6oujczp.jpg

a ja w piątek spotkałam sie z dziewczynami ze szkoły średniej :) hihi ale było spotkanie hihi. Same matki i temat przewodni ...dzieci... hahahahahahah. No ale oprócz tego były wspomnienia wycieczek i spory o to jakie wydarzenie kiedy hihi bo pamięć zawodzi :D
zgadałyśmy sie oczywiscie na "naszej klasie" :D

reklama
No proszę jak się dziewczyny bawiły, a Żaniu widzę, żew ten bilard to Ty profesjonalnie grasz;-).

Do góry