reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
hej dziewczyny ja jutro planuje "nocne łowy w reducie" czyli buszowanie w sklepach do 24.00, mezus zachwycony ze sie mnie pozbedzie z domku i bedzie ogladał horrory a WOjtus bedzie spał :) (a jak nie to tatus chyba sobie poradzi)

a my dla wlasnej przyjemnosci razw tygodniu oddajemy chlopakow na noc do moich rodzicow, albo do rodzicow meza i mamy popoludnie, wieczor i cala noc tylko dla siebie:) na mila kolacje przy swiecach, wyjscie do kina, czy chociazby plezenie przed telewizorem, posiedzenie pod kocykiem z goraca herbatka i rozmowe do bialego rana o wszystkim i niczym. No i chociaz razw tygodniu moge pospac dluzej niz do 7:)

wczoraj latałam p sklepach do 23.30 ale byo mi dobrze nie musiałam sie spieszyc na karmienie bo Wojtek spał :-). efekt zakupów 4 bluzki dla małego i 2 body a dla mnie nic:baffled: jakos tak wyszło ale mierzyłam duzo tylko nic nie pasowało :wściekła/y:

wczoraj latałam p sklepach do 23.30 ale byo mi dobrze nie musiałam sie spieszyc na karmienie bo Wojtek spał :-). efekt zakupów 4 bluzki dla małego i 2 body a dla mnie nic:baffled: jakos tak wyszło ale mierzyłam duzo tylko nic nie pasowało :wściekła/y:

Fajnie. że można tak do późna buszować po sklepach;-), u nas tak nie ma:baffled:.

Pyzunia Kraków :> ? Ja wczoraj do pożna czekałamaz przyjedzie moj bra z bratową, byli po 2 bo do 23 po jakimś makrecie buszowali w poszukiwaniu kurtki dla małej...a Ja Dziś wreszcie kupiłam sobie kozaki na zime :tak: lubie kozaki:zawstydzona/y:

reklama
u nas w Gdansku w jednym z centrow handlowych byla taka akcja "noc zakupow" z jakimis obnizkami nawet do50% ale drugi raz nie dam sie na to nabrac - niezwykle tlumy, problem z zaparkowaniem auta, kilkudziesiecio osobowe kolejki do kasy i przymierzalni - jednym slowem koszmar...:szok:

Do góry