reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Fryzurka niewiele zmieniona tylko tyle że krótsze. Poszłam żeby jutro jakos wyglądać bo nie chciały się już bardzo ukladać.

reklama
Ja jutro ide z siostrą i koleżanką potańczyć;-) co fakt narazie facet mnie puszcza, ale nie wiem do końca czy puszcza bo rzeczywiscie puszcza czy puszcza w czwartek a w piątek juz nie:eek:???

No i moja siostra pożarła się z facetem, więc dziś idzie, ale jutro mogą się pogodzić i też nici z wyjscia:eek:.

Także jeszcze nie wiem ale się szykuję;-).

A co do napisów na lodówce, programów w telewizji o grubaskach itp to może być tysiące a ja jestem Łasuch i tyle!!!

i co Aniu byłaś na tych tańcach? Chwal się jak było?

No byłam na tych tańcach i było super, o 3 wrociłam a facet spał z malutkim, miałam problem po drodze do domu bo zrobili objazd i zabłądziłam, ale wkoncu dotarłam do domu;-). Trochę się rozczarowałam swoja koleżanką, bo to był wypad dla dziewczyn z okazji moich urodzin no i moja koleżanka taka niby Święta zdradziła swojego faceta:no:, to jej sprawa ale nie podobało mi się, że zawsze nas o wszystko podejrzewała a jak przyszło co do czego to pierwsza poszła.

A mnie nogi bolały, wyszłam z formy.;-)

Ciesze sie Mamo Q że wypad się udał i że sie wytańczyłaś a nogi pewnie już odpoczeły:-)

Co do koleżanki to nie ładnie z jej strony, no jak to mówią cicha woda brzegi rwie, jeszcze kiedys obruci się to przeciw niej

ja zostawilam dzis Jasia pod opieka mojego taty i pojechalysmy z mama do Praktikera po znicze. Sama wyprawa nie bylaby taka ekscytujaca gdyby nie fakt ze pobladzilysmy i dwa razy wyjechalam na dwie autostrady i kompletnie jzu nie wiedzialam gdzie jechac... Do sklepu gdzie bysmy szly 10 minut piechota jechalam prawie godzine :-D Mama byla lekko przerazona i stwierdzila ze to nie ze mna bedzie jutro jezdzic po cmentarzach :-D

ha ha dobre myszko - ja dzisiaj tez bym się nie odważyła wsiąść w samochód - dobrze że mąż prowadził bo ruch i korki niesamowite :szok::szok:

a ja wczoraj byłam u fryzjera :-D:-D tez niewiele zmieniłam raczej odświerzyłam fryzurkę bo jeszcze mi się nie znudziła :-D:-D

ja dziś brwi musze sobie wydepilować i henne zrobić z henna bedzie gorzej bo pierwszy raz no ale najwyrzej nie bede się na dworze pokazywała przez weekend:laugh2:

Myszko dobre no i kto wiózł mame na cmętarz?

reklama
tata chory wiec to ja obwiozlam mame po 3 cmentarzach. Nie bylo tak zle na szczescie :-) Jasiem przez 3 godziny zajmowal sie moj brat (to byl dla niego chrzest bojowy :-D)

Do góry