reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
Ja jutro ide z siostrą i koleżanką potańczyć;-) co fakt narazie facet mnie puszcza, ale nie wiem do końca czy puszcza bo rzeczywiscie puszcza czy puszcza w czwartek a w piątek juz nie???
No i moja siostra pożarła się z facetem, więc dziś idzie, ale jutro mogą się pogodzić i też nici z wyjscia.
Także jeszcze nie wiem ale się szykuję;-).
A co do napisów na lodówce, programów w telewizji o grubaskach itp to może być tysiące a ja jestem Łasuch i tyle!!!
i co Aniu byłaś na tych tańcach? Chwal się jak było?
Noukie
Majowa mama 2007
No byłam na tych tańcach i było super, o 3 wrociłam a facet spał z malutkim, miałam problem po drodze do domu bo zrobili objazd i zabłądziłam, ale wkoncu dotarłam do domu;-). Trochę się rozczarowałam swoja koleżanką, bo to był wypad dla dziewczyn z okazji moich urodzin no i moja koleżanka taka niby Święta zdradziła swojego faceta, to jej sprawa ale nie podobało mi się, że zawsze nas o wszystko podejrzewała a jak przyszło co do czego to pierwsza poszła.
A mnie nogi bolały, wyszłam z formy.;-)
A mnie nogi bolały, wyszłam z formy.;-)
Żania7
mama kochanych urwisków
Ciesze sie Mamo Q że wypad się udał i że sie wytańczyłaś a nogi pewnie już odpoczeły:-)
Co do koleżanki to nie ładnie z jej strony, no jak to mówią cicha woda brzegi rwie, jeszcze kiedys obruci się to przeciw niej
Co do koleżanki to nie ładnie z jej strony, no jak to mówią cicha woda brzegi rwie, jeszcze kiedys obruci się to przeciw niej
mysz1978
Fanka BB :)
ja zostawilam dzis Jasia pod opieka mojego taty i pojechalysmy z mama do Praktikera po znicze. Sama wyprawa nie bylaby taka ekscytujaca gdyby nie fakt ze pobladzilysmy i dwa razy wyjechalam na dwie autostrady i kompletnie jzu nie wiedzialam gdzie jechac... Do sklepu gdzie bysmy szly 10 minut piechota jechalam prawie godzine Mama byla lekko przerazona i stwierdzila ze to nie ze mna bedzie jutro jezdzic po cmentarzach
ha ha dobre myszko - ja dzisiaj tez bym się nie odważyła wsiąść w samochód - dobrze że mąż prowadził bo ruch i korki niesamowite
a ja wczoraj byłam u fryzjera tez niewiele zmieniłam raczej odświerzyłam fryzurkę bo jeszcze mi się nie znudziła
a ja wczoraj byłam u fryzjera tez niewiele zmieniłam raczej odświerzyłam fryzurkę bo jeszcze mi się nie znudziła
Żania7
mama kochanych urwisków
ja dziś brwi musze sobie wydepilować i henne zrobić z henna bedzie gorzej bo pierwszy raz no ale najwyrzej nie bede się na dworze pokazywała przez weekend
Myszko dobre no i kto wiózł mame na cmętarz?
Myszko dobre no i kto wiózł mame na cmętarz?
reklama