reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

dziewczynki, a my wczoraj poszliśmy na imprezkę ze znajomymi, a znowu moja przeszcześliwa mama spała u nas i pilnowała zuzinkę, na imprezie niestety było beznadziejnie! ale chociaż sobie wyszliśmy, a ja wypiłam sobie 3 żubróweczki z sokiem jabłkowym i byłam bardzo zabawna jak wracaliśmy do domu, po ciąży jednak słabnie człowiekowi psychika!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
u nas w Gdansku w jednym z centrow handlowych byla taka akcja "noc zakupow" z jakimis obnizkami nawet do50% ale drugi raz nie dam sie na to nabrac - niezwykle tlumy, problem z zaparkowaniem auta, kilkudziesiecio osobowe kolejki do kasy i przymierzalni - jednym slowem koszmar...:szok:
hi hi u nas było to samo :) na szczescie w dziecinnych sklepach kolejek niebyło :-)

Dobrze, że wygralismy! mój mąż się śmieje, że klikam w tą klawiaturę jak dzięcioł niespełniony w stukaniu, a ja mu tłumaczę, żeby zajął się meczem, bo ja tu zaległości nadrabiam!

dziecko śpi, mąż w pracy a ja piję czerwone winko i gadam sobie z wami ( tak pięknie to nie jest bo w międzyczasie jeszcze robię projekt ) ale winko pycha :-D

reklama
Do góry